Vi føler os total til grin. "EL CYKEl" (Citroën C3) købt af V....... v/ billigbil.nu.dk liggende ved Vejlebilhus Ternevej 6. 7100 Vejle Der er... Se mere
Vores bil gik i stykker lidt nord for Vejle, langt hjemme fra kommer fra Sjælland. Ringede til Vejle bilhus og snakkede med fantastiske Valdemar, han forstod vores frustration og bekymring over at st... Se mere
Har købt en Citroen c4 Cactus hos Vejle bilhus Fantastisk service og imødekommende. Lige fra første kontakt har jeg følt mig ordentlig behandlet og aftaler overholdt👍. Vi var kommet lang vejs fr... Se mere
Åh svært at navigere i junglen med bilsælgere… her ramte vi dog hovedet på sømmet! SUPER service, og løsningsorienteret personale! (Peter) hjalp os rigtig godt i mål! Det var første store bi... Se mere
Hos Vejle Bilhus har vi solgt samt repareret biler siden 2014 i hjertet af Vejle. Vi går op i at kunden ses i øjenhøjde og får opfyldt ønsket om bil ift udstyr, stand, motor, mm. Alt fra køb, salg, leasing, reparation, syn, transport af bilen, bilrude skift. Så står vi klar med rådgivning og hjælp til at få dig godt klædt på til vejen. Vores mekaniker er uddannet både på brændstofsmotor samt elmotorer. Ring +45 6047 6162 eller skriv til os igennem vores chat på vores hjemmeside www.BILHUSETVEJLE.dk
Ternevej 6, 7100, Vejle, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Super god og behagelig oplevelse hos Vejle bilhus .
Valdemar var meget behjælpelig og lyttende i forhold til vores behov og ønsker og hjælp til at vi fandt den helt rigtige bil.
Forhandling om endeligt køb blev gennemført i ro og mag, med god dialog om diverse ekstraudstyr og leveringstidspunkt.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Vi vil helt uden tvivl vælge Vejle bilhus igen, næste gang vi skal handle bil.
Vejle bilhus er et super godt sted!! Fantastisk service af søde mennesker, godt håndværk og en fair pris!!
Kan kun anbefales.
Jeg har købt min første bil her, som gjorde det fortrinligt. Handleoplevelsen hos Vejle Blokhus ApS er til UG. Ved reparationer spiller det hele også, og til en meget god pris. Så jeg kan kun anbefale at handle og bruge stedet som værksted!
Simpelhen så venlige og dygtige til deres fag.
Vi handlede en Ford Mondeo fra 2019 fra Peter hos Vejle bilhus.
Den blev nysynet og nyserviceret til prisen. Intet med småt og lige til.
Helt rigtig stod den til den bedste pris på bilbassen og vi har bestemt ikke fortrudt at købe bil her.
Vi ligeså glad for den som da vi købte den for 5 mdr siden og skal helt klart købe bil her igen, når vores nye ikke kan mere på et tidspunkt.
På gensyn.
Bh.
Jeg har handlet en Audi A4 fra 2018 hos Vejle bilhus.
Til den bedste pris på markedet. Kan kun rose sælger og resten af deres venlige personale.
Imødekommende og søde, ikke bare når man har handlet, men har man spørgsmål så ringer man og får svar altid med det samme.
De hurtige og kompente.
Kan klart anbefale at købe bil her.
Kh. Tobias fra Aalborg.
Vi fandt vores drømmebil på bilbasen, det viste sig så den stod ved Vejle Bilhus, og gudskelov for det!
Meget imødekommende, super reel og fuld af viden omkring alt vi havde af spørgsmål.
Tak til Valdemar for en rigtig god service fra start til slut.
Vi ses igen om mange år, når vi engang skal have en ny bil.
Vejle Bilhus kan klart anbefales!
De bedste hilsner Martin og Anna.
Vi har købt en ny Volvo V60 fra årgang 2020, af Vejle bilhus som vi er super glade for. Meget hjælpsomme personale. Vores service bliver overholdt her, med fair priser.
Kan varmt anbefale at handle bil her.
Vi fandt frem til Vejle bilhus via bilbasen. Vi blev hurtigt kontaktet af bilsælgeren Valdemar, som kom og åbnede søndag, så vi kunne få en prøvetur. Han er meget troværdig og tillidsvækkende. Man føler sig helt tryg ved at handle med ham.
Vi har købt en rigtig fin bil, til en fair pris.
Vi anbefaler gerne Vejle Bilhus.
Vh Dorte og Claus
Bilhuset Vejle har været en fantastisk god oplevelse. De er venlige og yder service på højt plan. Tusind tak for hjælpen i dag .