Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... Se mere
Een review voor mensen die zich opgelicht of hopeloos voelen: verlies geen hoop! Na veel slechte reviews lezen en 2 weken vertraging met leveren is vandaag bij ons een mooie fiets geleverd (kerstcadea... Se mere
Voor mijn dochter haar verjaardag een fiets besteld en betaald. Belofte om binnen 5 tot 8 werkdagen te leveren, is niet gehaald. Zou ook aan de zomervakantie kunnen liggen. Aantal keren gemaild en... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Volledig betaald , niet leverbaar, en nog steeds geen geld terug !!!!
Ive ordered and paid full price €384 for a popal bike for my daughter on 14 Feb 2025. The bike was out of stock and bike2bike has NOT returned my money !!!!! I’ve received emails saying they’re making the return transfer!!!! BE CAREFUL !!!!!
voor mijn kleindochter een fietsje…
voor mijn kleindochter een fietsje besteld , wel een weekje moeten wachten maar dan super geleverd .
bedankt
Oplichters bij Bike2bike.nl
Op 22 november een kinderfiets gekocht en na een paar dagen zelf maar een mail gestuurd omdat t stil bleef. De fiets konden ze niet leveren en wilde daarom m’n geld terug. Toen begonnen alle smoezen zoals bij andere verhalen hier. Terugbetaling mislukt en daarna handmatig ook mislukt. Zelfs is mij gevraagd om een tikkie te sturen en na ruim 2 maanden nog steeds geen geld. Niks bestellen bij deze mensen. Heb dit echt nog nooit meegemaakt. Meteen aangifte doen en bespaar jezelf de moeite om dit via de mail met ze op te lossen. Wij hebben inmiddels ook al aangifte gedaan.
OPLICHTER
OPLICHTER! Niet kopen! Besteld en betaald, geannuleerd vanwege leveringsproblemen en vervolgens kan je fluiten naar je geld! Diep triest dat je zo je geld moet verdienen. Inmiddels aangifte gedaan
1 ster is nog te veel voor deze…
1 ster is nog te veel voor deze oplichters
helaas zo stom geweest om niet van te voren op te zoeken of dit bedrijf goed is.. zoals ik van iedereen lees, fiets besteld, kreeg een mail dat de fiets niet op voorraad was en of ik een andere wilde uitkiezen, dit wilde ik niet, ik wilde mijn geld terug. Nou zoals de rest hier wacht ik nog steeds op mijn geld. Ik heb ondertussen een naam en adres via het kvk nummer gevonden, het mag niet om hier een naam/adres te noemen maar het is gewoon te vinden op internet.. Aangifte is inmiddels gedaan
Na de aangifte opeens wel geld terug storten. Maar ik laat mijn reactie staan want ik hoop dat iemand anders hiermee geholpen wordt en niet met dit 'bedrijf' in zee gaat. Zie nog steeds genoeg mensen die wel kunnen fluiten naar hun geld. Reactie van de 'winkel' of ik mijn reactie weg wil halen, bijdehand om dat te gaan vragen terwijl je mensen oplicht.

BESTEL hier NIET !!!!
BESTEL hier NIET !!!!
Oplichting : een step voor onze dochter besteld, maar die was niet leverbaar, helaas hadden we al betaald, tot op de dag van vandaag ons geld nog niet terug gehad. 😡
HIER GEEN FIETS BESTELLEN!!!
HIER GEEN FIETS BESTELLEN!!!
Heb op 27-12-2024 een bestelling geplaatst en kreeg een paar dagen daarna een mail dat de fiets niet geleverd kon worden omdat deze niet meer op voorraad was. Ze kwamen met een alternatief. Aangegeven welke ik wilde, alleen er kwam steeds een andere smoes waardoor de fiets niet geleverd kon worden.
Na een paar weken wachten aangegeven dat ik mijn geld teruggestort wil hebben. Dat duurt nu ook al een paar weken.
Momenteel aangifte gedaan want ze houden mij aan het lijntje en waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn geld...
