De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... Se mere
Virksomheden har svaret
Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 0... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij gingen kijken om nieuwe E-bikes aan te schaffen. We hebben prima uitleg gehad over de verschillen en ook ten opzichte van de verschillende merken. We hebben ook op een aantal fietsen proef gerede... Se mere
Virksomheden har svaret
Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kerkstraat, 1, 4328 LH, Burgh-Haamstede, Zeeland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Professionele en erg vriendelijke benadering, duidelijke uitleg en adviezen. Erg klantvriendelijke en persoonlijke benadering.
Prima service.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
In een relaxte en vriendelijke sfeer tot de aankoop van een ebike gekomen.
Goede uitleg en adviezen gekregen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima verzorgd. Prettige medewerkers en heel klantgericht. Een aanrader😋❤️

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Sehr gute Werkstatt, Termintreue und individuelle Ansprache im Geschäft zeichnen den Standort aus. Ich bin dort mittlerweile Stammkunde. Gerne komme ich wieder.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Omdat wij snel, vriendelijk en deskundig zijn geholpen, met een goed eind resultaat.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Heel vriendelijk, meedenkend. Er werd gelijk een leenfiets aangeboden. De fiets is gerepareerd en rijdt als een zonnetje!

goede communicatie, enthousiasme.
zoeken dingen voor je uit.
goed advies, goede service

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Bij Bike Totaal worden we altijd heel vriendelijk en netjes geholpen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Reparatie was snel gebeurd. Band werd uitstekend gerepareerd. Bij ophalen weer vriendelijk ontvangen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Hoge mate van service, mogelijkheid tot testen van de fietsen en na aankoop en fiets klaar maken keurig thuis afgeleverd.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Zeer deskundig en vriendelijke uitleg, wat de beste keuze zou zijn. Wij hadden al positieve ervaringen, dus het was wederom een zeer positieve dienstverlening. Alles verliep volgens afspraak en ook vragen nadien werden prompt en op plezierige wijze opgevolgd.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Super freundliche und kompetente Beratung. Jederzeit wieder!!
Vielen herzlichen Dank!!

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Echt heel fijn geholpen ondanks dat ze het heel druk hadden, super blij mee

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Wederom prima geholpen in de keus voor een nieuwe elektrische fiets. De oude moest na 8 jaar ingeruild worden en gezien het advies toen en vooral de service al die jaren van het bedrijf en in combinatie met de vriendelijkheid van al het personeel, was de keuze om opnieuw met Biketotaal jan de Jonge in zee te gaan, niet meer dan logisch.

Besvarelse fra Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.