Eerste onderhoudsbeurt voor onze fietsen. Perfect geregeld en zelfs de fietsen netjes gepoetst. Ga zo door👍🏼🤠
Fantastische zaak. Fijne behandeling en communicatie, je kunt goed je wensen aangeven en zij gaan dan verder kijken en onderzoeken of het mogelijk is op de fiets die jij wilt. Uitgebreide duidelijke i... Se mere
Eerste keer maakte ik kennis met jullie gelijk goed contact met Ivan prettige en duidelijke uitleg over de fiets die we zochten
Om Bike Totaal - Hofstede Neede
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Wilhelminastraat, 21, 7161 DB, Neede, Gelderland, Holland
- +31 0545291693
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ik werd keurig geholpen
Ik werd keurig geholpen, alles was naar wens. Wat ik nodig had was gewoon op voorraad.
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Erg ontevreden over de uitgevoerde…
Erg ontevreden over de uitgevoerde onderhoudsbeurt. Fiets in dezelfde staat weer terug gekregen incl. krakense trapper. Heb het gevoel dat er niets aan gebeurd is maar moest wel € 89 betalen

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
S ochtends een lekke band gekregen…
S ochtends een lekke band gekregen tijdens het fietsen naar mijn werk. S middags was ie al weer klaar.

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Wij werden erg vriendelijk geholpen,ze namen alle tijd voor ons, fijne ontspannen sfeer. Een aanrader.
Wij werden erg vriendelijk geholpen,hadden alle tijd voor ons.

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Eerste onderhoudsbeurt voor onze…
Ga zo door👍🏼🤠

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
alles was zeer goed service zijn …
alles was zeer goed service zijn geweldig
personeel is erg vriendelijk

Top ontvangen
Top ontvangen. Goede en snelle service. Goede actie in vervanging van belangrijke onderdelen. Vooruitstrevend onderhoud

Tevreden
Tevreden over de vriendelijk en geduldige medewerker....ook tijdens de onderhandeling naar de uiteindelijke prijs van de fiets

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Eerlijk en zeer professioneel advies…
Eerlijk en zeer professioneel advies gehad van verkoopmedewerker. Denken goed mee. Erg blij met de gekochte fietsen

Ik werd prettig geholpen
Ik werd prettig geholpen, goed geadviseerd en kon de fiets dezelfde dag nog ophalen.

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Eerste keer maakte ik kennis met jullie…

Besvarelse fra Bike Totaal - Hofstede Neede
Vriendelijk en goede service.
Goede uitleg en service…
Goede uitleg over de verschillende modellen. Ook erg goed geholpen met de uitleg en de mogelijkheden van een fiets verzekering. Ook hebben ze goede service verleent toen ik snel nekklachten kreeg doordat het stuur niet verder naar voorkon en ik mijn armen te gestrekt had. Tegen een kleine betaling is het naar tevredenheid opgelost en heb ik bijna geen nekklachten meer, ondanks mijn scoliose.
goede fiets en een goede service door…
goede fiets en een goede service door het personeel
De juiste hulp bij het kiezen van een…
De juiste hulp bij het kiezen van een E- Bike.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Mooie winkel.