De kom som aftalt og hentet bilen, pengene fik jeg med det samme og de var venlige at tale med. Dog afmeldte de ikke bilen som aftalt og jeg måtte bruge tid på at ringe rundt. Da jeg fik fat på dem te... Se mere
Super service, lynende hurtigt! Opgaven var ikke lige til og nem, et bil skrot firma fra Hvidovre havde forsøgt og kunne ikke magte opgaven, men det klarede Bil-Skrot på den bedste måde! Bilen... Se mere
Super god oplevelse - Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Bil Skrot to gange, og igen uden klager. (... Se mere
Advarsel! Benytter sig af fysisk vold og truer med at stjæle bilen. Måtte tilkalde politiet, efter dette firma ville snyde mig, for den aftalte salgspris. Svar: Under vores telefonsamtale stille j... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi køber og afhenter skrotbiler
Super godt service alt bliv som aftalte
Alt var super perfekt fik hente min bil til den tid der passe mig og fik den afmeld næste dag kan stærkt Anbefal
Helt igennem god og kanon service
Skrev på deres hjemmeside i går aftes og blev ringet op af Casper her til morgen og fik en god pris for den gamle bil og lavede en aftale med ham om at han kom og hentede vores gamle bil i dag
Den er nu afhente under 12 timer efter jeg skrev på hjemmesiden og jeg fik mine penge med det samme
Er meget tilfreds med den gode og flinke service jeg har fået
En enormt rar og flink fyr ham Casper
Vil helt klart anbefale dem
God service ! Holder aftalen !
Skrottede min bil i fredags. Chaufføren kom som aftalt, og udbetalte skrotpræmien kontant.
Dårligt.
Først fik jeg en pris på 2000,- over telefonen og da den blev hentet sagde han at jeg kunne få 1500,- fik så 1800,- allerede dårligt efter dette. Så bliver bilen kørt afsted. Bilen er ikke afmeldt endnu der er gået 7 dage, andre steder hvor jeg har fået skrottet tidligere biler blev de afmeldt med det samme eller dagen efter. Vi ringede så derud igår og de undskyldte og ville afmelde den igår, men bilen er stadig indregistreret.
Hvad andre Bilskrot firmaer ikke kunne klare, det ordnede Bil-Skrot.dk!
Bilen stod totalt udbrændt, intet indhold var tilbage inde i kabinen ikke noget bilrat osv. Tre flade dæk, den stod på en svært tilgængelig sti med lygtepæle, græs rabatter, park inventar osv osv.
Ikke så mange dikkedarer de klarede det hele nemt og enkelt.
Tak til Kasper som var manden på opgaven!
Skrotpræmie udbetalt og bilen afhentet.
Super lækkert at få hentet den trafikskadet bil til bilskrotten. og så med kolde kontanter i bytte troede jeg skulle af med penge for at få den hentet.
Dejligt at få omsat den gamle skrotbil til skrotpræmie.
Fedt at få hentet bilen når den skal skrottes og fedt at få kontanter for den. Jeg tænker altid at det er super ærgeligt at skrotte en bil som man har kørt med længe. men det er bare så super lækkert når først bilen er kørt til auto ophug og lommen er fyldt med lidt mønt til weekenden :-D
Man kan sikkert finde andre steder som kan afhente skrot og måske også til en bedre pris. men Jeg orker ikke alt bøvl med afmelding og registrerings halløj. bil-skrot.dk er bare nemt og enkelt :-D
kh