Fantastiske aromaer og billig base sæt og det hele. Men igen igen igen er der udsalg og man aner ikk hvad det nu betyder? Lukning eller bare omstrukturering af lageret? Én 4-5 stjernet shop der e... Se mere
klart den bedste butik jeg nogensinde har sat mine ben i! Udvalget er stort og bliver løbende skiftet ud, så der altid er noget nyt og spændende på hylderne. Servicen er i top og de ansatte er alti... Se mere
BilligDamp (Tidligere Ålholm Damp) er en lille e-cigaret butik placeret i Valby ved Ålholm Plads. Vi sælger diverse ting til e-cigaretter, og vi har et stort udvalg en e-væske & aromaer - Samt landets bedste / laveste priser på Base-kits.
Engvangen 3, 2680, Solrød Strand, Danmark
- kundeservice@billigdamp.dk
- billigdamp.dk
Jeg bestilte noget nikotin væske…
Jeg bestilte noget nikotin væske d.4-10-22 og der er intet sket overhovedet jeg har endda skrevet til deres kundeservice unden nogen form for respons. Pengene har de allerede hævet men ingen vare eller status på min ordre
Super god service.
Har ikke modtaget pakken inu😢😡😡og…
Har ikke modtaget pakken inu😢😡😡og ved hele ikke om den kommer 😡😡
Produktet nåede frem
Produktet nåede frem, men det tog forholdsvis lang tid. Efter 1 uge rykkede jeg for status, fik svar retur med frist der ikke blev overholdt.
Lidt lang lev.tid ellers ok
Lang leveringstid - ingen kontakt!
Jeg fik hurtigt besked om, at pengene var trukket fra min konto.
Jeg har ventet 14 dage på levering indtil videre.
Har sendt dem mail, men intet hørt fra dem..?
1 uge siden bestilling uden nyt
Har bestilt for en uge siden, har skrevet til kundeservice at jeg ikke har fået besked om ordren er sendt, fik dog en mail dagen efter at betalingen var accepteret men har stadigvæk ikke fået svar på hvad status er på min ordre, derfor har jeg skrevet igen.
Stjernerne bliver på 1 indtil jeg får en valid tilbagemelding på om mine varer er sendt eller? Det er ikke særlig betryggende at få en mail på betalingen er accepteret og efterfølgende ikke at kunne få en status på ordren, hverken af kundeservice eller på hjemmesiden.
Mvh
Thomas Agerskov
Noget lang tids levering ellers ok
Skulle vente 22 dage på min bestilling…
Skulle vente 22 dage på min bestilling og da den så endelig kom, manglede der mere end 1000 kr i værdi i kassen, oveni at de er længe om at respondere........
Nu sidder jeg her og føler mig snydt og forrådt, da personalet åbenbart har følt at jeg er så ligegyldig at de ikke har svaret mig den sidste måned angående den manglende værdi i kassen.
Dårlig service
Dårlig service! Bestilte nikotinbase d. 7.2 og har endnu ikke modtaget noget. De har reserveret pengene på min konto. Jeg har fået én mail hvor der stod at de ikke havde base hjemme EFTER at jeg skrev og spurgte hvor min vare blev af. Køb ikke hos BilligDamp. De kan ikke engang skrive at de ikke har varerne selv!
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid! Jeg bestilte en noget aroma og nikotinvæske d. 2/11, og efter 17 dage har jeg endnu ikke modtaget min pakke.
Svindel.
Firmaet er lukket. Siden fungerer stadigvæk for at franarre folk penge. der kan godt blive lavet en postlabel, Men det er kun for at de lovligt må hæve dine penge. Pakken kommer ALDRIG frem.
Jeg bestilte vare
Jeg bestilte vare, som tydeligvis vidste sig ikke at være, på lager. Det tog lang tid før jeg fik min pakke, da de ikke gav nogle tid på hvor længe der ville gå, før jeg jeg ville modtage pakken, ingen beskeder, ingen mails ingenting. Lidt dårligt kundeservice.
forsinket og forkert rækkefølge.
Lang leveringstid men gode produkter
Dårlig service og lang leveringstid man…
Dårlig service og lang leveringstid man skriver til dem men for aldrig noget svar tilbage.
Bestilte i mandags og har ik fået min ordre endnu eller en ordre bekræftelse meget skuffende