Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Pier Panderstraat, 1, 8913 CH Leeuwarden, Friesland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanuit woonplaats afspraak gemaakt, 150km van Leeuwarden voor het vervangen van een binnen en buiten band. Ontzettend vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten op de reparatie, koffie gekregen. De... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

12.834 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Uitstekende service

Vandaag, als toerist, met een lekke band binnengestapt bij Bike Totaal. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn fiets mocht meteen naar binnen. Ik wil het team van Bike Totaal Mient de Vries een compliment geven voor de vlotte reparatie van de band en dat voor een schappelijke prijs. Wat een service! Zeker aan te bevelen.

19. august 2026

Beste,

Wat leuk dat je even binnenliep en dat we je snel verder konden helpen. Een lekke band als toerist is natuurlijk niet ideaal, maar fijn dat je daarna gewoon je weg kon vervolgen. Het team van Mient de Vries zal dit zeker waarderen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede zaak met veel keus in fietsen

Goede zaak met veel keus in alle fietsen. Ik heb hier een mooie Beixo compact besteld, en die was erg snel binnen. Goed geholpen in de winkel Gisteren afgehaald in het mooie Ljouwert. Ook altijd druk in de winkel. Wat een service, en het personeel zorgt altijd voor de nodige extra's aan service en goed advies. Kan niks anders zeggen, dat ik hier een enorm goede ervaring heb met deze zaak.

15. august 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Een Beixo compact is een mooie keuze, en fijn dat die er snel was. Tot ziens in Leeuwarden.

👍🏻prima

Goede en deskundige service.
Ook heel prettig dat ik een leen fiets kon krijgen..

10. august 2026

Beste,

Fijn dat je gebruik hebt kunnen maken van de leenfiets. Zo sta je toch gewoon op de fiets terwijl je op je eigen wacht.

Prima geholpen

Prima geholpen, op een fijne manier een keuze kunnen maken voor een nieuw e-bike.

6. august 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je de keuze voor een nieuwe e-bike op een prettige manier hebt kunnen maken. Geniet ervan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelling ging niet helemaal goed

Bestelling ging niet helemaal goed, maar prima opgelost

6. august 2026

Beste,

Goed om te horen dat het uiteindelijk opgelost is. Dat dit nodig was, is natuurlijk niet ideaal, maar fijn dat je er toch goed uit bent gekomen.

Wat een top services!!!

Onderweg naar huis kreeg ik mijn broekspijp in mijn remschijf in mijn achterwiel, omdat ik dichtbij Bike Totaal was ben ik naar hun toe gelopen. Daar hebben ze gelijk tijd vrijgemaakt en hebben ze het stof van mijn broek weer uit de renschijf gehaald en kon ik weer naar huis fietsen, wat een service van dit bedrijf, echt TOP!!!

23. juli 2026

Beste,

Wat een vervelende situatie om in terecht te komen. Gelukkig was je in de buurt en konden we je snel weer op weg helpen. Fijn dat je veilig thuis bent gekomen.

Top service

Top service

23. juli 2026

Beste,

Bedankt voor het mooie compliment.

Wij werden vriendelijk ontvangen

Wij werden vriendelijk ontvangen. Nu zijn wij ook een beetje bekend ivm aanschaf van onze eigen fietsen.
Dit keer was onze dochter aan de beurt.
Er was snel een nieuwe fiets gekozen.
Er werd meegedacht en er werden goede adviezen gegeven. Er werd goed naar onze dochter geluisterd.

De volgende dag hebben wij de fiets opgehaald.
En trots dat ons meiske is. 😀
Haar 1e nieuwe fiets. Zelf uitgezocht.
Daarmee kan zij straks mooi naar het voortgezet fietsen.

10. juli 2026

Beste,

Wat een bijzonder moment, haar eerste eigen fiets en dan ook nog zelf uitgekozen. Dat vergeet ze niet snel.

Leuk om te lezen dat ze goed geholpen is en dat er echt naar haar geluisterd werd. Dat maakt het verschil als je zelf mag kiezen. We wensen haar heel veel fietsplezier, en succes straks op het voortgezet onderwijs.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed gesprek n.a.v. eenzijdige GPS info bij verkoop fiets

Goed gesprek met De Vries n.a.v. verkoop fiets wat niet goed verliep m.b.t. info GPS en Bosch Connect Module

9. juli 2026

Beste,

Goed te horen dat het gesprek met De Vries heeft geholpen om alles rond de GPS en de Bosch Connect Module te verduidelijken. Dat soort technische informatie moet gewoon kloppen, dus fijn dat jullie dat samen hebben kunnen uitzoeken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alle problemen opgelost👈✨️ Top👍👍…

Alle problemen opgelost👈✨️ Top👍👍 ook goede adviezen gekregen. Fijn dat er met je meegedacht wordt door iedereen. 🙏 dank daarvoor... De ebike rijdt weer als een zonnetje🌞

5. juli 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat alles weer op rolletjes loopt, en dat je ebike het weer naar behoren doet. Goed dat de adviezen ook nuttig waren.

Top zaak in Leeuwarden!

Top zaak in Leeuwarden!

4. juli 2026

Beste,

Leuk dat je even de tijd nam om dit te delen. Je bent van harte welkom als je weer eens langskomt.

Top geregeld

Top geregeld, afspraak gemaakt. Dag eerder brengen was geen probleem, op tijd gemaakt. Zoveel mogelijk bespaart op de kosten voor de klant zelf. Duidelijk in wat ze doen, snel.

Beste,

Fijn dat alles zo soepel is verlopen. Dat je de fiets een dag eerder kon brengen en dat hij toch op tijd klaar was, dat regelen we graag zo in. En ja, we kijken gewoon eerlijk met je mee wat er nodig is, niet meer en niet minder.

Behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijk personeel

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor het compliment.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen met een eerlijk verhaal.

Goed geholpen met een eerlijk verhaal.

Beste,

Bedankt voor je reactie. Eerlijkheid vinden wij vanzelfsprekend, maar het is fijn om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren.