Ikke en finger at sætte på dette site. Personlig og skræddersyet service, og medarbejdere der gerne yder en ekstra service og indsats for at man opnår det bedste resultat. Hurtige svar og venlige vi... Se mere

1. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Start selling today. Simple and fast ticketing system - Billetfix ticketing handles your tickets and payments.

3,1

Middel

God og nem oplevelse

God og nem oplevelse - dog kan layoutet forbedres. Nemt og hurtigt flow :)

8. februar 2023

Hejsa Laura!

Dejligt at høre! 👏🏻 Hvis du har nogle specifikke idéer til forbedringer af layout er du velkommen til at skrive til hello@ticketbutler.io. Vi er altid interesserede i at få feedback 🤗

Mads

Elendigt - kan ikke klare en tilmelding til 4-mands West

Amatøragtigt opsætning. Alt for lille kapacitet. Siden bryder konstant ned. Kan ikke klare tilmeldinger over +100, så enten find en professionel udbyder eller gør det selv. Dit event bliver fremstillet som de glade - og ubrugelige - amatører, hvis I bruger billetfix ... Tænker at amatørprogrammøren må have taget "et fix" selv, for bestillingen af billetter kan de i hvert fald ikke "fixe"

14. februar 2023

Hej Charlotte,

Jeg er oprigtig rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vores udviklerteam på 8 udviklere er alle erfarne udviklere og har mange års erfaring med udvikling af billetsystemer. Men fejl i teknik kan desværre altid ske og vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå den mindste nedetid. I forgårs oplevede vi dog en fejl, hvorfor nogle billetkøbere oplevede knas under køb i løbet af en time. Vi kan kun lægge os fladt ned og beklage fejlen. Efter oplevelsen har vi planlagt en udvikling, for at undgå lignende fejl igen.

Alt det bedste,
Mads (Adm. Direktør og med-grundlægger)

Overskueligt system

Vi manglede et nemt og overskueligt billetsystem til vores lille café, hvor vi afholder mange kulturelle oplevelser. Jeg fandt Billetfix og tænkte "det er da værd at prøve" og hold da op, hvor er jeg bare glad for, at jeg fandt dette fantastiske system, hvor jeg nemt kan navigere rundt - og er der noget, jeg ikke lige kan hitte ud af, så ringer jeg bare og får den BEDSTE service - tak for jer

2. februar 2022

Besvarelse fra Billetfix

Tusind tak for din anmeldelse, Helle! 🤗 Dejligt at du er så glad for systemet og ikke mindst vores service. Dén går vi nemlig meget op i.

Rigtig god oplevelse med vores…

Rigtig god oplevelse med vores arrangement. Både ifbm. oprettelse, billetsalg/promo og på selve dagen hvor billetterne skulle tjekkes.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet!

11. februar 2020

Besvarelse fra Billetfix

Tusind tak for din besked! Vi ser også frem til et fortsat samarbejde :-)

Mads fra BilletFix

Vi har brugt BilletFix I forbindelse…

Vi har brugt BilletFix I forbindelse med vores event .. vi er super tilfredse og kan klar anbefale det til alle .. nemt og hurtigt, de er gode til at svare og vigtigt af alt så er de tilgængelige pr tlf ! Vh Celi Events

4. februar 2020

Hej Lale,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏🏻

Mads fra BilletFix

Det var et super dejligt og nemt system…

Det var et super dejligt og nemt system - både til at indhente info om deltagerne, til at sende kollektive mails ud etc. Så tak for det!
Vi vil helt sikkert bruge det igen til næste arrangement!

Mvh. SATS, PUST OG FAM

12. november 2019

Hej med jer,
Jamen selv tak! 🙏🏻Vi er skam rigtig glade for, at I havde en god oplevelse.

Mads fra BilletFix

Suveræn service og et godt og brugervenligt produkt!

Vi har brugt Billetfix i forbindelse med et Stand-up show med Anders Matthesen, og har intet dårligt at sige om produktet og servicen. Det er første gang vi benytter os af Billetfix og fik en utrolig god og personlig service, både før, under og efter arrangementet, hvor man bl.a. sidder tilbage med følelsen af, at Billetfix går meget op i deres kunder. Det er desuden hurtige svar, ved eventuelle spørgsmål!
Hjemmesiden fungere perfekt og er nem og enkel at bruge.

Vi vil uden tvivl benytte os af Billetfix igen næste gang.

7. oktober 2019

Hej Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse! Og sejt gået med at få Anders Matthesen til Brovst 🦆💪🏻

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Mads fra BilletFix

Ikke en finger at sætte på dette site!

Ikke en finger at sætte på dette site. Personlig og skræddersyet service, og medarbejdere der gerne yder en ekstra service og indsats for at man opnår det bedste resultat. Hurtige svar og venlige vibes!

Ville til hver en tid benytte mig af denne billet-portal igen.

