Reparatie echt heel snel, heel aardige medewerkers, vooral ook met verstand van zaken; Als ik al een minpunt heb: mijn fiets ( speedpedellec) is van Riese&Müller en geen” huismerk” daardoor doen zij... Se mere
Lokation
Skift lokationHollandsch Diep, 2, 2904 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Se, hvad kunderne siger
Online 2 fietsen gekocht en eigen fietsen ingeruild. Super goed contact en prima service. Tassen werden nagestuurd maar ook dit was prima. Echte aanrader.
Virksomheden har svaret
Vlot geholpen. Geluisterd naar wat er nodig wasen wat het budget was. Verschillende opties laten proberen
Virksomhedsoplysninger
Om Bike Totaal - Capelle
Skrevet af virksomheden
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Kontaktoplysninger
Hollandsch Diep, 2, 2904 ER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Holland
- +31 10 4517071
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed personeel.
Je wordt vriendelijk begroet. Goede uitleg wordt gegeven waarvoor je komt en zij laten je meerdere opties zien en ervaren. Er is een goede sfeer onder de collega's. Top!
Na veelvuldig aangeven dat het probleem…
Na veelvuldig aangeven dat het probleem bij de remblokjes lag zijn ze eindelijk vervangen. Helaas viel de rekening erg tegen
Kundige en vriendelijk
Prima geholpen, vriendelijk mensen en beurt e-bike kon snel plaatsvinden
Netjes opgelost
Na service beurt liep de fiets aan maar werd netjes opgelost al was het door omstandigheden een paar maanden later
Bike Totaal kwam met een goede…
Bike Totaal kwam met een goede oplossing voor een wat verouderde fiets. We waren blij met deze service.
Perfecte en proactieve aanpak
Perfecte en proactieve aanpak van Ro(w)an. Die heeft hart voor zijn werk, communiceert goed met ons als klant. Hij regelt alles, ook de verzekeringen, behoudt het overzicht. Rowan is zo enthousiast over de combinatie werken en leren, dat spat er van af.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
bestelling niet volledig geleverd met…
bestelling niet volledig geleverd met een pakbon voor iemand anders met een andere bestelling

Besvarelse fra Bike Totaal - Capelle
Hier ben je graag klant
Hier ben je graag klant, een jong team met enthousiaste gasten! Hier voel je je niet klant maar een goede kennis.
Nette en goede offerte
Nette en goede offerte.
Mooie fietsen.
Alleen zit er wel een kraakje in mijn linker trapper.
Maar verder goed geholpen en fijne medewerkers.
Vooral Rowan heeft ons over de streep getrokken de fietsen bij jullie aan te schaffen.
Goede service en snel geholpen
Onlangs heb ik een Urban Arrow bakfiets…
Onlangs heb ik een Urban Arrow bakfiets gekocht bij Bike Totaal en ik ben erg tevreden over de hele ervaring.
Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd echt de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en verschillende opties uit te leggen en de verschillen in de bakfietsen.
De levering verliep soepel en alles werd duidelijk uitgelegd bij het brengen van de fiets. Ook kreeg ik handige tips over gebruik, onderhoud en beveiliging, wat erg fijn is bij zo’n grote aankoop. Je merkt dat ze hier echt verstand hebben van bakfietsen en ervaring hebben met merken zoals Urban Arrow.
Wat ik vooral waardeer is de persoonlijke service en de bereidheid om mee te denken!
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht…
Onlangs de Gazelle Grenoble C8+ gekocht en wat een topservice! Ik werd uitgebreid geadviseerd en kreeg de kans om meerdere proefritjes te maken op verschillende fietsen. Dat maakte het kiezen een stuk makkelijker.
Door omstandigheden kon ik de fiets niet meteen meenemen, maar gelukkig boden ze aan om deze bij mij thuis te leveren, echt super geregeld. Inmiddels rijd ik er met veel plezier op. Heel blij met zowel de fiets als de service!
zeer vriendelijk en deskundig geholpen
Ik en veel tevreden over de…
Ik en veel tevreden over de professional en goede service van Bike Total.