Bilaccessoarer Anmeldelser 37

TrustScore 2.5 ud af 5

2,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Modemedia - Bilacessoarer Jag hade ett problem med förra ägaren till Bilacessoarer.se. Den nya ägaren löste ärendet omedelbart och jag fick tillbaka pengarna för en returnerad produkt inom några... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Ingen återkoppling från Bilaccessoarer

Ingen återkoppling från Bilaccessoarer. När jag fått hem det jag beställt upptäckte jag att jag gjort en felaktig beställning. Jag kontaktade företaget via mejl och bad att få byta. Sedan dess har jag inget hört från Bilaccessoarer och det har nu gått över en månad. Jag känner mig blåst och jag varnar för att handla från detta företag.

27. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Paketet levererades efter jag påtalat…

Paketet levererades efter jag påtalat varför det inte kommit något. Dom vägrar dock skicka ett kvitto på varan och vägrar svara/ går inte få tag i. Känns lurt.
Annars fick jag det jag beställde till ett överkomligt pris.

6. februar 2025

Fullständigt kassa och bedrägliga

Fullständigt kassa och bedrägliga! Köp inte från denna hemsida! Beställde ett diagnostikinstrument och två bilnyckelämnen. Fick bara delar av leveransen. Efter 4 månader och massa mail (där jag blivit lovad att få saknade delar) har jag fortfarande inte fått leverans och mailsvaren har tystnat. Jag förstår att pengarna är förlorade och har nu köpt från annat företag. Köp inte från bilacessoarer om du inte vill bli lurad!!

10. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde fel storlek på centrumkåpor…

Beställde fel storlek på centrumkåpor till bilfälgar och insåg mitt fel först när jag skulle montera dem. Kontaktade då dem och fick då beskedet att ”självklart skall du få byta dem”. De frågade om lite kontrollmått och jag gav dem det och efterfrågade samtidigt returadress och om det var något annat jag behövde tänka på vid returen. Nu har det gått flera veckor och inget svar eller återkoppling trots flertalet mail från mig.

13. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde klistermärke till bromsok som…

Beställde klistermärke till bromsok som hade aldrig kommit, mejlad dem om spärrnings nummer, de svarar ”Skicka spärbart kostar nästan lika mycket som själva order, så det är inget vi använder om inte kunden betalar för det.”
Fast man fick inte ens frågan vid beställning om man vill att det ska skickas spärbart.

Rekommenderar icke att beställa från den sida.

14. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varan ej levererad efter sex veckor

Varan ej levererad efter sex veckor, trots uppgift om att den var skickad, och de slutade svara på mail efter tre veckor. Betalade via PayPal och har nu fått återbetalning via deras reklamationstjänst.
Tack!

4. december 2024

Hej
Ordern skickades till dig, finns ingen anledning för oss att inte skicka iväg din order. Möjligtvis försvann den på vägen. Det var vi som gjorde återbetalningen till dig.
Mvh Meesut

Svarar ej på mail

Svarar ej på mail. Fick ej varan. Hoppas på återbetalning. Sjukt oseriösa! Kallade även mig bedragare på mail. Gör man så som företag? Varning!!!

4. september 2024

Köpte 2 dekaler till min bil

Köpte 2 dekaler till min bil. Monterade den ena, perfekt men den andra mådde inte så bra och ville liksom in gå av från plasten så det klistrades fast på bilen. Drog iväg ett mail till dem och förklarade läget. ”Inga konstigheter, vi skickar ut nya år er”. Någon dag senare låg det 2 nya trots det bara var den ena som inte var bra. Snabba ryck, trevliga och prisvärt. Rekommenderas!

14. august 2024

Funkar ej!

Jag köpte fel centrumkåpor och skicka de tillbaka enligt instruktioner från Bilaccessoarer. Postnord nu informera mig att de inte hämtade paket med fel delarna och det är tillbaka till mig. Nu har jag fel produkt tillbaka samt har betalat extra SEK 166 för posten.

9. maj 2024

Bra butik.

Jämförbart pris med liknande produkter men väldigt bra service. Bra snabb respons på frågor.
Jag kommer att handla mer här och kan varmt rekommenderas.

8. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varor som ej överensstämmer med bilder

Skickar varor som inte stämmer överens med bilder, står ej för returkostnad trots deras egna köpvillkor säger dom ska (defekt artikel)

Svarar inte på e-post, enda kontakt som gjorts var när jag reklamerade köpet via PayPal men då var det för kort tid kvar att hinna.

