Højere regning og dårlig efterservice
"Evan Møller's, der var vagthavende bedemand for billigbegravelser.dk, fremtoning og anstændighed var god, professionel ved afhentning af afdøde i dennes hjem.
Vi er efterfølgende blevet bevidst om at ikke alt vedr. omkostningerne blev præsenteret.
Vi bestilte "bål pakke - ingen ceremoni" til 11.495,- set på hjemmesiden. Vi var i den tro at når man lister ydelser op under hinanden og sætter et sumbeløb under, så er det de ting du køber i pakken. Men NEJ!
Krematoriets pris "på dagen" kr. 3.500,- er lagt til pakkeprisen.
Omkostningerne til Kirkegården er ikke med - der kommer en selvstændig regning her også på 6.000,-.
Der er et vareforbrug på regningen, som billigbegravelse ikke kan/vil fortælles os hvad er for. Bedemanden iklædte ikke afdøde og vi hentede selv urnen ved krematoriet
Der er moms på regningen selv om der på hjemmesiden står at alle priser er inkl. moms. Og vi får ikke svar på vores spørgsmål vedr. moms. Der sendes blot rykkere imens vi forsøger at få svar.
Vi har bestilt en dødsannonce der selvfølgelig er med i regningen på 2.845- kr. som blev printet i 1 "gratisavis" og den skal efterladte selvfølgelig selv betalt af egne midler ud over begravelseshjælpen på 12.100,-.
STATUS 14 dage efter bisættelse - efterladte datter står med bedemandsregning på 18.500,- kr. (inkl. annoncen) og en kirkegårdsregning på 6.000,- ingen svar og nu rykkere med gebyr på.
Samtidig kommer begravelseshjælpen ikke til udbetaling, før der er lavet skifteretsattest - så husk I skal stå klar med pengene af egen lomme/opsparing til bedemanden, fordi de har 3 dages betalingsfrist efter de har lavet ydelsen.
BRUG DEM IKKE!!! - Gå hen et sted, hvor I kan se folk i øjnene, trykke deres hånd og banke på hvis eftersalget svigter som her."
4. juli 2023