Hele nare manier van zakendoen doen, lijkt op diefstal
Een maand geleden hebben wij een fiets gekocht voor de verjaardag van onze dochter.
Helaas al vlak na het kopen las ik de negatieve recensies over dit bedrijf.
Zoals verwacht kregen wij na 2 dagen het bericht dat de fiets niet leverbaar was en kwam de verkoper met twee alternatieven.
Dit was niet wat wij zochten en wij hebben direct aangegeven dat wij de koop wilde annuleren.
Wij kregen het bericht dat wij ons geld terug gestort zouden krijgen.
Wij wachten nu al meer als drie weken en elke keer als ik mail en vraag naar de stand van zaken dan krijgen wij een mail met eerst dat het fout is gegaan en daarna een bericht dat dit fout is gegaan en dat ze het handmatig hebben overgemaakt.
Het gekke is dat mijn partner en ik allebei mail contact met dit bedrijf hebben over dezelfde bestelling en dat wij iedere keer dezelfde e-mails ontvangen.
Tot op heden hebben wij ons geld nog niet terug ontvangen en gaan hierom deze week ook aangifte doen.
Wij voelen ons ontzettend in de maling genomen en hebben het idee dat de eigenaar van dit bedrijf er met het geld vandaar gaat.
Terugbetaling vindt niet plaats
Ik heb (helaas) op vrijdag 3 januari een fiets besteld bij Bike2Bike. Deze heb ik 4 januari geannuleerd, waarbij 6 januari een bevestiging kreeg van de annulering en dat het geld binnen 7 werkdagen op mijn rekening zou staan. Om een lang verhaal kort te maken, na 6 mailtjes (want telefonisch zijn ze onbereikbaar) en 3 keer een bevesting dat het geld nogmaals is overgemaakt (zowel via creditcard als bankrekening), heb ik mijn geld nog steeds niet mogen ontvangen. Nadat ik een mail had gestuurd met "Ik krijg sterk de indruk, dat ik word opgelicht." kreeg een reactie met "Oplichten is een serieuze beschuldiging."... Dus koop geen fiets bij deze onbetrouwbare partij!
Opgepast voor Bike2Bike!
Opgepast voor Bike2Bike!
Op 4 januari 2025 een kinderfiets besteld en direct €279 via iDEAL betaald. Na een week bleek de fiets niet leverbaar, dus gevraagd om terugbetaling. Ondanks herhaalde beloftes en meerdere mails nog steeds geen geld terug. Eerst werd gezegd dat het al was overgemaakt, daarna dat het handmatig zou gebeuren—maar niets ontvangen.
Na onderzoek blijkt dit geen uitzondering, maar een patroon. Veel andere klanten melden dezelfde problemen. Wees gewaarschuwd voordat je hier bestelt!
Niet te geloven !
Beste mensen ik ben gebeld door iemand van Bike2Bike om mijn review te verwijderen ( dan heb je echt lef )
Dit is de eerste keer dat ik gebeld ben terwijl ik 100x had gebeld toen de fiets die ik had besteld niet geleverd werd.
Ik ben sinds begin December bezig geweest om mijn geld terug te krijgen en dit is gelukt 29-01-2025 .
Dit is een zeer slechte ervaring geweest en ik heb dit ook als oplichting ervaren en er heel veel stress van gehad.
Ik zou geen enkele goede review geloven en hier ook zeker niks bestellen!
De meeste reviews van bike2bike.net gaan ook over bike2bike.nl
Ik hoop dat ik mensen kan beschermen door deze review en de websites Fietsly.nl en Fietshome.nl zijn ook van Bike2Bike.nl
Bestel dus niks scheelt heel veel hoofdpijn en stress
OPLICHTERS!
Afgelopen 15 dec 2024 een prachtige fiets besteld voor onze dochter die 24 dec jarig zou zijn. Na betalen (349,-) direct een bevestigingsmail gekregen. De fiets zou als hij voor 17:00u besteld was de volgende dag in huis zijn.
