Wij zij op fietsvakantie nabij Denekamp. Helaas zijn we onze opladers voor onze twee( verschillende) fietsen vergeten. De vriendelijke medewerker begreep het probleem en gaf ons direct twee opladers... Se mere
Bij onderhoud wordt men keurig op de hoogte gehouden over het verloop en eventuele kosten. Ook heeft men een ruime keuze aan fietsen en accessoires van de diverse merken.
Alle medewerkers erg betrokken bij een goede servicebeurt en aanschaf nieuwe handvatten en zadel. Ook het aanbod het zadel inde gaten te houden en eventueel te vervangen bevalt me. Erg prettige zaak,... Se mere
Von der Beratung bis zum Kauf des EBikes ist alles bestens abgelaufen. Würde jederzeit dort ein Rad kaufen und weiterempfehlen. Weiter so 👍 👍
Dunantstraat, 4, 7591 AZ, Denekamp, Overijssel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Top Service, super Beratung, schnelle Fertigstellung der Fahrräder. Hilfbereit und offen.
De medewerkers zijn zeer behulpzaam en we zijn heel tevreden ,kunnen altijd met vragen terecht
Ik ben vriendelijk te woord gestaan, mijn vragen en wensen werden goed beluisterd en ik werd uit eindelijk goed geadviseerd. De gemaakte afspraken zijn door de verkoper goed nagekomen.
snelle afhandeling ondanks krappe tijd en een vieze fiets, die ook nog gepoetst werd. Top