billig-butterfly.dk

Dårlig service

Købte 8 røde slips, får besked om de ikke har dem på lager efter de har modtaget betaling. Jeg får så afvide de har dem i andre farver, men da jeg skulle bruge dem i rød takker jeg nej tak og spørger om pengene retur, hvilket jeg ikke har fået. Der står ingenting om hvornår ens leverance vil komme og man kan ikke få fat i dem over mobilen. Dårlig service.

22. februar 2017

Meget dårlig oplysning ang. leverance

Efter 24 dage fra bestilling, af seler og boxershorts, og 19 dage efter hævning på visa-dankort, er min tålmodighed slidt og jeg skriver et spørgsmål om varen er sendt. Svaret var: Cancelled.
Det syntes jeg var underligt... Beløbet var jo hævet/betalt, men svaret
var: Vi kan desværre ikke sende pakker til Thailand. DET er sandelig
alt for sent at få sådan en info. Jeg har da ønsket dem tillykke med at
de kan hæve beløbet, uden at sende varer...

31. oktober 2016

Stort udvalg og super hurtig levering

Nem og overskuelig webshop! Jeg bestilte en sort butterfly tirsdag og fik den allerede i postkassen onsdag. God kvalitet til billige penge, perfekt til en sjov bytur eller bare for at få lidt mere stil over drengen... Absolut anbefalelsesværdig!

27. august 2013

Hurtig leveringe - Ingen dikkedarer

Hurtig levering og ingen problemer.. Nem og MEGET overskuelig WebShop.
Dag-til-dag levering.. Så næste gang eg står og skal til fest og mangler den helt rigtige butterfly/slips, ved jeg godt hvor jeg skal henvende mig..
Og fri fragt.. Som det eneste sted af de steder jeg kiggede på..

22. august 2013

Fin kvalitet til prisen

Jeg kunne ikke forstå, jeg ikke havde modtaget varen og skrev til dem. Fik hurtigt svar og fandt ud af den lå i arbejdets postkasse som ikke var blevet tømt.
Udemærket service og kvalitet til prisen.

6. juni 2013

Bestilte en butterfly mandag eftermiddag inden skærings tidspunktet for forsendelse samme og ganske rigtigt dagen efter lå den i postkassen... Ikke en finger at sætte på produktet eller servicen. Og dejlig simpel hjemmeside.

30. april 2013

Besvarelse fra billig-butterfly.dk

Tak for rosen! Vi er glade når tingene kører - og lækkert, at du kan lide webshoppen!

Fantastisk service og fin butterfly!

Jeg skrev til dem en påske søndag eftermiddag og regnede ikke med at høre fra dem før tirsdag. Ca. en time efter kom der en mail med svar på mit spørgsmål! Fedt!
Jeg modtog butterfly og lommeklud onsdag og det ser bare fint ud!
Billig-butterfly.dk er helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle igen!

4. april 2013

Besvarelse fra billig-butterfly.dk

Tak, og hvis ikke mandag havde været en helligdag, havde du allerede haft din bestilling tirsdag :-)

Billlig-butterfly.dk fungerer!!

Bestilte en buterfly til min mand nytårsaftens dag. I den standardgenererede svarmail stod der, at jeg ville modtage butterflyen 2 dage efter. Eftersom det var helligdag (og jeg selvfølgelig ikke forventede at modtage min vare 2. januar) modtog jeg en meget venlig mail fra firmaet, der undskyldte, at de ikke kunne overholde leveringstiden.
Den der lille ekstra service gør meget. Det er rart at vide, at der er mennesker bag en www-adresse
Regner bestemt med at mandens næste butterfly også kommer fra billig-butterfly.dk

9. januar 2013

Besvarelse fra billig-butterfly.dk

Mange tak, håber han blev glad for den :-)

Pænt udvalg - ekspedit behandling

Butterflies til virkelig fornuftige priser, og der er færdigbundne modeller til dem, som har mistet fingrene i en savværksulykke og "selvbindere" til os andre. Jeg bestilte lørdag eftermiddag, og fik leveret med posten mandag.. Troværdigt og effektivt.

Flemming Hundevad Meng Sørensen
Musikskolechef, Vejle

17. november 2012

Besvarelse fra billig-butterfly.dk

Mange tak for de pæne ord :)