Turligt kostade det mig "bara" 300 kr så en inte allt för dyr lärdom. Handlar aldrig av dessa igen och rekommenderar dig som överväger att istället handla annanstans!

Edit: Känner att jag behöver tillägga efter bilaccesoarers svar på min recension:
Har kontrollerat produktbeskrivningen, det står inte alls att den kan skilja sig. Det står däremot att det är en hög kvalitet ej att förväxla med billigare. Produkten som skickats ger ett mycket billigt intryck!
Har även kontrollerat mina utgående mail, behövdes egentligen inte då jag inte är den som "hotar" med betyg men ville vara säker. Jag har inte nämnt betygsättning alls, det är lika mycket påhitt som påståendet om beskrivningen, eller att jag skulle fått en återbetalning, den erhöll jag aldrig!
Riktiga skojare detta! Varningen blev om möjligt ännu hårdare för dig som överväger ett köp: se om produkten inte finns hos någon annan, även om den kostar lite mer så får du kanske inte vad du tänkt vid köp hos bilaccesoarer... Så vart det för mig, har nu fått köpa produkten två gånger!

15. marts 2024

Hej

Det blev tyvärr missförstånd, Trodde kollegan hade gjort återbetalningen till dig, skicka ett mail till oss så ser jag till att du får återbetalning direkt.

OpCom OBD Bildiagnostik

Beställer OpCom OBD Bildiagnostik, som inte innefattas av öppet köp, vilket jag visste!

Får min leverans, som bl.a innehåller en cd med programvara som är kraftigt skadad med repor! Dvs använd! Får alltså en använd skadad produkt som inte innefattas av öppet köp! Hmmm....

Inget svar från bilaccessoarer efter första mejlet!
Inte heller efter mejl två!
Ej heller efter mejl tre!
Obefintlig kundservice!

Skulle ha lyssnat på mina kompisar som jag mekar bilar med, att inte ha något med det här företaget att göra!
Undvik!

Jobbar vidare med det här köpet!

Svar:
Joo, min e-post fungerar och har så gjort över 20 år! Inga problem med att skicka/ta emot någon gång!
Skickade faktiskt ett tredje mail från min e-postklient ( samma e-post adress) där jag kunde bifoga bilder, vilket man inte kan på er hemsida!
Mvh

30. januar 2024

Hej Håkan
Jag har svarat på båda dina mejl, men mejlen stutsar tillbaka till oss och får varningsmeddelande att mejladressen du har inte stämmer.

Kan du prova mejla från annan mejladress? Finns ingen anledning för oss att hitta på. Ja har svarat till dig 3 gånger med länk där du kan ladda ner programvaran.
Vet inte om det är tillåtet att länka det här, men för att vi inte ska framstå som att vi ljuger så får vi testa det en då. https://www.dropbox.com/scl/fo/itpug906x381rqeu8orto/h?rlkey=ii6vibhng833uoynl7x2mz8ds&e=1&dl=0

Redigera gärna ditt meddelande efter att du laddat ner den.

Ej fått vara

Beställde en vara för 2 veckor sedan och fortfarande ej fått varan, hör man av sig till kundtjänst försöker dom ej lösa något, deras utryck är mer ”vi levererar ej med jetplan” trots att det står 2-4 dagars leveranstid. Känns väldigt oseriöst…

Och juste varan var ju bara ”små pengar” så det är inget o vara orolig över enligt dom…

Update: gått över en månad nu och ingen vara, trappade upp ärendet via paypal och pengarna tillbaka nu då bilaccessoarer ej svarade paypal.

20. november 2023

Hej
Du skrev 2 dagar efter du lagt ordern, där av skrev ja till dig att vi inte har egna jet plan att kunna leverera inom 24h. Du började leta efter klagomål redan dagen efter, hade du istället skrivit vänligt till oss att du kommer strula till det efter lagt order så skulle vi skickat gratis produkt till dig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nöjd med bra leverans trots negativa omdömen

Med tanke på de många negativa omdömen som fanns var jag skeptisk. Efter kontakt med den nya och nuvarande ägaren fick jag dock ett bra intryck och handlade. Det stod förvisso 2-4 dagars leverans på sidan och bekräftelsen men tog 5 dagar vilket är helt okej. Nöjd och kan rekommendera.

1. december 2023

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.