BRUG DEM ALDRIG!!!!!!!!!
BRUG DEM ALDRIG!!!!!!!!!
Skal jeg sige noget positivt, er det hurtigt levering.
Men så stopper det også her.
Dette er en laaaang historie, men skal gøre den kort.
Køber nogle dele til min Kia Sorento 2007 ( den kan være tricky at købe til, men på deres hjemmeside stod der at delene passede )
Det gjorde bærekugle, bremseskiver bag og bremsekaliberne IKKE.
og da jeg ringede og brokkede mig, fik jeg at vide at jeg kunne returnere det hele og jeg ville få pengene retur.
Jeg var meget overrasket da jeg fortalt at jeg jo HAVDE slebet skiverne for at gøre dem klar til montering, og gentog over for kundeservice at det var forsøgt monteret, og igen sagde han at de nok skulle refundere pengene.
Altså ca. 4500 kr.
Jeg returnere varene, og får så en mail at de ikke vil refundere pengene, for det havde været forsøgt monteret, og var derfor usælgeligt.
Det skriver jeg så at jeg ikke acceptere, da jeg var blevet lovet at jeg fik alle pengene tilbage, for det jeg returnerede, selvom jeg havde forsøgt at montere det.
Efter at have ventet i næsten et halvt år på en tilbagemelding, skriver jeg til dem, om de snart har tænkt sig at svare tilbage..
Det gør de med et forlig, på ca. 900 kr. Det skal lige siges at de næsten 400 kr. er pant på bremsekaliberne.
Jeg har skrevet jeg ikke acceptere dette, fordi det ikke var det jeg var blevet lovet.
Og som det mindste skal de refundere for de dele der ikke passede, ca. 2500 kr. da de kørte pasningsgaranti på delene da jeg købte det, men har fået en mail med en kreditnota på ca 900 kr. uden nogen forklaring
ALDRIG har jeg fået så ringe og elendig kundeservice, og ovenikøbet løber de fra deres løfter.
Jeg kommer ALDRIG som i ALDRIG til at bruge dem igen.
Mit råd til jer, der overvejer at købe igennem bildele.dk, så lad være.
MEN bruger du dem alligevel til trods for min advarsel, og måske skal have byttet noget eller pengene tilbage for noget der ikke passer, så få på mail at de refundere det, INDEN du sender det, så har de svære ved at løbe fra deres løfte. Selvom de nok skal forsøge.
22. november 2021