Heel fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe e-bike. Duidelijk uitleg,goed advies en geduld met mijn twijfels wat betreft mijn keus. Jozua bedankt Ook bij het bezorgen duidelijke uitleg, chauf... Se mere
Virksomheden har svaret
Hele fijne eerlijke uitleg over een goede fiets voor onze zoon. Goed geluisterd naar onze wensen en daar een passende fiets voor gevonden. Hele aardige medewerker! Een jonge man vol met passie en... Se mere
Virksomheden har svaret
Ongelooflijk fijne winkel in Tholen wat wordt je daar goed geholpen. De volgende fiets ga ik daar zeer zeker weer kopen. Geweldige aardige eigenaar en personeel, staan altijd direct voor je klaar... Se mere
Skrevet af virksomheden
Eendrachtsweg, 3-mei, 4691 EK, Tholen, Zeeland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel vriendelijk en professioneel personeel! Ik zou deze zaak zeker aanraden aan anderen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Ook bij het bezorgen duidelijke uitleg, chauffeur bedankt.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Wel soms lang wachten in de showroom, maar uiteindelijk toch netjes geholpen, keurige uitleg en overtuigd dat ik er toch een electrische fiets heb aangeschaft.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
We zijn zeer goed geholpen. Ze denken mee in oplossingen en staan voor je klaar. Erg blij mee!

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Buitengewoon vriendelijk en goed geholpen door de jonge verkoper.
Aangezien ik een aangepaste fiets moest hebben kon het zonder problemen aangepast worden.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Ik had afgesproken om om 9 uur 's morgens de fiets te brengen voor onderhoud en reparatie , ik was er echter al om 8.45 uur en zat e wachten op het muurtje voor de winkel.Er kwam een medewerker die meedeelde dat ik te vroeg was en dat ik eigenlijk maar moest wachten tot 9 uur, ik had niet gevraagd om eerder geholpen te worden en zeker niet zo aangesproken te worden.Ik vroeg om ook nieuwe snelbinders te monteren bij het ophalen van de fiets bleek dit echter niet gedaan te zijn en de rekening was al op gemaakt. Voor mij al bij al een zeer slechte ervaring

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Hele aardige medewerker! Een jonge man vol met passie en geduld voor zijn vak!
Veel dank daarvoor

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Onlangs ben ik bij Bike Totaal in Tholen geweest voor de aanschaf van een nieuwe e-bike. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht over mijn wensen en ik kreeg duidelijke uitleg over een sportief model dat goed bij mij past.
Ook bij het afleveren van de fiets werd ik uitstekend geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en er werd bovendien goed geadviseerd over een passende fietstas.
Ik ben erg tevreden over de service, de persoonlijke aandacht en de deskundigheid van het team. Een fijne winkel waar klantvriendelijkheid duidelijk vooropstaat. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Personeel nam alle tijd om alles uit te leggen

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Hele fijne fietsenzaak met een breed assortiment aan tweede hands e bikes.
Personeel komt aardig en betrouwbaar over.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Klantvriendelijk en kundig personeel.
Nam de tijd voor ons, ondanks dat het druk was.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Ongelooflijk fijne winkel in Tholen wat wordt je daar goed geholpen.
De volgende fiets ga ik daar zeer zeker weer kopen.
Geweldige aardige eigenaar en personeel, staan altijd direct voor je klaar.
Het is er haast altijd druk, dus ben niet de enige die dit een fijne winkel vindt.
Mieke van Ulden-Kruithof Kremer

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Goede bericht geving en uitleg over de fiets. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Goede en snelle service.
Zijn heel vriendelijk en helpen je gelijk.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
ja bij jonathan en zijn team is het altijd leuk zaken doen goede service goed advies en gezellige mensen die je helpen

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Prima service! Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg! Ruime keuze fietsen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Tholen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.