Bilhuset Rønnede

Købte bil af Khaled i efteråret 2024. Handlen måtte desværre gå retur, da bilen havde en fejl der ikke kunne udbedres. I hele processen har der været imødekommenhed og ærlighed, og Khaled har virkel... Se mere

Jeg havde en fantastisk oplevelse her December 2024, da jeg hurtigt havde brug for at købe en ny bil. Ejeren Khaled har efter lidt samtale kørt bilen (En Opel Mokka X) fra Sjælland til Jylland, og l... Se mere

Ikke så meget pjat!- Købte en brugt V50 af "Dragan", som igennem hele købs forløbet fortalte ALT i gennemgående detaljer på hvad der skulle forventes, samt evt. kommende Service. Jeg ved præsis hvad d... Se mere

Vi købte bil af Bilhuset Næstved maj 2024 Der var flere mangler med bilen som skulle udbedres, hvilket blev gjort-også lang tid efter købet. Ejeren Khaled har stået ved hvert et ord han har lovet og... Se mere

1. Bilforhandler

Vi er en bilforhandler placeret i Næstved. I vores bilhus finder du et stort udvalg af biler i flere forskellige mærker. På vores hjemmeside kan du se hvilke biler vi har på lager, læse mere om os, vores værksted mm. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os via telefon, email og kontaktformularen. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Fantastisk service og troværdig forhandler

Som første gangs køber må jeg indrømme, at der virkelig blev gået med livrem og seler. Min skepsis overfor brugtbilsforhandlere, efter at hørt den ene dårlige historie efter den anden, var enorm. Efter at have brugt utallige timer på at finde frem til den mest pålidelige bil indenfor min prisklasse, stødte jeg på en Hyundai I30 1,6 hos Bilhuset Næstved, som så ud til at være ekstremt velholdt, prisen taget i betragtning 58.300 kr. Jeg kontaktede sælger (Khaled) og spurgte ind til bilen og forklarede ham, at jeg var ny i gamet og alle alarmklokkerne derfor var rødglødende, han var meget forstående. Jeg forklarede at jeg gerne ville have bilen til en brugtbilstest hos FDM inden et eventuelt køb, som jeg selvfølgelig nok selv skulle betale for. Igen var han meget forstående og vi aftalte at jeg ville vende tilbage når jeg havde fået bestilt en tid hos FDM.

Desværre var det først muligt at få en tid 2 uger uger senere, hvilket jeg ringede til Khaled og fortalte, han mente at det var lidt for længe at holde på bilen, hvis en anden køber skulle dukke op og det kunne jeg jo godt forstå. Han garanterede mig at bilen var i god stand og vi blev enige om at jeg skulle komme og kigge på den.

Da jeg ankom faldt jeg i snak med en meget venlig mekaniker, der senere skulle vise sig at være ejeren Omar. Khaled kom ud og vi gik bilen efter sammen og jeg fik kørt en prøvetur i den. Vi endte med at underskrive slutsedlen på dagen med aftalen om at jeg tog den til brugtbilstest 2 uger senere, hvad der end måtte være af fejl og mangler ville de udbedre.

Testen viste nogle fejl og mangler, bl.a. skulle den have ny kobling, ny gearkasse, skiver og klodser foran samt nyt batteri, men Khaled og Omar holdt deres ord til fulde, fik udbedret alt der skulle udbedres og gjorde det sågar med et smil uden at det kostede mig en krone. Jeg kører 132 km om dagen, har nu kørt i bilen i små 4 måneder og den kører som en drøm. Jeg kan på det varmeste anbefale denne forhandler, de gør det virkelig godt og man kan føle sig 100% tryg ved at gøre en handel lige netop hér.

11. januar 2023

Hej Magnus,

God oplevelse

Vi har købt en bil hos bilhuset i dag. Vi fik super god betjening, og en fin pris for vores egen bil, der blev taget i bytte. Der blev stolet på vores ord, både omkring vores egen bil, samt betaling af den nye, da min netbank lavede numre. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

28. april 2023

Hej,
Tusind tak for din anbefaling. Vi er glade for du har haft en god oplevelse :).

