Til Bilgården med tak.
Hej,
Jeg bliver nødt til at kommenterer på de dårlige anmeldelser "Bilgården Roskilde" har fået her i TrustPilot.
Min far, 82år, handlede med Klaus, en Hyundai Matrix, og fik en slags garanti med. Husker ikke helt hvad der blev sagt eller skrevet men også lige meget. Desværre viste der sig hurtigt en fejl, noget med en rem tror jeg, den blev håndteret straks. Nu et par måneder efter købet er der opstået noget med servostyringen som de også har indvilliget i at kigge på. Bilen køre og virker fint og mine forældre er super glade for at de ikke skulle ud og kigge på ny bil da de kun regner med at køre et par år mere.
Klaus var virklig god at tale med under handlen, oplyste om alt i kontrakten og hans far blev hidkaldt når der var noget teknisk med bilen vi ville vide noget om og den blev oven i købet købt uden en prøvetur. Alt hvad de har lovet og sagt i Bilgården under handelen har de overholdt og jeg kan derfor på ingen måde genkende noget af det beskrevne i de "røde" anmeldelser.
Jeg vil anbefale værkstedet og specielt hvis du har brug for et sted hvor du kan få hjælp til at købe en fair bil til en fair penge på fair vilkår.
Næste gang jeg kommer til Roskilde køre jeg sgu lige inden om med en stak basser til kaffen til de ansatte.
Frederik

Besvarelse fra Bilgaardenroskilde