Recent een nieuwe e-bike gekocht. Ik werd prettig geholpen. Fiets kon ik dezelfde dag nog ophalen. Fietstas moest besteld worden. Bleek na levering toch niet voor mij geschikt te zijn en werd zonder... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een reparatie bij de fietsenmaker van boot gedaan omdat mijn band was geklapt hadden hem dinsdag gebracht en vrijdag was die alweer klaar. Super kom weer lekker fietsen.
Virksomheden har svaret
Gisteren mijn Koga fiets opgehaald na een servicebeurt, ik ben vooraf gebeld wat er allemaal moest gebeuren en vervangen en een kostenopgave. Mijn E bike is weer als nieuw, ketting en tandwielen ve... Se mere
Skrevet af virksomheden
Gooilandweg, 215, 1271 KW, Huizen, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed advies bij aankoop E-bike en snelle service bij aanpassing en wensen.
Hele fijne ervaring, duidelijke instructies en ik werd goed geholpen!
Fijne service en komen afspraken na. Wij hebben met de familie allemaal onze fietsen ook in onderhoud bij Bike Totaal in Huizen.
Heel prettig te woord gestaan en geholpen door alle medewerkers!
Het probleem goed opgelost. En de prijs viel me mee.
De medewerkers van Bike Totaal Bout zijn vakkundig en vriendelijk. Ze proberen je helpen waar mogelijk. Zelfs ongepland aanbieden van fietsen die gerepareerd moeten worden, nemen ze aan. En dit wordt veelal binnen 1-2 dagen uitgevoerd. Hier een zeer tevreden klant!
Goed geluisterd naar wat ik nodig heb. Eerlijk verteld waarom jullie stoppen met Koga.
Informatie en vriendelijkheid en zeker de deskundigheid.
Mijn E bike is weer als nieuw, ketting en tandwielen vervangen, achterband en remblokken.
Terug naar huis merk je het meteen, schakelt weer soepel en geruisloos en remt weer prima,
Alle lof voor monteur Quinten, hij is duidelijk, vriendelijk en doet wat hij beloofd.
Ben erg tevreden met deze zaak. Ik kon ruim fietsen uitproberen. We hadden een paar jaar geleden al fietsen zonder ondersteuning bij Bout gekocht. Daar waren we al heel tevreden over. Nu voor het eerst een elektrische. Gewoon een prima zaak.

Besvarelse fra Bike Totaal - Bout
Eindelijk goeie service en begripvol
Ik zat er behoorlijk mee