Na 2 dagen een mailtje gestuurd of er al bekend was wanneer de fiets zou komen. Wanneer je probeert te bellen krijg je geen gehoor.
Weer 2 dagen later krijgen we pas mail terug dat de fiets binnen 7 werkdagen geleverd wordt. Dit was 20 dec.
28 dec zelf weer een mail gestuurd dat ze de bestelling kunnen annuleren en dat wij ons geld terug willen.
Daar krijgen we dan 30 dec een reactie op dat de fiets 4 januari geleverd kan worden en of we de bestelling toch nog willen annuleren.
Het geld zou binnen 7 werkdagen terug gestort zijn. Na nog een 5 tal mails van ons uit waar het geld blijft, hebben we nog niks!!
Van alles beloven en niet nakomen.
Puntje bij paaltje, we hebben geen fiets en ons geld hebben we ook niet.
Ondertussen aangifte gedaan waarop dan wel een mailtje komt dat het niet netjes is om zomaar aangifte te doen en dat dit wel een ernstige beschuldiging is.. Daarop kunnen ze dan wel ineens reageren.
Terug gestuurd dat wanneer ze ons geld terug storten we de aangifte terug innemen. MAAR... je raad het wel al: we horen helemaal niks meer van ze.
Mijn bestelling bij Bike2bike is netjes…
Mijn bestelling bij Bike2bike is netjes afgeleverd. Ze hebben de fiets helemaal afgemonteerd geleverd en dat had ik niet verwacht eerlijk gezegd. De kwaliteit is uitstekend en de prijzen zijn echt niet duur. Bike2bike is een aanrader!!!
We moesten even wachten maar dat was het waard!
Mijn dochter is heel erg blij met haar nieuwe fiets! Er was een probleem met de voorraad waarna we de keus hadden een ander model uit te zoeken. Wij hebben hier niet voor gekozen waardoor we even op de fiets hebben moeten wachten maar dat was hij zeker waard! Per mail zijn we op de hoogte gehouden van het hoe, wat en waarom. Ik lees veel mensen die het over oplichting hebben maar zo hebben wij het absoluut niet ervaren.. Als je mailt krijg je gewoon reactie en ze hebben hun best gedaan om het zo snel mogelijk voor ons te regelen, ook gewoon op een vriendelijke toon! Aardige man die hem kwam leveren ook.

Besvarelse fra Bike2bike
Ik heb een mooie kinderfiets besteld…
Ik heb een mooie kinderfiets besteld voor mijn kleindochter en deze was rijklaar afgeleverd, de fiets is echt mooi en mijn kleindochter is super blij met haar nieuwe fiets. Top service Bike2bike!!!!
Oplichters
Fiets besteld. Niet geleverd. Nooit geld terug gekregen ondanks meerdere herinneringen. Wel elke week een nieuwe smoes dat het geld er elk moment kan zijn.
Aangifte gedaan van oplichting. De politie is bekend met dit bedrijf en de hoeveelheid aangiftes loopt op.
Bedenkelijke onbetrouwbare firma!! (Met tips voor potentiële volgende slachtoffers).
Deze firma is ronduit onbetrouwbaar, houdt zich aan geen enkele regel van consumentenrecht en zit niet verlegen voor een leugentje meer of minder om de tijd te rekken.
Op 17/1/2025 postte ik hier reeds een review omtrent mijn aankoop van een fiets op 5 december 2024 bij deze firma.
Hoewel een bestelformulier werd gemaild hoorde ik naderhand niets meer.
Bij navraag bleek de fiets niet meer voorradig, en ze stelden een hele lijst andere fietsen voor.
Ik heb dat geweigerd en gevraagd mijn geld terug te storten… maar dat lukte niet volgens het bedrijf omdat ze wegens privacy redenen mijn ganse IBAN niet konden zien.
Ze vroegen mijn volledige IBAN en zeiden handmatig terug te zullen storten.
Ik kreeg mail dat dit was gebeurd en dat het na een paar werkdagen op mijn rekening zou staan. Wat niet gebeurde.
