Vakkundig geholpen en goede uitleg over de diverse e-bikes. Konden op verschillende fietsen een proefrit maken. Daardoor een goede beslissing kunnen nemen en een nieuwe e-bike hier gekocht.
Virksomheden har svaret
De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht ove... Se mere
Virksomheden har svaret
Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen. Gaf zijn eigen mening wat fijn was. Was snel klaar met kopen en na een ha... Se mere
Skrevet af virksomheden
Admiraalsplein, 2, 3317 BA, Dordrecht, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Uitstekende fietsenzaak! Medewerkers zijn klantvriendelijk, denken goed mee en leveren uitstekende service. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Heel fijn hoe ze begeleiden en uitleggen
Prettig. Personeel fijn in omgang

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Vandaag wilde ik mijn fiets inleveren. Zou niet kunnen aangezien ze bepaalde onderdelen niet hadden en zou even 500 euro kosten. Vervolgens ben ik naar de eigenaar gegaan waar ik mijn fiets had gekocht. Die vertelde mij dat hij wel gerepareerd kon worden tegen 90 euro en het om 2 onderdelen ging. Best wel raar als bedrijf dat je zegt dat het niet zou kunnen, maar het bij een ander wel kan?!
Tussendoor gesproken over een leenfiest. Zou even 30 euro kosten en kan de klant alleen meekrijgen als de gerepareerde fiets in goede staat zou zijn. Best wel raar, want als klant betaal je hier gewoon voor.
Personeel verder erg onvriendelijk en ze nemen niet echt de tijd voor je. Zou niet naar dit bedrijf gaan om een nieuwe fiets te kopen/laten maken.
Ze geven super veel informatie en uitleg bij mijn nieuwe fiets. Ik mocht ook een proefrit maken. Ik heb de fiets gelïjk gekocht met een nieuwe fietstas erbij. De volgende dag kon ik hem gelijk al ophalen. Super service.

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Goed advies, geduldig, ook na mijn twijfels, deskundig, zeer vriendelijk.En uiteindelijk met een prachtige fiets naar huis.

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
EWij zijn door Bike oyaal Isendoorn prima ehlopen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Na een dag was de servicebeurt van mijn fiets klaar. Ondertussen had ik de beschikking over een leenfiets. Alles gecontroleerd. De fiets rijdt weer prima. Vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Bike Totaal - Isendoorn
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.