Dragan / Bilhuset Næstved

God kundeservice og en pris, der oversteg forventningerne

De færreste bilforhandlere er ærlige omkring garantien, men med Bilhuset Næstved ApS her er sagen anderledes. Cirka en måned efter køb af bilen fik bilen et mindre havari, og selvom jeg bor i silkeborg, sørgede de for, at bilen blev repareret til fuldt ud uden at jeg behøvede at rejse til Næstved.Det var en service, der gik over forventning fra begyndelsen.Mit komme til udstillingen og modtage mig på rutebilstationen, selvom det var sent, vendte jeg tilbage til Silkeborg med en ny bil og jeg er meget tilfreds i forhold til pris, god behandling, eftersalgsservice og ærlighed mht. garanti Alt dette er nok til at anbefale køb hos dem.🙏🙂

26. marts 2023

Hej Hammam,

Bilhuset Næstved kan varmt anbefales

Bilhuset Næstved kan varmt anbefales. Ved køb af bil kunne det ikke dokumenteres, hvornår der var skiftet tandrem på bilen, så Bilhuset Næstved skiftede tandrem, vandpumpe og strammerhjul uden beregning. Og imens fik jeg en lånebil stillet til rådighed. Det var en virkelig god service.
Særdeles tillidsvækkende.

4. april 2023

Hej Jens,

God oplevelse

Fik købt min første bil her og den kører rigtig godt. Venligt personale der gav god rådgivning

24. marts 2023

Hej Jacob,

Khaled / Bilhuset Næstved

Ikke en finger og sætte på bilhuset…

Ikke en finger og sætte på bilhuset Næstved. Helt utroligt hvor imødekommende de er.

Vi kan kun anbefale Bilhuset Næstved, kæresten har købt en Peugeot, hvor alt det der blev aftalt, blev lavet.

Endnu engang tak for handlen.

1. februar 2023

Den bedste service jeg nogensinde har…

Den bedste service jeg nogensinde har oplevet.

Juli måned købte min kæreste en lille Citroën C1 fra 2007 med 42.000 km. på tælleren.

Efter en uges uproblematisk kørsel, oplevede vi pludseligt, at bilen ikke var til at sætte i 1. gear, ligemeget hvad man gjorde.

Vi tog selvfølgelig omgående kontakt til Khaled, som sagde at vi selvfølgelig skulle komme forbi, så de kunne kigge på den.
Desværre kunne dette ikke nåes fra vores side, inden Bilhuset Næstved skulle holde en uges sommerferie.

Vi aftalte derfor at på trods af, at den bedste løsning havde været forhandlernes eget værksted, så kunne jeg kører den til en lokal mekaniker, og hvis der skulle udbedres noget på bilen akut, så delte vi regningen 50/50.

Til stor overraskelse konstatere den lokale mekaniker, at bilen ikke fejler noget, og at det er et spørgsmål om at holde helt stille, før bilen kan sættes i første gear?!

Han laver dog en liste med ting, som han mener skulle udbedres.

Jeg kører nu rundt i en uge, med hvad der senere skulle vise sig at være et knækket kabel til gearskiftet.

Da jeg kontakter Bilhuset Næstved efter endt ferie, aftaler vi, at jeg lige kører forbi efter arbejde.

Jeg når dårligt nok at stoppe motoren, før en mekaniker hopper på hovedet ned i motorrummet og omgående konstateret, at kablet er knækket!

Efter mere end en uges frustrationer i kroppen og efter konstant at have igangsat i 3. Gear, med hvad der dertil følger af spændende oplevelser og udfordringer, ønskede vi at lade handlen gå tilbage og købe en anden bil.

Dette var absolut intet problem på trods af, at de 14 dages fortrydelsesret var overskredet.

