Bike Totaal - Bliek Anmeldelser

Stationsweg, 10, 4451 HK Heinkenszand, Zeeland, NL

Ondanks dat het druk was, werden we snel en correct geholpen. Zowel met de kleine reparatie als met het kopen van een nieuwe fiets. Er was aandacht, er werd meegedacht en alles werd duidelijker uit... Se mere

Fiets gebracht met lekke band en opdracht eventueel buitenband te vervangen + vraag voor beurt en nieuw zadel. Voorband was 3x lek gegaan. Bedrijf heeft zelf nieuwe buitenband op achterwiel geleg... Se mere

Erg vriendelijk en luisterend naar wat de wensen waren ook qua prijs . Daarnaast in een oogopslag zadel/stuur op juiste hoogte betekend werkplaatskennis.

Ondanks de vele personen die binnen lopen nemen ze de tijd om goede uitleg te geven en ervoor te zorgen dat iedereen goed geholpen wordt.erg fijn dat er een zitje is waar je even kunt wachten [ en g... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Butik med brugte cykler

Om Bike Totaal - Bliek

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Stationsweg, 10, 4451 HK, Heinkenszand, Zeeland, Holland

• +31 113 561203

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

11.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Goed en vriendelijke service

Er was aandacht, er werd meegedacht en alles werd duidelijker uitgelegd.
We zijn super tevreden.

23. juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het ondanks de drukte toch goed is verlopen. Dat je goed geholpen bent met zowel de reparatie als de nieuwe fiets, dat is precies wat je wil als je binnenstapt.

Service

Snelle service en goed geholpen

18. juli 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je snel geholpen bent.

Bike Totaal

Wij komen al jaren bij Bliek.

Wij komen al jaren bij Bliek.
Goeie service, nette prijs , vriendelijke bediening.

16. juli 2026

Beste,

Wat leuk dat jullie al zo lang de weg weten te vinden naar de winkel. Fijn om te lezen dat alles nog steeds naar wens is.

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk en onze dochter is super blij met haar nieuwe fiets!

5. juli 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe fiets. Dat zegt genoeg.

Bliek

Bliek, bike totaal is al jarenlang een vertrouwd adres met geweldige service. Het is een echt familiebedrijf dat gaat voor kwaliteit.

23. juni 2026

Beste,

Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je ons al zolang weet te vinden, dat betekent echt wat voor ons. We hopen je nog vele jaren te zien.

Prima

Gewoon: Afspraak was afspraak. Prima communicatie en service

30. maj 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Duidelijke communicatie is tenslotte waar het om draait.