Goede communicatie, prettig mensen die met persoonlijke aandacht er voor me waren 👍👍👍👍. Goede uitleg en staan voor je klaar ✅
Dit bedrijf is echt klantvriendelijk-heb al jaren hele goede ervaring mee. Kan ik zeker aanbevelen! Hoef maar te bellen en word dezelfde dag nog geholpen-indien mogelijk.
Er is voldoende tijd genomen om alles uit te leggen, ook de voor en nadelen van de verschillende merken. We hadden ook de mogelijkheid om een proefrit te maken, top.
Om Bike Totaal - Welles
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Julianasingel, 8E, 5802 AV, Venray, Limburg, Holland
- +31 478 581553
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen. Eerlijk advies. Allerlei fietsen Kunnen testen. Vriendelijke bekwame medewerkers en eigenaar.
Als je persoonlijke aandacht wilt is dit je Fietswinkel 👍🚴♂️
prima geholpen
prima geholpen in de winkel waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken
Snelle en goede service
Goede uitleg over de nieuwe fietsen
Goede uitleg over de nieuwe fietsen, prettige sfeer en prima behandeling
Duidelijke uitleg over de verschillende…
Duidelijke uitleg over de verschillende fietsen en daar neemt men ook de tijd voor
Super goed 👍
Er werd voldoende tijd genomen om de juiste beslissing te nemen . Super vriendelijk personeel. En top service👍
Een vriendelijke meedenkende verkoper
Een vriendelijke meedenkende verkoper.
Snelle levering.
Voldoende keus in fietsen en merken .
Voldoende keus in fietsen en merken .
Goed voorgelicht om zo de juiste keuze te kunnen maken welke fiets voor ons het beste zou zijn.
Uitstekende advisering en flexibiliteit
Uitstekende advisering. Er wordt veel tijd aan de klant besteed om tot een goede keuze te komen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen. Zeer flexibel: de fiets die we op het oog hadden is als het ware custom made gemaakt. Stuur en verende zadelpen werden overgezet. Stuur ingekort etc. Alle afspraken nagekomen. Ontzettend fijn bedrijf.
Heel fijn geholpen
Heel fijn geholpen, werd goed geluisterd naar wat ik nodig had. Zeer vriendelijk
Dit bedrijf is echt…
Hoef maar te bellen en word dezelfde dag nog geholpen-indien mogelijk.