Efter at have prøvekørt flere andre biler, endte det dog kun med 45 minutters overarbejde og desværre ingen ny handel.

Vi beslutter os for alligevel at beholder C1'eren og får udbedret SAMTLIGE ting på listen UDEN beregning! bl.a. 4 stk.sprit nye dæk, undervognsbehandling, nye pærer i div. Lygter, ny manchet ved højre forhjul og udskiftning af bagerst bremse samt selvfølgelig kablet til gearskiftet.

Jeg har intet andet end godt at sige om denne oplevelse. Her har været tale om en ekstrem god service og altid med et stort smil på læben!

Kan kun anbefale denne forhandler.

Stor tak til alle ansatte i Bilhuset Næstved, Khaled, kollega og mekanikere.

26. juli 2022

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på det.

Vi er super glade for du er tilfreds. Håber vi ses igen :)

P E R F E K T ✨

Jeg havde underskrevet en slutseddel på en bil i Vojens. Efter at have ventet i 3 måneder på at få afleveret bilen får jeg et opkald hvor jeg bliver informeret omkring at de ikke kan levere bilen til mig.

Samme dag går jeg i gang med at lede efter noget nyt, og her falder jeg så over Bilhuset Næstved. Jeg foretager mig et opkald til dem, og efter små 10 minutter har vi lavet en attraktiv aftale for begge parter. Dagen efter tager jeg toget til Næstved og fuldfører handlen. Bilen stod knivskarpt med både syn, service og klargøring. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Prikken over i’et i denne oplevelse er helt klart den kundeservice Khaled yder!

Så tusind tak til Khaled og Bilhuset Næstved for super service og fleksibilitet.

Kan helt klart anbefales.

7. september 2022

Khaled / Bilhuset Næstved

Virkelig god service og imødekommende…

Virkelig god service og imødekommende medarbejder.

Jeg købte en bil derfra tilbage i juni 2022 og har altid kunne henvende mig til dem med det mindste vedr. bilen. Et sted jeg helt sikkert vender tilbage til. 5 stjerner herfra👍🏽

2. september 2022

Khaled / Bilhuset Næstved

Vi besøgte fem steder i Næstved for at…

Vi besøgte fem steder i Næstved for at finde en fornuftig bil til under 100k. Hos Bilhuset fik vi for første gang god og venlig betjening. Stor tålmodighed med vores prøven af biler og spørgsmål. Meget behagelig oplevelse.

24. august 2022

Hold jer væk

Hold jer væk
Købte en suzuki 20 dec 2021
Siden har jeg forsøgt at få far i sælger, hver gang, siger han jeg finder ud af noget men intet sker.
Allerede da vi kørte hjem med bilen var der problemer med bilen og dagen efter kunne den ikke starte. Da sælger var gået på ferie måtte vi transpotere den på værksted.
Da vi efter næsten halvanden måned lykkes ar få fat på ham, da der også var nogle andre aftalte ting der skulle laves var vi dernede. Vi fik en lånebil efter meget besvær som ellers var aftalt. Da et par dage efter hentede den samt han accepteret regning fra værksted kørte vi hjem i den tro at det hele ordnede sig.
Men nej vi havde kun kørt små 20 km før problemerne var de samme.
De kommende 4 måneder forsøgte jeg næsten dagligt at få kontakt til sælger, da vi heller ikke havde fået penge samt reserve nøgle han havde bestilt.
Indimellem fik jeg far i ham, hvis jeg ringede fra andre telefoner han ikke kendte nummeret på.
Flere gange fik jeg at vide at han havde overført pengene til os men når det var fra en firma konto kunne det tage længere tid, han ville sende bevis for at de var overført hvilke han aldrig gjorde.
Nu er der gået knapt 8 måneder han lægger røret på når jeg ringer.
Så nu vil jeg først få FDM til at se på sagen.
Jeg har optaget de fleste telefonsamtaler som bevis for hans løgne.
Største svindler jeg nogensinde har mødt😡
Det beviser bare at du et en svindler, at du prøver at få nogen til at tro på, at du er en anden.
Jeg sidder her med slutsedlen Khaled Muayad send de penge du skylder mig, så sletter jeg min anmeldelse. Du har regningen på det du skylder. EllerS kontakt mig jeg har et kopi.