Ik heb telkens het bewijs gevraagd dat er wel degelijk was teruggestort. Maar ook dat werd niet gegeven.
Intussen reageerden ze niet meer.
Ik heb het probleem met de firma intussen gemeld met ACM en aangekondigd dat ik een aangetekende brief met ingebrekestelling zou verzenden alsook juridisch gevolg zou geven indien het bedrag niet zou worden teruggestort.
Luttele uren na het posten van de review kreeg in wél reactie van de firma via mijn mail:
“Inmiddels hebt u een review geplaatst op internet en dat vinden wij jammer.
Wij verzoeken u vriendelijk om uw review te verwijderen zodat wij het probleem alsnog op een nette manier kunnen afhandelen.
Alvast bedankt.”
Ik heb de review vervolgens verwijderd in de hoop dat de firma alsnog over de brug zou komen, en gaf 2 rekeningnummers door.
Eveneens gebood ik hen onmiddellijk het nodige te doen, waarbij me eveneens bewijs geven van de onmiddellijke terugstorting…
Maar de reactie was te verwachten: opnieuw valse beloftes van terugstorting en rekken van tijd door te vragen of het opgegeven rekeningnummer wel klopte…
Nog later:
“Het bedrag wordt op een van uw rekeningen handmatig teruggestort. Naar verwachting moet het bedrag uiterlijk vrijdag 24-01-2025 op uw rekening bijgeschreven worden.
Graag horen wij van u zodra u het bedrag hebt terugontvangen.’
Intussen zijn we alweer een week verder.
De firma stort niet terug noch levert het minste bewijs dat dit intussen wel zou zijn gebeurd...
De review plaats ik daarom terug… met aanvullingen.
Ik zal ook aangifte doen bij de politie.
Intussen ben ik wijzer voor de volgende keer:
- Controleren of de firma een Thuiswinkel Waarborg-logo heeft: hier niet het geval
- Controleren bij politie.nl of er al meldingen zijn binnengekomen over dit bedrijf: dat blijkt wel het geval te zijn.
- Betalen met creditcard, waarbij je ingeval de firma de goederen niet levert, beschermd bent door een chargeback. Indien niet voorbij de 120 dagen na aankoop opent de creditcardmaatschappij een dossier en haalt ze in dergelijk geval het bedrag wél terug bij de nalatige firma.
Helaas heb ik zelf betaald vanaf mijn zichtrekening met mijn bankapp.
Dit zal dan noodgedwongen een juridisch staartje krijgen.
Ondanks veel slechte reviews toch al 2x een geleverde fiets
Ik snap persoonlijk niet waar de slechte reviews en ervaringen vandaan komen, wij hebben nu voor de tweede keer een fiets besteld bij bike2bike, afgelopen september 1 welke netjes is afgeleverd en vandaag is ook onze tweede bestelling/fiets netjes afgeleverd. Duurde alleen weekje langer dan verwacht.
Prima service, fiets netjes afgemonteerd, vriendelijke bezorger.
Let op Let op Oplichting Oplichting…
Let op Let op Oplichting Oplichting…
Let op Let op Oplichting Oplichting Oplichting Op 23 november 2024 heb ik een fiets besteld Ze komen hun beloftes niet na. Van bezorging van de fiets tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Ga naar uw plaatselijke fietsenwinkel en trap niet in de valkuil, zoals zoveel anderen al gedaan hebben.
Ik wachtte een maand op een bestelling die volgens de website binnen 1 dag geleverd zou worden. Nadat ik had gebeld, duurde het 5 werkdagen, daarna 2 weken zonder iets te horen en daarna weer 5 werkdagen. Ze geven geen geld terug en dit bedrijf is al door meerdere mensen als oplichterij aangegeven, aldus de politie. Als ik deze week mijn geld niet krijg, zal ik mijn belastingaangifte via een advocaat laten doen. Maar vanwege alle mensen die hier getroffen zijn. Je moet mijn geld teruggeven.