Na een vervelend ongeval moest mijn ebike voor een flinke reparatie. Deze is uitstekend gerepareerd en ook gedaan vlak voordat deze fietsenwinkel met vakantie zou gaan. Zonder het mezelf nog te... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben onlangs door teer gereden waarbij mijn mooie fiets helemaal beschadigd en vuil is geworden. Mijn fiets werd per direct beoordeeld, een offerte is gemaakt voor declaratie van de kosten en ik kr... Se mere
Virksomheden har svaret
Vriendelijke en vakkundige medewerķers. Er ging alleen iets mis tijdens het gesprek over de voorwaarden, de evt korting die gegeven zou worden. Anders zou ik 5 sterren geven.
Wij werden heel fijn geholpen, eerst proef wezen fietsen met goede uitleg. Toen wij de fietsen die wij gekocht hadden kwamen halen was de aflevering perfect weer werd alles uitgelegd niets gehaast o... Se mere
Skrevet af virksomheden
Raadhuisweg, 29-31, 2811 HT, Reeuwijk, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijke verkoper ,gaf goed advies en normale prijzen .
Vakkundig en klantgericht. Al eerder fietsen gekocht en tevreden over de service.
(Door omstandigheden mijn verlate reactie)
Op 22-01-2026 een Transporter H61 Raleigh gekocht bij Bike Totaal- Nomen. Dit bedrijf is echt geweldig, kreeg duidelijke en heldere uitleg op vragen. Gesprekspartner Daniel, een topgozer, heeft mij geholpen met de aankoop. Daarnaast heeft hij de fiets zaterdagavond 24-01-2026 in privétijd afgeleverd bij mij in het midden van het land. Dat noem ik klantvriendelijk met hoofdletter K.
Wij werden heel fijn geholpen, eerst proef wezen fietsen met goede uitleg.
Toen wij de fietsen die wij gekocht hadden kwamen halen was de aflevering perfect weer werd alles uitgelegd niets gehaast overal werd tijd aan besteed terwijl het toch goed druk was in de winkel.
Dus deze winkel kunnen wij aanraden voor degene die denkt in de toekomst een fiets aan te schaven.
Ze nemen je serieus, en zorgen dat je fiets weer keurig in orde is .
Bike Totaal Nomen in Reeuwijk weet hoe ze een klant een speciaal gevoel moeten geven. Top geholpen, denken en werken met plezier mee zodat je met en heerlijk gevoel de deur uit loopt. Gewoon een feestje om daar geholpen te worden. Dank jullie wel Bike totaal Nomen.
Fietspomp meteen gedaan en kon meteen mee
Juiste inschatting van de werkzaamheden en tijdstip van geereedheid fiets
Men doet niet moeilijk, de fiets was elders gekocht
Vriendelijk
Humor
Goede sfeer
Alles netjes volgens afspraak, en eerlijk advies dat de voorband nog niet vervangen hoefde te worden