15. august 2022

Hej Leo,

Jeg vil med glæde gerne hjælpe dig, men desværre tror jeg du skriver til den forkerte forhandler.
Det siger mig intet, har også prøvet og slå dit navn op i vores system, men kan ikke finde noget på dig, desværre.

Håber du løser dit problem, ellers vil jeg gerne prøve og hjælpe dig med at løse det.

Giv mig et kald på 22 34 44 46.

Rigtig goddag.

Khaled / Bilhuset Næstved

Jeg har lige købt en bil i bilhuset

Jeg har lige købt en bil i bilhuset, både sælger og værksted var meget imødekommende. Alt vi aftalte omkring købet, har de levet op til. Vi prøvede bilen med en sagkyndig, som sagde god for den. Vi aftalte at der blev lavet service på den hvis vi købte, dette blev udført som lovet. Jeg kan varmt anbefale at købe brugt bil, gennem bilhuset Næstved. 😊👌

30. maj 2022

Mindre god service

Vi købte bil hos Bilhuset Næstved. Vores bil havde nogle fejl som skulle udbedres. Vi havde store udfordringer med at få fat på ejeren, når vi skulle låne en lånebil. Da vi så fik fat på ham, ville han ringe tilbage. Det har han endnu gjort og det var i december! Vi mistede tålmodigheden og vendte os mod en anden mekaniker.

25. maj 2022

Hej Rikke,

Da jeg ikke ved hvad denne sag omhandler, kan jeg ikke rigtig svar på din anmeldelse.
Jeg har ikke noget med dit navn i vores kundeliste, så derfor kan jeg ikke se meningen med din anmeldelse.

Find en anden forhandler

Jeg har ikke købt bil hos Bilhuset Næstved ApS, og det vil jeg råde andre til heller ikke at gøre.
Bilen jeg var interesseret i, stod anført som ikke-ryger bil og tidligere undervognsbehandlet. Dette bekræftede sælger og sagde, at bilen var i god stand. Jeg ville alligevel gerne have den gennemgået af min mekaniker, men det var han ikke meget for fordi "den er jo lige blevet synet".
Da jeg insisterede, måtte jeg så selv betale for benzinen.
Min mekaniker fandt hurtigt følgende:
1)Der havde været røget i bilen. Der var et hul i sædebetrækket efter en glød, samt loftbetrækket var gulligt og skjoldet.
2) Bilen havde aldrig været umdervognsbehandlet.
3) Aircon virkede ikke.
4) Koblingen skulle ordnes.
5) Forbremserne var rustne
6) Gearskiftet skulle ordnes
7) Bilnøglen skulle ordnes

Herefter sagde jeg til min mekaniker, at han ikke behøvedes at spilde mere tid på bilen.
Da jeg kom retur med bilen, forelagde jeg ovenstående for sælger, som blot rystede på hovedet og sagde, at "bilen er jo synet".

Jeg må, på det kraftigste, anbefale at vælge en anden forhandler.

23. maj 2022

Hej Erik,
Jeg må desværre modsige alt hvad du skriver.
Jeg synes ikke det i orden at du fortæller noget som overhovedet ikke passer. Det meste af den liste havde vi infomeret jer om inden i kørte til jeres mekaniker, da vi to snakkede over tlf, sagde jeg at det var meget godt i køre den til jeres mekaniker og hvad der nu din mekaniker siger der skal laves får vi lavet. Mere var der ikke.
Jeg er alligevel ked af du ikke to en dialog med os mens du var her, for jeg ret sikker på vi havde fundet en løsning.

Khaled / Bilhuset Næstved

Vis anmeldelser på alle sprog. (57 anmeldelser)