Schraverus kwam er op de site het betrouwbaarst uit nadat ik in mijn omgeving geen goede fietsenmaker was tegengekomen. Een mooie prijs-kwaliteits verhouding voor de Gazelle. Leermomentje. Ik werd... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben heel tevreden over deze winkel! Ik heb hier een fiets voor mijn zoon gekocht en ben ontzettend goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gee... Se mere
Virksomheden har svaret
Vlot en vriendelijk geholpen met eerst een occasion en toen deze niet in het schuurtje bleek te passen kon deze probleemloos meteen weer omgeruild worden maar nu voor een nieuwe fiets. De verzekering... Se mere
Al jaren ben ik super tevreden over Schraverus: lekker dichtbij, heel aardig en behulpzaam personeel en veel keuze. Toen ik een nieuwe fiets wilde was het dus wel duidelijk dat ik die (voor de 3e keer... Se mere
Skrevet af virksomheden
Hierdenseweg, 21, 3841 GV, Harderwijk, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leermomentje. Ik werd afwisselend door
2 mensen geholpen wat niet altijd even vlotjes verliep. Maar eind goed al goed. Ik heb een mooie fiets voor een scherpe prijs.

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Ook al duurde de service beurt langer dan gedacht. Gewoon heel betrouwbaar en je merkt de liefde voor de fiets.

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Dit is al jaren een betrouwbaar adres voor fietsen en fietsreparaties

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Goede voorlichting, wat een drive, niets is te gek. Er wordt op alle fronten met je meegedacht

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Ik ben super fijn geholpen, deze mensen denken echt met je mee wat handig is voor je nieuwe fiets. Ook de uitleg was goed van m’n nieuwe fiets en zelfs de uitleg gehad hoe de bosch app werkte i.v.m. m’n tracker op de fiets. Ze zijn geduldig en leggen het netjes en rustig voor je uit. Ze nemen de tijd voor je.
Geld voor de winkel in Harderwijk aan de Hierdenseweg!
Super tevreden klant hier :)

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Goede service, nemen de tijd om
Alles uit te leggen!! Heel blij met onze nieuwe fietsen!

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Alles was top geregeld en uitstekende service van het personeel

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
heel fijn geholpen en kundig personeel.
Aanrader!

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Goede, snelle service. Personeel is kundig. Ben tevreden weggefietst op een nieuwe Gazelle.

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Ben geweldig geholpen en ben superblij met mijn nieuwe fiets!

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Bike totaal Schraverus blinkt echt uit in met je meedenken en komt met haalbare oplossingen!

Besvarelse fra Bike Totaal - Schraverus
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.