Virksomheden har svaret
Aardig personeel, door wat misverstanden waren ze iets vergeten en gingen daar meteen mee aan de slag zodat we toch nog op dezelfde dag de gerepareerde fiets konden ophalen. Super
Skrevet af virksomheden
Stereind, 6, 5421 CT, Gemert, Noord-Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vandaag tijdens onze fietstocht zadel afgebroken. Bij de mooie fietsenzaak Bike Total van Wibo de Jong een zadel gekocht die er direct voor mij werd opgezet. Ik heb onze fietstocht van 45 km prima uit kunnen ‘zitten’ 👍🏼

Besvarelse fra Bike Totaal - Wibo de Jong
2 elektrische fietsen gekocht, Heel goed geïnformeerd door de verkoper en proefrit kunnen maken. Tijdens de aflevering heeft men uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen. Wij zijn vriendlijk en professioneel geholpen,zowel tijdens de aankoop als bij het afleveren van de fietsen. Niets op aan te merken. 👍

Besvarelse fra Bike Totaal - Wibo de Jong
Hele goede informatie over de ebike die we op de site hadden gezien. Toch voor een andere fiets gekozen omdat deze beter bij ons paste. Alle tijd wordt genomen en ook na de aankoop mag je altijd even langskomen als je vragen hebt.
Het is de tweede keer dat we onze fietsen hier kopen. Top👌

Besvarelse fra Bike Totaal - Wibo de Jong
Super service. Hoe bemiddelt bij een schade aan mijn fiets met de verzekering. Uiteindelijk netjes opgelost.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wibo de Jong
prima service en uitleg op de werking van de fiets.

Besvarelse fra Bike Totaal - Wibo de Jong
Ze hebben goed begrepen dat ik een nieuwe voorband nodig heb. Ook de onderhoudsbeurt hebben ze goed uitgevoerd.
Werken netjes ,vriendelijk
Ook volgens afspraak
Gewoon weg top bedrijf
Vriendelijk duidelijk en goed geregeld
En een eerlijke prijs ☆☆☆☆☆
Goede hulp bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Ze namen de tijd en kwamen met goede adviezen.
Snelle levering ook
Fijne begeleiding bij het uitzoeken van een fiets en perfecte service!
Hele fijne service en zeer correct geholpen met het afleveren van de Fietsen. Vakbekwaamheid zeer kundig!
deskundig advies. Hulpvaardig. En aardig volk. Wat wil je nog meer. Oh ja, korting. Die kreeg ik ook nog !