12. august 2019

Hej Marcus,

Fantastisk dejlig anmeldelse at få. Tusind tak for den, det er vi glade for 🙏🏻

Supernemt produkt at anvende

Supernemt produkt at anvende - god kundeservice med hurtig hjælp og tilpasning til specialbehov. For en lille kunde er det virkeligt anbefalelsesværdigt. Jeg kommer til at benytte billetfix igen fremadrettet!

27. maj 2019

Hej Bjarke,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre.

Mads fra BilletFix

Første klasses service og virkelig intuitivt og let at bruge!

Jeg har brugt Billetfix til efterhånden næsten 10 arrangementer og HVER gang har jeg fået den bedste service med lynhurtig respons på de spørgsmål jeg har haft.

Det er den bedste konkurrent til de store spillere der ellers udbyder billetsalg. Dem har jeg også tidligere brugt, men Billetfix kan det samme men til en væsentlig bedre pris og UNIK service!

13. maj 2019

Hej Lonnie,
Mange, mange tak for din anmeldelse. Den varmede meget!

Fungerer upåklageligt

Har både købt billetter og arrangeret events gennem billetfix og det fungerer upåklageligt, er super overskueligt og brugervenligt.

29. april 2019

Hej Julie,
Tusind tak for din anmeldelse! Den var dejlig at modtage.

Kan stærkt anbefale Billetfix.dk

Jeg er med på et tutorholdet på VIA i Aarhus – Vi brugte Billetfix for første gang til en pubcrawl vi afholdte og vi har været meget tilfredse med deres service, så vi vil helt sikkert bruge dem fremadrettet.

9. april 2019

Hurtigt og nemt system at anvende

Hurtigt og nemt system at anvende. Nem brugerflade, og hurtig respons fra kundeservice når der er brug for hjælp.

14. januar 2019

Hej Helene,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt, at du synes om vores brugerflade og ikke mindst kundeservice, som vi går rigtig meget op i.

Mads fra BilletFix

Super smart billet produkt - der bare fungerer

Super smart produkt der bare fungerer. Support er fantastisk og de svarer hurtigt på alle forespørgsler. Kan kun anbefale Billetfix til andre

4. december 2018

Hej David,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling til andre! Det betyder meget for os.

Mads fra BilletFix

Super nemt og brugervenligt…

Super nemt og brugervenligt billetsystem. Billigste billetsystem jeg har kunne finde, og samtidig er servicen i top. Super rart med så meget personlig kontakt. Kan klar anbefales til alle der skal holde et event!

30. november 2018

Hej Emilie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du fandt billetsystemet brugbar og kan lide vores måde at håndtere servicen på :-)

Hej Mads.

Hej Mads.
Det var supernemt at bestille og betale. Jeg valgte mobilepay, gør jeg som regel da jeg finder det nemmest. Visuelt er det indbydende, enkelt og friskt. Smart koncept som hurtigt kan blive “hvermands-eje”, er min umiddelbare tanke👍🏼😃

Mvh Lena

29. november 2018

Hej Lena,

Mange tak for dine fine ord! Dejligt du fandt det nemt at bruge :-)

Mads fra BilletFix

Rigtig godt og mega nemt!

Vi havde et rigtig godt arrangement, der gik over al forventning! Vi brugte billetfix, fordi en af vores medstuderende gjorde os opmærksomme på at det var gratis og et selvstændigt system, der var meget enkelt. Og det var lige hvad vi havde brug for.

Det var et nemt system at bruge og nemt at tjekke gæsterne ind, samt løbende holde øje med billetsalget. Rigtig godt billetsystem og mega nemt at bruge!

27. november 2018

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at I havde en rigtig god oplevelse.

Giv din medstuderende en high-five fra mig! :-)

Nemt

Nemt, billigt og utrolig hjælpsomme søde mennesker hos billetfix, kan varmt anbefales. Vælger klart samme løsning næste gang.

27. november 2018

Hej Türkan,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med BilletFix. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang :-)

Nemt og god hjælp.

1. Da vi skulle udbyde billetter fandt jeg så mange løsningsmuligheder som muligt og oprettede vores events på dem alle. Men Billetfix skrev meget hurtigt til mig og vi havde en god korrespondance, derfor valgte jeg at gå med BilletFix. Simpelthen fordi det gav en følelse af at vi blev set og hørt og ikke bare forsvandt som et nummer i en database.

2. Billetfix er meget gode til at hjælpe og svare inden for kort tid. Vi havde nogle behov som gik ud over hvad der bruges almindeligt til billetter, men Billetfix fandt en løsning til os hurtigt og gik i gang med at implementere det i deres selvbetjeningsløsning.

Billetfix har mine varmeste anbefalinger!

23. november 2018

Hej Silas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at have dig hos os og ser frem til at hjælpe dig yderligere.