bikeuniverse.dk

God webshop med stort sortiment til gode priser. Skulle jeg sætte en finger på noget, skulle det være, at der nogen gange går et par dage før din ordre bliver ekspederet og sendt. Handler der helt... Se mere

Er helt ny på mountainbike full suspension og stillede sikkert en hel masse dumme spørgsmål. Men der kom altid et fyldestgørende svar retur, så jeg kunne forstå det. Har aldrig oplevet så god kund... Se mere

jeg bestemmer mig for at købe et løbe ur, bestiller det, modtager ca. 1 minut efter en ordrebekræftelse på mail, med info om at ordren er afsendt fra lageret, modtager mit nye løbe ur den efterfølge... Se mere

Havde bestilt et par Sidi sko, men efter nogle dage får jeg en opringning fra Bikeunivers, som fortalte, at leverandøren alligevel ikke kunne levere varen her og nu. Som kompromi tilbød de mig, at j... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bikeuniverse er en onlinebaseret cykelforretning. Vores målgruppe er motionister og supermotionister. Både dem, som er forholdsvis nye i cyklingens verden, og dem, som vil køre stærkt og går op i at have det helt rigtige grej. Hos os bliver du ikke forstyrret af cykelkurve og ringeklokker med Mickey Mouse. Til gengæld kan du i vores onlinebutik købe alt fra cykeltøj, hjelme, sko og komponenter til landevejsracere, banecykler og MTB. Plejeprodukter til både rytteren og hans cykel kan du også finde her. Har du brug for energiprodukter, behøver du heller ikke lede andre steder. Hos bikeuniverse er det vores ønske at give kunderne en totaloplevelse. Derfor skulle du gerne opleve vores hjemmeside som nem og overskuelig. Vi håber også, at du er enig i, at vi har de helt rigtige produkter, og at du vil få glæde af hele vores cykelunivers. Her vil du nemlig som kunde kunne læse om meget af det, der har med cykling at gøre. Du kan læse om den rigtige ernæring, du kan få guider til forskellige ting, rejseoplevelser, test af produkter og nyheder. Lige nu er vi aktive i Danmark, men på sigt vil vi tilbyde de samme ting til alle, der elsker cykelsport i resten af Skandinavien også.

Helt OK

God webshop med stort sortiment til gode priser.
Handler der helt sikkert igen.

26. oktober 2016

kaos

Pakken blev sendt forkert sted hen i Danmark, og jeg fik en helt anden... selvom der blev gjort diverse tiltag fra bikeuniverse's side, kan jeg kun give 2 stjerner.... " en utilstrækkelig oplevelse med mange gnidninger "

19. oktober 2016
bikeuniverse.dk-logo

Besvarelse fra bikeuniverse.dk

Hej Ulrik.
Jeg kan kun medgive dig at processen desværre trak i langdrag, og at det ikke var godt nok.
mvh jakob piil
BikeUniverse.dk

Kan anbefales

Godt udvalg og mange af de attraktive mærker.
Levering og bestilling uden problemer. Godt med flere mligheder for levring og leveringsteder.

6. oktober 2016

hurtigt!

det virkede bare - lige fra at gå ind og finde produkter, bestille og få leveret.
Skøn handel uden bøvl

22. september 2016

Fin og hurtig service!

En vare var alligevel ikke på lager, men de ringede og undskyldte og havde en anden løsning klar, så jeg fik mine varer hurtigt alligevel.

15. september 2016