Ik ben al vanaf de Waalrese tijd klant met 4 fietsen. Prima service, haal en brengafspraken worden stipt nagekomen maar het allerbelangrijkste is dat echte vakmensen aan onze fietsen werken. Dat geef... Se mere
Virksomheden har svaret
We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Kortom een heel goed advies en we zijn blij met onze twee fietsen.
Virksomheden har svaret
Na een schuldloze aanrijding is de fiets door Bike-Totaal opgehaald. Tevens hebben wij twee en een halve maand een promo-fiets in bruikleen gehad. Dit was een geweldige service om een dergelijke fie... Se mere
Virksomheden har svaret
Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mi... Se mere
Skrevet af virksomheden
Kruisstraat, 4, 5502 JE, Veldhoven, Noord-Brabant, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Door een verkeerde keuze, kocht ik een E fiets die me bij nader inzien toch niet beviel. Ik ben met de eigenaar in gesprek gegaan en heb intussen voor een andere fiets gekozen die me veel beter bevalt. Uiteraard moest ik wat bij betalen.... maar dat beschouw ik als leergeld. Eigen schuld.
Fijne oplossing.... fijne zaak.
Na fiets reparatie goede uitleg en persoonlijke behandeling gehad!
Super fijne fiets gekocht van het merk Rih. Service is prima.
Ben er heel blij mee
Fiets langsgebracht voor servicebeurt. Kon makkelijk een moment kiezen wat mij goed uit kwam en de fiets was snel nagekeken.
Op korte termijn afspraak. Netjes gevraagd wat het zou mogen kosten voor ze effe bellen. Fiets fietst beter dan van te voren. 100% tevreden
Goed geholpen met het uitzoeken van een elektrische fiets. Nemen de tijd en antwoorden vragen netjes.
Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Eerlijke prijzen. Betrouwbaar. Ik beveel ze Franssen van harte aan.
De voorlichting vooraf was snel en duidelijk, precies waar ik om vroeg. Hele fatsoenlijke inruil eigen, gewone, fiets en een extra slot was ook geen probleem. Model toevallig op voorraad dus snelle levering. Uitleg bij levering was goed. Helaas bij wegrijden gemerkt dat de versnelling niet goed afgesteld was, direct terug gegaan en drie minuten later tevreden naar huis gereden.
Zeer tevreden. Heel goed geholpen. Fijne en vriendelijke verkopers! Alles uitgelegd en met een fijn gevoel de fiets gekocht.
Is de beste fietsenmaker die wij kennen,goede service,vriendelijk personeel,wordt goed uitgelegd en advies gegeven,Wij hebben 2 elektrische fietsen bij hun gekocht en was zo goed geregeld,echt TOP 👍👍👍
Duidelijke en eenduidige uitleg door verschillende medewerkers
Nadat mijn fiets werd gestolen, heb ik binnen de kortste tijd een nieuwe fiets geleverd gekregen. Alles werd door Harvey franssen en zijn personeel keurig verzorgd..
Vriendelijk en deskundig advies, waarbij ons alle tijd en ruimte werd gegeven voor het stellen van vragen en het maken van proefritten.
Zeer service gericht.
Kan niet beter in alle opzichten zoals het hoort vriendelijk een luisterend oor. Service zonder afspraak direct geholpen met in afwachting een kopje koffie. Ander zadel en zonder kosten levering jasbeschermers die standaard ontbraken. Een voorbeeld het kan dus nog.
ik kom al jaren en ze helpen je altijd
en altijd staan ze voor klaar ook denken ze met je mee
altijd oplossing je wordt super fijn geweld komt en als is nog zo druk ze nemen tijd nou geef duizend steren
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.