Biletix - Ticketmaster Türkiye Anmeldelser 231

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Unfortunately, I had a bad experience with this service. They sell tickets online and provide an option for a "Refundable Ticket" service, which is a very conditional service provided by Refund Team,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bilet ücreti iade talebi başvuruma dair soru sormuştum. Yanlış hesabım ve gözümden kaçan ekstre sebebiyle, sorumun anlamsız olduğu ortaya çıktı. Bu süreçte, Biletix'teki arkadaşlar sabırla ve çok kısa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Merhabalar , Antalya yangınları nedeniyle ve sonucunda yaşanan kayıplardan dolayı bu kadar acılar varken tatil planımıza devam etmeme kararı aldık. Ancak Aspendos antik tiyatrosunda Anadolu Ateşi gö... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Billetformidler

Skrevet af virksomheden

"Türkiye'nin eğlenceye giriş noktası" olarak 2000 yılından beri eğlence ve sanat tutkunları etkinliklerle buluşturan Biletix: Live Nation Entertainment çatısı altında Kuzey Amerika, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere 21 ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider biletleme firması Ticketmaster Ailesi'nin bir üyesidir.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Teşekkür

Etkinlik günü sağlık problemlerinden dolayı etkinliğe katılımımız son anda iptal oldu. Biletix biletimizi iptal ederek bize son dakikada büyük bir destek sağladı. İletişim çok hızlı ve çözüm odaklıydı.
Çok teşekkür ederiz.

29. juli 2022

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Biletix olarak, sizlere, daha elverişli ve keyifli bir satın alma süreci sağlamak, gelişmiş dağıtım kanalları sunmak ve verdiğimiz hizmeti sürekli geliştirerek daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sorunumu çözdüler çok teşekkür ederim…

Sorunumu çözdüler çok teşekkür ederim 🙏🏻

16. juli 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

iptal işlemlerinde desteğiniz için…

iptal işlemlerinde desteğiniz için teşekkürler

10. juni 2022

Çok memnun kaldım

5. juni 2022

Sorunsuz müşteri hizmetleri

Yanlış bilet aldım ama Biletix müşteri hizmetleri çok çabuk bir şekilde sorunları çözdü , beni büyük sıkıntıdan kurtardı hepsine Teşekkürlerimi sunuyorum

3. juni 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

They responded quickly to my questions

They responded quickly to my questions. They were very caring and respectful. They fixed my problem right away. Thank you very much :)

2. juni 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Great customer service upgrading ticket and refunding

Bought a regular ticket for an event than decided to upgraded to backstage ticket.
Sent them an email and their customer service contacted me saying I just need to send them new ref number and card will be refund soon.
Great service! Definitely will buy again from them
Thank you Biletix and Omer from customer service 😊

1. juni 2022

Thank you for your feedback.

As Biletix, we continue our efforts to provide you with a more convenient and enjoyable purchasing process, to offer advanced distribution channels and to improve the service we provide.

Great

Great, very quick answer!

17. marts 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Компания, которой можно и Нужно доверять!

В связи с отменой авиабилетов из Белоруссии по политическим обстоятельствам и невозможностью быть в месте проведения мероприятия, обратились с просьбой аннулировать билеты. Компания пошла навстречу. Впредь, приоритет у Biletix!!!
Спасибо!!!

11. marts 2022

Bilet İadesi

Ertelenen bir konser için bilet iade talebimi 10 dakika içinde çözdüler. Hiçbir sorun yaşamadım.

10. marts 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mail üzerinden yazışmamıza rağmen sanki…

Mail üzerinden yazışmamıza rağmen sanki telefonda whatsapptan mesajlaşıyormuşuz gibi hızlı cevap verildi ve sorunum halledildi çok teşekkür ederim

1. februar 2022

Hızlı destek

Telefon ile ulaşmanın imkansız olduğu bir müşteri hizmetlerinde web üzerinden "talep gönder" kullanılarak bu kadar çabuk çözüm sunulmasını beklemiyordum.

12050780 talebim için çok hızlı yönlendirme ve destek aldım.

Teşekkür ederim

31. januar 2022

Merhaba,

Merhaba,
Yazılı iletişim kanalı ile mevcut olan sorunum çözüldü,
Çok teşekkür ederim🙏🏻

22. januar 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Covid olduğum için bilet iadesi…

Covid olduğum için bilet iadesi talebinde bulundum açıkçası umudum yoktu, başka kurumlar gibi dönüş yapilmicak ve iade işlemi m gerçekleştirilmicek diye düşündüm ancak biletix cok hızlı bir şekilde dönüş yaptı ve iade islemimi gerçekleştirdi, cok tesekkur ederim işinizi hakkıyla yaptığınız için

18. januar 2022

Biletix Teşekkürler,

Biletix Teşekkürler,
08.01.2022 tarihli etkinlikle ilgili tamamen dalgınlığımla ilgili bir durum oluştu müşteri hizmetlerinin gönderdiği link üzerinden Zeynep hanımla iletişime geçtim kendisine ilgisinden ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı o kadar teşekkür etmek istiyorum ki iletmenizi rica ederim müşteri memnuniyeti çok geniş bir konu ve benim ilettiğim konu ise gerçekten memnuniyet olarak hata aranmaksızın yaklaşılan bir konu idi..
Alkışlıyorum 👏👏👏

10. januar 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Anlayislari ve hizli problem cozmeleri…

Anlayislari ve hizli problem cozmeleri nedeniyle sorunsuz guvenilir bir uygulama tesekkur ederim.

8. januar 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sağlık sorunu nedeni ile yurtdısana…

Sağlık sorunu nedeni ile yurtdısana cıkmam gerektiğinden etkinlik için almış olduğum 4 adet biletimi sorunsuz bir sekilde iptal ettiler biletix ailesine bu zor durumda bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum 🙏

8. december 2021

Çözüm odaklı

Telefonda biraz fazla bekletilmeme karşın, sorunumu tek seferde anlatıp, çözümünü tek seferde ve çok hızlı bir şekilde sağladılar..

Teşekkür Ederim :)

3. december 2021

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Biletix

Biletix is ​​the best ticket sales agency in Turkey.

26. november 2021

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Çok teşekkür ederim güzel ve hızlı…

Çok teşekkür ederim güzel ve hızlı hizmetiniz için

11. november 2021

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.