Bikeair Anmeldelser

4,5

Kan kun sige rigtig gode ting om BikeAir! 🙌 En virkelig god pumpe, som jeg altid kommer til at have med på farten. Super højt serviceniveau, da jeg havde spørgsmål, og lynhurtig levering. Kan klart a... Se mere

Jeg gav min mand en cykel pumpe han siger at det er den BEDSTE han nogle sinde har haft 🙏 Kæmpe anbefalinger vil lige slutte at med at deres service bare er i top.

Jeg købte deres Bikeair, ikke pro versionen, og er glad for den, da den pumper mine graveldæk hurtigt, men den kan ikke få et dæk hurtigt på plads, når det kræves. Jeg fik en ny ventil til bolde, da j... Se mere

Super god pumpe. Vil helt sikkert mene at det er den bedste jeg er stødt på til prisen. Også virkelig god service og besvarelse af div. spørgsmål jeg har haft. Kan varmt anbefale!!

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Cykelbutik

Bikeair ønsker at revolutionere cykeloplevelsen ved at gøre det nemmere og mere bekvemt at pumpe dæk, uanset hvor du er. Vores mål er at tilbyde innovative, bærbare løsninger, der gør det ubesværet for cyklister at holde sig kørende. Med vores kompakte og brugervenlige pumper kan du hurtigt og effektivt fylde dine dæk på få sekunder – alt sammen med "luft i lommen". Vi kombinerer avanceret teknologi med et minimalistisk design, så du kan nyde pålidelig præcision og ydeevne uden at bære på tungt udstyr. Bikeair er til for cyklister, der sætter pris på både kvalitet og bekvemmelighed. Vores produkter er skabt til at gøre din hverdag lettere, uanset om du er pendler, fritidscyklist eller på eventyr. Vores mission er enkel: at sikre, at du altid kan være på farten uden bekymringer. Bikeair er din partner på vejen – hurtigt, enkelt og effektivt.

Svarer typisk inden for 24 timer

4,5

Super service og mega hurtig levering.

Super service og mega hurtig levering.
På en langtur i det vestjyske var jeg så uheldig at miste min sadeltaske hvor adapterslangen lå. Uden slange, ingen mulighed for at bruge pumpen.
En aftenmail til Bikeair og næste morgen er reservedel på vej, ub, det er over al forventning. Tusind tak herfra 🚴

28. juli 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej. 1000 tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at vores kunder oplever, at vi gør vores yderste for at yde en god kundeservice og har lyst til at fortælle det til andre. Med venlig hilsen Team-Bikeair

Kundeservice og levering i top

Fantastisk kundeservice og hurtig levering.

Pumpen jeg har købt virker helt perfekt og er nem at have med på ens cykeltur + den holder længe strøm🤩

21. juli 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse :-) Den sætter vi stor pris på. Det glæder os at du er glad for din pumpe. Vi lægger meget energi i at levere en god kundeservice, da det er vigtigt for os, at vores kunder mærker at I er vigtige for os. Mange hilsner Bikeair-Teamet

Bytte af Bike air pumpe

Hej jeg vil lige takke Bikeair for super service , i forbindelse med en reklamation af en en pumpe.
Den havde desværre en defekt , ( kunne kun pumpe et halvt dæk 😂) , så jeg skrev til dem , og fik den ombyttet inden for en uge , uden omkostninger for mig.
Super service.

25. juni 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter meget stor pris på at vores kunder bruger tid på at give os feedback. Når det så ovenikøbet er værdsættelse af en del af vores virksomhed, som er super vigtig for os, nemlig vores kundeservice, så er glæden stor. Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig ordentligt behandlet, derfor er det dejligt at det lander sådan hos dig. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet.

Super service. Jeg havde tabt “slangen” og fik hurtigt sendt en ny. Pumpen virker ubeklageligt, let og enkelt.

1. juni 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det er meget vigtigt for os at vores kunder føler sig godt behandlet, så glæden er stor, når vores kunder giver sig tid til at dele deres oplevelser med andre.
Fortsat god fornøjelse med din Bikeair pumpe.
Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Kan kun anbefale Bikeair det har været…

Kan kun anbefale Bikeair det har været en fantastisk oplevelse, der var et problem med den pumpe som jeg fik tilsendt ikke noget alvorligt det var oplader ledning men der kom en god og professionel løsning

13. maj 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at din erfaring med vores kundeservice er positiv, da det er super vigtigt for os, at du som kunde, ved at vi vil gøre hvad der står i vores magt for at du får en god oplevelse. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Brugte min nye pumpe fra Bikeair for…

Brugte min nye pumpe fra Bikeair for første gang på søndagens tur. Fedt ikke at skulle stå med CO2 patroner eller små letvægtspumper. Det var supernemt at pumpe dækket op til det rigtige tryk - ikke noget med at skulle efterfylde luft efter et par km.

11. maj 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej, og tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din Bikeair pumpe, og at det nu er blevet super nemt for dig at fylde luft i dækkene. Det betyder meget for os at vide, at vores pumpe gør en forskel i din hverdag.
Vi håber, du får mange gode cykelture fremover – med trygheden i at have Bikeair lige ved hånden. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

hej se fin ud

hej se fin ud : Men hvordan virker den ?

1. maj 2025

Hej
Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes, den ser fin ud 😊
Hvis du har spørgsmål til, hvordan produktet fungerer, hjælper vi meget gerne! Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@bikeair.dk, så guider vi dig hurtigt i gang.
Vi vil selvfølgelig også meget gerne høre, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.

Bikeair-Teamet

Rigtig god pumpe

God pumpe! To gange på weekendens graveltur var der en af de andre (tubeless) der punkterede og de var kørende igen indenfor få minutter (inkl. lapning) og der var stadig godt med strøm på pumpen. Konceptet er en gamechanger og det fungerer. Om det holder i det lange løb må tiden vise, men de første erfaringer er super positive!

27. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for en flot anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at høre hvor godt pumpen virker ude på stier og spor. Vi håber da i den grad at du får glæde af pumpen fremadrettet. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bikeair PRO MAX™

Virkelig hurtig modtagelse og ligeså svar på mail vedrørende spørgsmål om pumpen.

Pumpen klarer et 700x28 dæk fra flad til 8 bar på 80 sekunder. Det må siges at være godkendt 👌

1. maj 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej. 1000 tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på. Vi vægter vores kundeservice meget højt, og stræber efter at alle vores kunder har en god oplevelse. Vi håber, at pumpen fortsat vil give dig glæde på stier og landevejen. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Fantastisk lille pumpe

Fantastisk lille pumpe.

Lavet test på TPU-slanger og der er ikke noget problem med at pumpen bliver for varm, pro modellen klare snildt 3 str. 28mm op til 4,5 bar.
Og lige som bonus, hurtig levering, rigtig god service.

24. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at vores Bikeair Pro pumpe lever op til dine forventninger. At du opleve vores service og levering som en bonus, gør vores arbejde så meget mere fornøjeligt. Det er meget vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder. Fortsat god dag til dig. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet May-Britt

Hurtig levering og god kundeservice!

Hurtig levering og god kundeservice!

Super smart lille pumpe, som klarer opgaven lynhurtigt og nu slipper man for at få lange arme når cyklen eller fodbolden trænger til lidt luft😁

14. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for den flotte anmeldelse. Det er meget vigtigt for os at overholde den lovede leveringstid og yde en god kundeservice. Det glæder os at det er den oplevelse du sidder tilbage med. Vi håber, at du får rigtig megen glæde af din Bikeair pumpe. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Fedeste mini pumpe jeg har set

Praktisk og fylder ingenting!
Hurtig leveringstid og super god service.
Kan helt klart anbefale bikeair.

10. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for den fantastiske anmeldelse. Vi går meget op i at vores kunder oplever netop det du beskriver, hurtig levering og god kundeservice. Vi håber, at du får megen glæde af din pumpe fremadrettet. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Hurtig levering og effektiv pumpe

Modtog min Bikeair pumpe dagen efter jeg bestilte den og benyttede allerede pumpen samme aften til min søns fodbolde . En fin anbefaling her fra

3. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

1000 tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi sætter en stor ære i, at vores kunder modtager deres pumpe så hurtigt som det er muligt, så det glæder os at netop det er din oplevelse. Med venlig hilsen Bikeair-Teamet

Bestilt I Mandags og har pumped 3 dæk…

Bestilt I Mandags og har pumped 3 dæk i dag onsdag. Super godt produkt. Ingen problem med at pumpe 3 dæk til 80 psi på en opladning. Opladning tog næsten en time første gang, men siden kun 20 mins. Er mega glæde. Fik købt 2 styks (da svigerinden skulle også have), så der var rabat at få 😊

3. april 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej Andrew! Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med pumpens kvalitet – det er netop sådan en oplevelse, vi stræber efter at levere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏 Med venlig hilsen Bikeair-teamet

Super kundeservice hos Mai-Britt

Super kundeservice hos Mai-Britt. Varen ankom dagen efter ordren var afgivet.

28. februar 2025

Besvarelse fra Bikeair

Hej Jørgen! 1000 tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi håber, at I alle bliver glade for jeres pumper. Vi ønsker dig en dejlig weekend. Med venlig hilsen May-Britt Bikeair-Teamet

Defekt mini pumpe

Købte en lille pumpe som så desværre efter små 2 måneder blev defekt (kan jo ske for alle prudukter)
Reklamerede og allerede dagen efter var der taget hånd om sagen og en ny er på vej..
DET ER SERVICE

19. januar 2025

Hej Bent!
1000 tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi håber, at du får stor glæde af din nye pumpe.
Mvh Bikeair-Teamet

Det er jo en smart lille og fiks…

Det er jo en smart lille og fiks løsning på problemet med børn, der 3 minutter i skoletid fortæller at deres cykel er flad, mens man selv har travlt med at komme ud af døren.
(Måske får fruen også en i julegave - hendes stationscykel mangler også luft i dækkene en gang i mellem 😉)

17. december 2024

Hej!
1000 tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi håber, at du og din familie har glæde af Bikeair pumpen, og at den som forventet letter jeres hverdag.
Bikeair-Teamet

Troede aldrig jeg ville blive så glad…

Troede aldrig jeg ville blive så glad for en cykelpumpe ❤️

29. oktober 2024

Besvarelse fra Bikeair

Hej Estelle! Tak for din fine anmeldelse af Bikeairs elektriske pumpe. Vi er meget glade for, at du er tilfreds og forhåbentligt har vi gjort dit liv som cykelist bedre og nemmere. Mange hilsner Bikeair-teamet

Virkelig smart og praktisk

Virkelig smart og praktisk, dejlig nem at have med på farten. Kæmpe anbefaling herfra

28. oktober 2024

Besvarelse fra Bikeair

Det lyder fantastisk! Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, Bikeair er både smart og praktisk – og at den er nem at tage med på farten. Din anbefaling betyder meget for os, og vi glæder os til at hjælpe dig med mange gode ture fremover! 🚲💨

Med venlig hilsen,
Bikeair Team

Virkelig god pumpe

Virkelig god pumpe!
Den er nem, at have med i tasken. Love it!

26. oktober 2024

Besvarelse fra Bikeair

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med pumpens praktiske størrelse. Vi håber, den fortsat gør dine ture lidt nemmere. 🚲

Med venlig hilsen,
Bikeair Team