Bike Totaal - Boom Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Jac. Dutilhweg, 201, 3065 KA Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar een elektrische fiets was natuurlijk Boom Tweewielers onze winkel. Meerdere fietsen hebben wij door de jaren heen bij Boom gekocht. Wij werden natuurlijk heel vriendelijk en kundig ontvan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg snel de fiets weer gereed. Netjes de vraag gesteld of de reparatie, die wat duurder werd, gevraagd. Ook extra moeite gedaan voor de reparatie en daardoor de klant tegemoet gekomen. Heel vriendelij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende uitleg over verschillende fietsen. Werd speciaal fietsen bijbesteld,om uit te proberen. Mw. Heeft veel kennis ,praktijkervaring. Nam uitgebreid tijd ervoor. Eerder een fiets gekocht hier.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwam vragen om mijn banden op te pompen. Nooit wat gekocht maar werd vriendelijk geholpen. Koste me een glimlach zei de medewerker. En volgende keer gewoon langskomen. 10+in cijfers uitgedrukt.

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Boom

Skrevet af virksomheden

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

11.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. En fiets stond op tijd weer klaar.

Beste,

Fijn dat je fiets op tijd klaar stond. Tot de volgende keer.

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant. Altijd goede service. Soms als er tijd is word je even snel tussendoor geholpen in de werkplaats.

17. juli 2026

Beste,

Twintig jaar, dat zegt genoeg. Fijn dat je al zo lang de weg naar ons weet te vinden, en mooi om te horen dat je ook die snelle tussendoor-hulp in de werkplaats waardeert.

Heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, goede uitleg over de fiets die we kochten

12. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de uitleg over je nieuwe fiets goed was. We wensen je er veel plezier mee.

Fiets

Deskundig advies juiste informatie persoonlijke aandacht

Beste,

Bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb fiets vorige zaterdag 11-07-2026…

Ik heb fiets vorige zaterdag 11-07-2026 gekocht in Capelle. Het was Sparta prijs totaal €4305, ik had geen overleg van verkoper hoe moet batterij op laden, blijkbaar geen slotje voor openen oplaad pootje ik hoor raar tik in middelste as. Vandaag ik gaan terug naar Winkl.

14. juli 2026

Beste klant,

Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw nieuwe Sparta-fiets.

Wij willen u er echter op wijzen dat u deze fiets niet bij onze winkel in Rotterdam heeft gekocht. Uit uw review begrijpen wij dat de fiets is aangeschaft bij een vestiging in Capelle. Wij zijn een zelfstandige winkel in Rotterdam en zijn niet betrokken geweest bij de verkoop of aflevering van uw fiets.

Omdat deze review betrekking heeft op een andere winkel, willen wij u vriendelijk verzoeken deze review te verwijderen en, indien gewenst, te plaatsen bij de vestiging waar u de fiets heeft gekocht. Op die manier komt uw feedback bij de juiste winkel terecht en kunnen zij u ook verder helpen met uw klachten.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Bike Totaal Boom Rotterdam

Nieuwe fiets

Goede en snelle levering en uitleg van de nieuwe fiets

10. juli 2026

Beste,

Leuk dat de levering snel was en dat de uitleg over je nieuwe fiets duidelijk was. Veel rijplezier!

Snel geholpen

Snel geholpen, ruime keuze, vriendelijk personeel.

Beste,

Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je iets moois gevonden hebt tussen ons aanbod.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een noodzakelijke reparatie van mijn…

Een noodzakelijke reparatie van mijn fiets kon op korte termijn uitgevoerd worden. De fiets rijdt weer als nieuw!

Beste,

Goed om te horen dat je fiets weer naar behoren rijdt. Fijn dat het zo snel opgepakt kon worden.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goeie uitleg, tijd voor de klant.

9. juli 2026

Beste,

Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld, Ron. Dat geeft een goed gevoel.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bezorgkosten

Netjes geholpen , mountain bike 839 euro . Heb het gevoel als ik niet zo enthousiast was geweest , ik in ieder geval gratis bezorgd zou worden , maar moest 50 euro betalen. En ook geen korting !! Dus ga er niet zo snel weer heen.
Bij binnenkomst vroeg ik of zij die fietsen hadden , eerst werd er nee gezegd , toen zei ik zoek geen elec maar een gewone fiets , oh ja dan staat er achter nog wel een . Ik zei gelijk ja , , maar kon echt geen korting geven . Dus echt minpunt

8. maj 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Fijn om te lezen dat u netjes bent geholpen en tevreden bent met uw nieuwe mountainbike. Jammer dat u teleurgesteld bent over de bezorgkosten en het uitblijven van een korting.

Onze bezorgservice wordt uitgevoerd door een extern gespecialiseerd bedrijf. Hier zijn voor ons extra kosten aan verbonden om ervoor te zorgen dat de fiets rijklaar, veilig en zorgvuldig bij u wordt afgeleverd. Daarom brengen wij hiervoor een bijdrage in rekening.

Wat betreft de prijs: u heeft gekozen voor het nieuwste model van Cube. Op deze modellen is de prijs doorgaans vast, waardoor wij hier geen korting op kunnen geven. Bij de aankoop is wel een onderhoudspakket inbegrepen, zodat u ook na de aankoop verzekerd bent van goede service en onderhoud.

Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe mountainbike en wensen u vele veilige en mooie kilometers toe.

Team Bike Totaal Boom

Prima winkel

Prima winkel, uitstekend geholpen, veel aandacht voor wat ik wil en goed meegedacht. Zeker aan te raden

4. juli 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden. Goed om te horen dat er goed naar je geluisterd is en dat je met een duidelijk antwoord naar huis ging.

Super!

Vriendelijk behulpzaam verstand van zaken!

4. juli 2026

Beste,

Bedankt voor de fijne woorden. Goed om te horen dat je goed geholpen bent.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was goed geholpen door een mevrouw…

Ik was goed geholpen door een mevrouw die daar werk en met een andere meneer die hebt me goed uitgelegt over alles

25. juni 2026

Beste,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Fijn dat alles goed is uitgelegd en dat je goed te woord bent gestaan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg snel de fiets weer gereed

Erg snel de fiets weer gereed. Netjes de vraag gesteld of de reparatie, die wat duurder werd, gevraagd. Ook extra moeite gedaan voor de reparatie en daardoor de klant tegemoet gekomen. Heel vriendelijke mensen.

2. juli 2026

Beste,

Fijn dat je dit deelt. Dat we even contact met je hebben opgenomen voordat we doorgingen, leek ons gewoon de juiste keuze. En mooi dat de fiets er snel en naar wens uit is gekomen.