Skulle af med en bil der var parat til skrot. Jeg modtog tilbud fra Bilentilsalg som gav mig en bedre pris end skrotpræmie. Tilmed hentede de bilen og sørgede for afmeldingen af nummerpladerne. De v... Se mere
Bilen til salg opkøbt min brugte bil får en rimelig og god salgspris Jeg vil derfor anbefale det videre til andre især hvis man sidder tilbage med en brugt bil eller defekt for den sags skyld.
Jeg solgte min defekt bil til Adam fra bilentilsalg.dk, og hele processen gik hurtigt og problemfrit. Adam var professionel fra start til slut og gjorde det nemt at komme af med min defekt bil. D... Se mere
Vi gør bilsalg nemt og hurtigt Vil du sælge din gamle bil og ved ikke, hvordan du skal komme videre? Et privat bilsalg er ikke uden problemer, og det kræver en del tid og en stor indsats fra dig som sælger. Hos os vi gør det nemt for dig at sælge din brugte bil hurtigt og indenfor 24 timer. Du slipper for alt arbejdet og sparer penge, når du sælger din bil til os. Vi køber din bil nemt og hurtigt – du sparer tid og besvær med os. Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på din brugte bil. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag på din brugte bil. Overvejer du at sælge din bil? Få vurderet din bil ved at udfylde vores formular nemt og hurtigt. Du får svar inden for kort tid eller senest 24 timer. Vi opkøber alle slags brugte personbiler, varebiler, leasingbiler og defekte biler.
Gyngemose Parkvej 36, 2860 Søborg, 2860, København , Danmark
- Info@bilentilsalg.dk
- bilentilsalg.dk
Jeg solgte min defekte bil til Adam fra…
Jeg solgte min defekte bil til Adam fra bilentilsalg.dk og blev positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt det hele gik. Fra første kontakt fik jeg professionel og venlig service, og processen omkring salg af defekt bil blev forklaret klart og tydeligt.
Jeg havde haft min defekte bil stående længe og troede, at det ville være besværligt at komme af med en defekt bil, men hos bilentilsalg.dk var det både enkelt og problemfrit. Alt blev håndteret effektivt og uden skjulte gebyrer.
Adam har stor erfaring med køb af defekte biler, og jeg fik en fair pris for min defekte bil. Papirarbejde og betaling blev klaret hurtigt og som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk til alle, der ønsker at sælge en defekt bil på en tryg og professionel måde.
Jeg solgte min defekte bil til Adam fra…
Jeg solgte min defekte bil til Adam fra bilentilsalg.dk og blev positivt overrasket over, hvor nemt og hurtigt hele forløbet var. Fra første kontakt fik jeg venlig og professionel hjælp, og Adam forklarede alt klart, så jeg følte mig helt tryg.
Min bil havde stået længe, og jeg havde frygtet en besværlig proces – men hos bilentilsalg.dk var det præcis det modsatte. Alt blev håndteret effektivt og gennemsigtigt, uden skjulte omkostninger.
Det var tydeligt, at Adam har stor erfaring med defekte biler. Jeg følte mig i gode hænder, fik en fair pris og en problemfri handel. Papirarbejdet blev klaret hurtigt, og betalingen kom som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk til alle, der vil af med en defekt bil på en enkel og tryg måde. Skulle jeg stå i samme situation igen, ved jeg, hvem jeg kontakter.
Super god service
Super god service. Fik en god samtale og lavet en handel jeg var glad for. Kan varmt anbefales.
Jeg solgte min defekt bil til Adam fra…
Det var rart at opleve en virksomhed, der specialiserer sig i at købe en defekt bil, uden at man skal igennem en masse bøvl. Jeg fik en fair pris for min defekt bil, og alt blev ordnet præcis som aftalt.
Jeg kan varmt anbefale Adam og bilentilsalg.dk, hvis man vil sælge en defekt bil nemt og trygt.
Bedre pris end skrotpræmier samt afhentning
Skulle af med en bil der var parat til skrot.
De var tålmodige og venlige - og det var alt i alt en virkelig god oplevelse!
Nemt og hurtig service👌🏽
God handel
Hurtig handel. God pris for bilen. Alt gjort sikkert med ekstra tjek på betaling 👍
Bilen til salg opkøbt min brugte bil…
Bilen til salg opkøbt min brugte bil får en rimelig og god salgspris
Bilen til salg opkøbt min ny brugt bil
Bilen til salg opkøbt min ny brugt bil.
Det var en hurtig og effektiv og hurtig handel. Bilen blev solgt samme dag. Og fik en god pris på min bil.
Jeg er glad for handlen og derfor anbefaler jeg der videre til andre.
5 stjerne herfra :)
Tak for en god og hurtig handel
Tak for en god og hurtig handel.
Bilen til salg opkøbt min brugte bil til en god pris.
Og så købt jeg også en brugt bil hos dem.
5 stjernes behandling
Den bedste service og handel man kan ønske sig. 100% anbefaling herfra
Super god service
Fik snakket med firmaet angående at jeg har en opel corsa som jeg vil sælge
Det gik rigtig godt
Bilen til salg opkøb af defekt bil.
Bilen til salg opkøb af defekt bil.
Fantastisk service og hurtig. Handel.
Hurtig opkøb af bil
Opkøb af brugte biler
Fantastik service.
Bilen til salg opkøber alle brugte biler 👍
God service.
God service.
God medarbejde.
Fleksible og fair pris på min brugte bil.
Opkøbt min brugte defekte bil samme…
Opkøbt min brugte defekte bil samme dag. God service
Bilen til salg var virkelig overskuelig…
Bilen til salg var virkelig overskuelig og nem og hurtig.
Opkøbt min brugt bil samme dag.
høj salgspris på brugt bil
Fantastisk service og høj salgspris på mon brugt bil
Sælg din bil til bilen til salg.
Sælg din bil til bilen til salg.
Det fortryder man ikke 👍🏾