Ik heb een 3 wieler via de WMO en officieel moeten klachten of onderhoud worden uitgevoerd door Medipoint. Maar als je daar op moet wachten, dan is het misschien volgend jaar gemaakt na heel veel erge... Se mere
Virksomheden har svaret
Kwam voor wat lucht in mijn banden (wel fiets eerder hier gekocht), men was zeer behulpzaam. De heer die mij hielp maakte me ook attent op een heel mooie aanbieding voor een goede fietspomp, gebruik... Se mere
Wij waren met een vriendengroep een dag aan het fietsen. Na een lunchstop bleek mijn achterband lek te zijn. Geen plakspullen bij ons!! 3km verderop was Total bike Loosdrecht. Met extra pompen onderw... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren gebeld om 2 fietsen te huren voor vandaag. Dat ging allemaal goed. We zijn fijn geholpen. Mijn man is wat langer en er werd gelijk aangegeven dat hij beter een groter frame kon hebben. Gelukk... Se mere
Skrevet af virksomheden
Nootweg, 51, 1231 CR, Loosdrecht, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Goede zaak! Veel keuze in E-bikes en aanverwante artikelen!
Heel klantvriendelijk en Co is echt een topper, deskundig en weet waar hij het over heeft! Hij neemt de tijd en heb een geweldige E-Nike Cube gekocht

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Slechte communicatie. Moest steeds zelf langs gaan om te informeren terwijl er iedere keer gezegd werd dat ik gebeld zou worden. Ook geen bericht toe

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Goede afspraak gemaakt. Op de dag van reparatie was het werk snel en goed gedaan. Vriendelijke en behuilpzame medewerkers.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Deze toppers hebben op een snikhete dag mijn ebike met lekke band opgehaald bij een strandje toen ik met 2 kids zat. Geweldig!
Ook een prachtige zaak met veel keus en zicht en lekker tot 20uur open.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Ik ben heel prettig geholpen. Ik kocht een spiegeltje en dat hebben ze gelijk op de fiets gezet.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Erg vriendelijk en beleefd.
De 3* zijn vanwege
- leverdatum.
- defect aan de fiets direct na levering.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Was goede uitleg v niewe fiets en de mogelijk heden, viendelijk geholpen.had nog geen fietsslot komt nog, omdat hij niet paste
Nu lekker fietsen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Ik ben heel goed geholpen en heb het gevoel dat ik altijd om raad of advies mag vragen 🚴🏾♂️
Prima zaak Oppasen dat zaak niet boven hoofd groeit.
Vaak wachttijd omdat al personeel werkend of bezig is Maar verder goede zaak
Met service hoog in vaandel
Fijne winkel, goede services en fijn winkelpersoneel
Perfect en snel verholpen met aardig en vakkundig personeel!
Locatie Loosdrecht
Ben zeer tevreden
Vriendelijk personeel, bereidwillig in oplossingen, goede service en aandacht voor de klant.
Dus in 1 woord top!
Vakmensen, service gericht. Altijd vriendelijk, behulpzaam en geduldig.
Wij rijden al jaren speciaal naar Loosdrecht voor Bike Totaal.
Enorm fijne service! Vriendelijke, meedenkende en kundige mensen met fietsen voor elke fase in iemands leven.

Besvarelse fra Bike Totaal - Loosdrecht
Super goede service, vriendelijk.
Klantvriendelijk.
Waar vind je tegenwoordig nog goede service, hier dus!
Dus twijfel niet en koop.je fiets bij Bike totaal in Loosdrecht.