Bike Totaal - van Gerwen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Hoogstraat, 324, 5654 NJ Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn daar TOP geholpen, goede uitleg over de verschillende modellen. Vriendelijk en professioneel. Komt afspraken na en we zijn blij met onze elektrische en gewone fiets die daar kochten! Na a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb precies het juiste advies gekregen, met als resultaat een hele happy fietser. Verder snel geleverd, goed geregeld en goede voorwaarden. En last but not least een vreselijk leuk team.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Via een mail contact gelegd omdat ik met een fiets met problemen op vakantie en kreeg bericht dat ze het tussendoor gingen doen, ondanks de drukte.

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - van Gerwen

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

Vriendelijk en geduldig.
Toppie

24. juli 2026

Beste,

Bedankt voor het mooie compliment. Leuk om te lezen dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Vriendelijk

Vriendelijk, goed advies!

15. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden.

Fantastische service!

We zijn daar TOP geholpen, goede uitleg over de verschillende modellen.
Vriendelijk en professioneel.
Na aankoop nog 2x zadel laten verzetten en nog andere vragen over mijn elektrische fiets.
Geen vraag is teveel en blijven met geduld uitleg geven en helpen.
Kortom: DE beste fietswinkel van Eindhoven!

Beste,

Wat een mooi bericht om te lezen, dank jullie wel. Fijn dat de keuze voor zowel een elektrische als een gewone fiets goed is uitgepakt, en dat jullie ook achteraf nog met alle vragen terechtkunnen. Daar zijn we gewoon voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt top locatie om een fiets te kopen

Echt top locatie om een fiets te kopen. Fantastisch advies, proefritten etc. Mijn nieuwe fiets werd snel afgeleverd. Gisteren al de eerste 45 km erop gezet. Heerlijke fiets, geweldige service, wat wil je nog meer

17. juli 2026

Beste,

Bedankt voor deze mooie review. 45 km op de eerste dag, dat is meteen een vliegende start. Fijn dat het advies en de proefrit hebben geholpen om de juiste keuze te maken. Veel plezier op de fiets!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allways the best service done…

Allways the best service done there,never complain about,congratulations for everyone from Bike Totaal. I can count on their competence all the time,indeed.

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat je altijd op ons kunt rekenen als je iets nodig hebt. Tot de volgende keer.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Via een mail contact gelegd omdat ik…

12. juli 2026

Beste,

Goed om te lezen dat je er ondanks de vakantiedrukte toch snel bij geholpen bent. Een fiets met problemen op vakantie is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Het juiste advies…

11. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies zo goed heeft uitgepakt. En een happy fietser, daar gaat het om. Fijn ook dat de rest vlot verlopen is.

Het team zal blij zijn met dat laatste compliment.

Geweldig

We zijn zeer goed geholpen ze geven goed advies geen druk om iets te kopen we konden met diverse proefritten maken en zodoende hebben we 2 fietsen gekocht en heel vriendelijk geholpen en we konden de fietsen de volgende dag ophalen met zeer goede uitleg .

Beste,

Leuk om te lezen dat jullie de tijd hebben gekregen om rustig te kiezen. Twee proefritten, geen haast en de fietsen de volgende dag al mee naar huis, dat is toch een fijne manier om aan nieuwe fietsen te komen.

Veel plezier met allebei de fietsen!

Enthousiast team deskundigen

Een deskundig, spontaan en vrolijk team helpt je bij het maken van een goede keus. Mijn man kwam zonder plan met mij mee en hij verliet uiteindelijk de winkel met óók een elektrische fiets, dus het zijn ook goede verkopers.

21. juni 2026

Beste,

Wat een leuk verhaal. Je man die zonder plan meekomt en toch met een nieuwe fiets naar buiten loopt, dat zegt genoeg. Blij dat jullie allebei goed geholpen zijn en hopelijk genieten jullie straks samen van de ritten.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, denken actief mee met je wensen en bieden een mooie deal aan. Ik zou Bike Totaal aan iedereen aanbevelen.

21. juni 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo goed bent geholpen en dat de deal naar wens was. Bedankt voor de aanbeveling, daar zijn we blij mee.

Bike Totaal van Gerwen in Eindhoven

Bike Totaal van Gerwen in Eindhoven. Wat een vakman, zelden zo een uitstekende ervaring gehad bij het kopen van iets. Levert maatwerk, aanpassingen zonder kosten aan fiets, extra accessoires zoals apparaatje om je rpm snel en makkelijk aan te passen in de bergen. Enorme klantgerichtheid van eigenaar, advies over zithoogte en zithouding, geen commercieel verhaal maar oprechte betrokkenheid. Ik werk zelf in sales en ben extreem kritisch op cliënt treatment, maar deze man overtreft je verwachtingen.

9. juni 2026

Beste,

Wat een mooi verhaal om te lezen, en dan ook nog van iemand die zelf weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Fijn dat het advies over de zithoogte en het instellen van de fiets zo goed is gevallen. Dat soort details maken echt het verschil voor hoe je uiteindelijk rijdt.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, goede en duidelijke uitleg.
Ze hebben echt verstand van alle fietsen en ze zijn helemaal niet flauw.
Ik ben heel blij dat ik daar mijn fiets heb gekocht, ben de volgende dag terug gegaan met een aantal vragen en werd weer meteen en respectvol geholpen,
Het was super, was het maar overal zo

18. juni 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een stel fijne mensen die je helpen en advies geven. Hele goede service en verkopen kwaliteit fietsen. Als er iets is ,zoeken ze samen met de klant naar een oplossing. Ik ben blij met Bike Totaal van Gewen.

13. juni 2026

Prima ervaring.

Begin van het jaar twee fietsen gekocht na uitgebreide en vriendelijke uitleg, goede deals en snelle levering.
In april de eerste onderhouds beurt gehad waarbij de online afspraak gemakkelijk te maken was en de beurt goed en snel werd afgewerkt.
Helaas, in begin juni in het weekend de eerste lekke band gehad maar via de online afspraak dinsdag na dat weekend wederom snel en vriendelijk gerepareerd.
Kortom, we hebben in ons leven al diverse fietsen gekocht maar zoals hier gaat het dank zij het kundige en vriendelijke personeel zoals wij vinden dat het hoort.
Loes en Wim Kuipers

2. juni 2026
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vakantie in Eindhoven en…

We waren op vakantie in Eindhoven en plotseling kreeg ik pech aan mijn fiets. Gebeld met Van Gerwen en ik mocht direct in de ochtend langskomen voor reparatie. Hartstikke blij want 's middags hebben we weer lekker veel gefietst in het natuurgebied bij Valkenswaard. Ontzettend bedankt.

22. maj 2026
Uopfordret anmeldelse