Bike Totaal - van Hulst Geversstraat Anmeldelser

Geversstraat, 43, 2341 GA Oegstgeest, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service! Echt de tijd genomen om te vragen naar wensen en uitleg te geven over verschillende modellen elektrische fietsen. Met meerdere fietsen een testritje kunnen maken. Meegedacht over de b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik dacht dat ik alleen mijn nieuwe fiets op kwam halen, ik kreeg uitgebreide uitleg en informatie die bij nader inzien erg nuttig bleken, dank hiervoor, blij mee!! nu heerlijk fietsen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The personnel at BukeTotaal is not only Friendly but extremely efficient. That provide you with quick and cost effective solutions. My experience is that they really care about us and our requests.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - van Hulst Geversstraat

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11.810 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prima service

Prima service, goed aanbod, duidelijke uitleg, goede inruil, alles goed eigenlijk

12. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Mooi om te lezen dat alles naar wens was, van de uitleg tot de inruil.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gelijk geholpen

Gelijk geholpen, maar niet tevreden over de kwaliteit van de fietsbel.

9. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke reactie. Fijn dat je snel geholpen bent, maar jammer dat de fietsbel tegenvalt. Kom gerust even langs, dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Goede uitleg.

Goede uitleg.

11. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat de uitleg duidelijk was.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring vandaag

Zeer slechte ervaring vandaag. Mijn vrouw ging eerst langs voor een onderhoudsbeurt-offerte. De prijsopgave was bizar hoog. Er werd beweerd dat de lagers en de balhoofdspeling van de voorvork volledig vervangen moesten worden. Toen wij aangaven dat dit vorig jaar nog door hén was gedaan, keek de verkoper in het systeem en moest hij schoorvoetend toegeven dat dit inderdaad al was vervangen. Pure geldkloperij of incompetentie.Vervolgens wilde ik met officiële coupons van het Nationale Fietsplan / FiscFree een slot kopen. Hoewel deze winkel gewoon als aangesloten vestiging geregistreerd staat, weigerde de verkoper ze botweg aan te nemen omdat hun eigen winstmarge dan te laag zou worden. Er werd ook nog onterecht geclaimd dat het project was stopgezet. Omdat ik het slot direct nodig had, heb ik noodgedwongen contant betaald. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en klantonvriendelijk. Mijd deze zaak.

10. juli 2026

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

5. juli 2026

Beste,

Fijn om te horen, en bedankt dat je dat even laat weten.

Betrouwbaar

Aankoop houder IPhone meteen op fiets gezet . Zijn altijd vriendelijk en professioneel

5. juli 2026

Beste,

Leuk dat je de houder meteen goed kon monteren. En bedankt voor het mooie compliment, dat waarderen we echt.

Klantvriendelijk en snel geregeld

Ze hebben speciaal voor mij heel vlug een elektrische fiets rijklaar gemaakt, zodat ik er een proefrit op kon maken. Daarbij ben ik heel goed geadviseerd bij de aankoop. Ze hebben heel goed met mij meegedacht,
s morgens een proefrit gemaakt en ‘s middags kon ik de elektrische fiets ophalen. Vriendelijke personeel en een fijne winkel.

4. juli 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat het zo snel geregeld was. Een proefrit maken voordat je een beslissing neemt, dat vinden wij gewoon logisch. Fijn dat je zo prettig bent geholpen en dat je dezelfde dag nog met je nieuwe fiets naar huis kon.

snel en degelijk werk

snel en degelijk werk, zeer behulpzame medewerkers

25. juni 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat het werk naar wens was.

Eerlijke informatie

Eerlijke informatie, prima service

24. juni 2026

Beste,

Fijn om te lezen, eerlijke informatie is precies wat je nodig hebt als je een goede keuze wilt maken.

Heel tevreden klant

Binnen een week na aankoop van een E-bike bleek de fiets niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Zonder problemen kon ik hem omruilen voor een andere fiets. Heel erg blij mee!

24. juni 2026

Beste,

Fijn dat de omruil zo soepel is verlopen. Hopelijk past de nieuwe keuze veel beter bij je.

Top service van Verhulst Oegstgeest

5 oprechte sterren!
Via deze Review wil ik mijn dank en positieve ervaring aan het te team van Bike Totaal van Hulst (Geversstraat Oegstgeest) uitdragen. als u op zoek bent naar de definitie van service, kan ik maar 1 ding zeggen stap even binnen bij van Hulst in Oegstgeest. Ik heb een jaar of 3 geleden mijn Gazelle Avignon daar aangeschaft. deze fiets was voor mijn echt een hoofdpijn dossier. Ik had de fiets al opgeven de remmen waren kapot de standaard van de fiets was afgebroken, enz. Ik ben zelf niet meer terug gegaan ook voornamelijk door medische redenen. (mijn eigen fout, omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat dit ooit nog goed zou komen) vanaf dag 1 liep ik al tegen problemen aan elke keer was er wel weer wat met de fiets, een kennis van mij had nog meer schade veroorzaak bij het doorboren van de standaard van de fiets was de snelheid censor blijkbaar ook geraakt. totdat onder eens op: (18-06-26) mijn telefoon ging en dat was Joey van Verhulst,
hij vroeg of mijn fiets gestolen was. dit hadden ze via Gazelle doorgekregen. nee dat is die niet. Al had ik het ook niet erg gevonden had hem toch al afgeschreven en nee de fiets is niet verzekerd. Later bleek dat ze mijn fiets framenummer hadden misbruikt en gekloond. om zo een gestolen fiets weer legaal op de weg te krijgen. Ik had mijn onvrede over de fiets en voornamelijk over Gazelle uitgesproken. dat ik er niks meer mee kan aanvangen. en toen kwam de service om de hoek kijken oftewel Joey die aan de deur kwam om naar de fiets te kijken. Hij vond het niet leuk dat ik zo nare ervaring had met de fiets. en bood mijn de oplossing dat ze het op hun kosten zouden gaan herstellen. ze hebben mij ook volledig ontzorgd en alles met de politie Geregeld. Ik stond echt te kijken of ik water zag branden. De fiets is weer helemaal hersteld en fiets gewoon weer als nieuw. Joey dankjewel voor deze service. 1 ding weet ik nu zeker mijn volgende e-Bike komt weer bij van Hulst vandaan. (Joey is chef fietsenmaker bij van Hulst)

18. juni 2026

Fietstocht gered!

Daar stond ik dan, klaar om te vertrekken voor een tocht van 100 km met een vriendin. Achterband lek en de buitenband had ook zijn beste tijd gehad. Thuis lukte het niet om het wiel uit het frame te krijgen. Ten einde raad naar Van Hulst gelopen en ze hielpen me direct! Echt zo ontzettend fijn. ‚Neemt u maar een kopje koffie mevrouw, dan repareren wij die band.‘
En zo kon ik een half uur later dan gepland toch vertrekken. Wat een super service!

12. juni 2026