Bike Totaal - Hofstede Groenlo Anmeldelser

Ruurloseweg, 7, 7141 KA Groenlo, Gelderland, NL

Zonder afspraak zijn we binnen gelopen en we werden netjes geholpen. Geen gehaast en uiteindelijk heb ik een nieuwe Gazelle gekocht. Alles verliep prettig in een ontspannen sfeer. Na aflevering bl... Se mere

Fiets voor onderhoud bij de fietsenmaker gehad. Alles is weer top. En klantvriendelijk

Super goede service en vriendelijk, behulpzaam personeel. We hadden 2 nieuwe fietsen uitgezocht echter kon de herenfiets in mijn maat niet meer worden geleverd. Bike totaal Groenlo heeft dit keurig op... Se mere

Na uitvoerig uitleg over de diverse mogelijkheden qua merk en uitvoering gezamenlijk op een prettige manier tot een correcte deal gekomen. Vertrouwd en blij de eerste kilometers al achter de rug. Pri... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Hofstede Groenlo

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

12.702 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima service

6. august 2026

Beste,

Bedankt voor je beoordeling.

Prettig geholpen duidelijke uitleg

Prettig geholpen duidelijke uitleg .
Vriendelijk personeel .

31. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de uitleg duidelijk was en dat je je goed geholpen hebt gevoeld. Tot een volgende keer.

erg tevreden :)

goede uitleg en denkt mee, super goed gevoel over de verkoper.

30. juli 2026

Beste,

Fijn dat het gesprek zo prettig voelde. Dat iemand echt meedenkt maakt inderdaad een verschil in hoe je zo'n aankoop ervaart.

Altijd kundige

Altijd kundige, vriendelijke en juiste advisering en prima uitvoering van werkzaamheden

20. marts 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen voelt. Zowel met het advies als met de uitvoering. Dat is precies waar we op letten.

Bike Totaal

Goede informatie en prettige…

Goede informatie en prettige behandeling door medewerker

18. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het gesprek goed beviel en dat je goed geïnformeerd bent weggegaan.

Bike Totaal

Na uitvoerig uitleg over de diverse…

Prima service!

5. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo goed beslagen ten ijs bent gegaan bij de keuze voor je nieuwe fiets. En die eerste kilometers zijn alweer gereden, dat klinkt veelbelovend.

Goede service

Goede service, snelle levering. Goede meegedacht.

24. juni 2026

Beste,

Fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je goed geholpen bent. Bedankt voor de mooie woorden.

Bike Totaal

Ze hebben een nieuwe achterband op de…

Ze hebben een nieuwe achterband op de Batavus Dinsdag gemonteerd.
Ook de spaken zijn aangedraaid.
Super aardige personeel met een prima service.

26. juni 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat de Batavus Dinsdag weer helemaal in orde is. Achterband vervangen en spaken aandraaien, dan rij je er weer lekker op.

Goede persoonlijke uitleg.

Goede persoonlijke uitleg.
Snelle service.
Alles volgens afspraak.

22. maj 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de uitleg en service. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bike Totaal

Altijd staan jullie voor ons klaar èn…

Altijd staan jullie voor ons klaar èn meteen en vriendelijk dus veel vertrouwen in jullie !!!!

23. maj 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om klanten snel en goed te helpen.

Bike Totaal

Goede service,ook voor onze e bikes

Goede service,ook voor onze e bikes! Wij waren daar om fietshelmen te kopen, en wij werden getipt door de werknemer dat er een actie kwam van Oost Gelre en €25 korting per helm konden krijgen.
Mooi meegenomen toch!

21. maj 2026