Reparatie echt heel snel, heel aardige medewerkers, vooral ook met verstand van zaken; Als ik al een minpunt heb: mijn fiets ( speedpedellec) is van Riese&Müller en geen” huismerk” daardoor doen zij... Se mere
Lokation
Skift lokationHollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Online 2 fietsen gekocht en eigen fietsen ingeruild. Super goed contact en prima service. Tassen werden nagestuurd maar ook dit was prima. Echte aanrader.
Virksomheden har svaret
Vlot geholpen. Geluisterd naar wat er nodig wasen wat het budget was. Verschillende opties laten proberen
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een st... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Bike Totaal - Capelle
Skrevet af virksomheden
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Kontaktoplysninger
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Holland
- +31 10 4517071
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik en veel tevreden over de…
Ik en veel tevreden over de professional en goede service van Bike Total.
Prima geholpen en fijne service
Prima geholpen en fijne service. Vriendelijk personeel.
Ben keurig netjes geholpen
Een kap voor mijn accu besteld
Een kap voor mijn accu besteld. De eerste levering netjes op tijd gekomen maar was de kap helaas beschadigd (tijdens transport). Een mailtje gestuurd en ze hebben netjes een nieuwe opgestuurd. Binnen 3 dagen alsnog een goede kap in huis.
Super snelle levering van de Dutch id…
Super snelle levering van de Dutch id infinity bike!
De prettige en ongedwongen houding van de verkoper heeft mij ervan overtuigd om mezelf deze mooie fiets te gunnen!
Schaarse beschikbaar onderdeel
Onderdeel had bij de officiële merk fietsendealer levertijd van 3 maanden.
BikeTotaal kon dit snel leveren.
Er werd voldoende tijd genomen om de…
Er werd voldoende tijd genomen om de juiste fiets die perfect bij je past uit te zoeken. Zelfs nadat we de definitieve keuze hadden gemaakt hoefde niets aanbetaald te worden, pas nadat alles helemaal klopte en wij 100% tevreden waren met de keuze
Top fietsenwinkel, aardig en kundig personeel!
Bij dit filiaal een elektrische fiets van Gazelle gekocht. Rowan heeft mij ontzettend goed geholpen, zowel bij bestellen als het ophalen van de fiets. Helemaal top!
Mooie Ortlieb fietstas!
Snel uitgekozen, snel verstuurd, goed ontvangen. Mooie Ortlieb fietstas!
super geholpen door onze vaste…
super geholpen door onze vaste verkoper, geen onzin verhalen duidelijk en eerlijk de voor en nadelen op noemen
Worden altijd netjes geholpen
Worden altijd netjes geholpen, en als er iets is wordt het altijd opgelost
Service en behulpzaamheid waren top
Service en behulpzaamheid waren top. Denk met je mee voor de best passende oplossing.
Super fijn personeel,duidelijke uitleg…
Super fijn personeel,duidelijke uitleg .
Als mens behandeld.
Blij ,dat ik daar altijd terecht kan als er iets niet oké is met mijn fiets .
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.