Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... Se mere
Een review voor mensen die zich opgelicht of hopeloos voelen: verlies geen hoop! Na veel slechte reviews lezen en 2 weken vertraging met leveren is vandaag bij ons een mooie fiets geleverd (kerstcadea... Se mere
Voor mijn dochter haar verjaardag een fiets besteld en betaald. Belofte om binnen 5 tot 8 werkdagen te leveren, is niet gehaald. Zou ook aan de zomervakantie kunnen liggen. Aantal keren gemaild en... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Dont buy from this company “SCAM”
Do not buy from this website, i made an order more than a month ago and after a week waiting they send me an email saying the bike i order is out of stock ( but funny part is they still have it on their website) i asked them to cancel my order and thill today they always come with a new excuse its been more thant a month ive been asking them to cancel my order and they come with new excuses every time .

Besvarelse fra Bike2bike
Wij hebben twee rijwielen aangeschaft…
Wij hebben twee rijwielen aangeschaft bij Bike2bike en deze zijn keurig op tijd bezorgd, volledig gemonteerd zoals beloofd. We zijn enorm tevreden!
14-12-2024 Ik heb op een fiets voor…
14-12-2024 Ik heb op een fiets voor mijn dochter besteld. Na 6 weken kregen we te horen dat de kleur die wij hadden uitgekozen, niet beschikbaar was. We kozen een andere kleur en dit keer werd er een grotere fiets geleverd. We hebben het weer teruggegeven. We hebben om terugbetaling gevraagd omdat de fiets niet is aangekomen. We hebben al 5 maanden ons geld niet ontvangen en de fiets is nog steeds niet aangekomen. Ze nemen de telefoon ook niet op.
Ik heb een herenfiets gekocht bij…
Ik heb een herenfiets gekocht bij Bike2bike, mijn fiets is super snel geleverd en ik heb al de eerste kilometers gemaakt!!
fiets niet op voorraad, geen geld terug
Fiets besteld en email ontvangen dat deze niet op voorraad was. Na talloze emails en 7 weken later het aankoopbedrag niet retour ontvangen: aangifte gedaan bij de politie en binnen 1 uur stond het bedrag op onze rekening met het dringende verzoek de aangifte in te trekken

Besvarelse fra Bike2bike
fiets besteld op fietshome wat…
fiets besteld op fietshome wat onderdeel is van bike2bike.
Geld netjes afgeschreven.
Geen bevestiging, geen verzendbewijs, geen reactie.
Klantenservice niet te bereiken, geen reactie op whatsapp, geen reactie op mails.
Ik ga aangifte doen!

Fiets besteld
Fiets besteld, was niet op voorraad (op de site overigens nog steeds wel). Bestelling geannuleerd, maar ging niet makkelijk, want wilden andere fiets aanbieden. Aantal keer heen en weer gemaild dat bestelling was geannuleerd en geld teruggestort. Stond niks op de rekening, vaag verhaal dat ze rekeningnummer niet hadden. Doorgegeven en weer paar keer gemaild. Geen reactie. Uiteindelijk aangifte gedaan en kopie gestuurd, binnen uur reactie dat dit toch wel heel jammer was van de aangifte, want het geld was onderweg. Eindelijk na 4 weken geld terug en aangifte ingetrokken.

Bike2Bike zijn oplichters
1 ster nog teveel. Zijn oplichters bij Bike2Bike. Fiets die op voorraad zou zijn besteld én betaald. Na paar dagen maar eens gevraagd wanneer de fiets wordt geleverd, antwoord geen voorraad. Aangeven dat ik bestelling annuleer en mijn geld terug wil. Geen reactie, na meerdere mails wordt gezegd dat geld is teruggestort.....niet dus! Weer mails gestuurd, geen reactie. Ik ga nu aangifte bij politie doen en ACM inschakelen. Onvoorstelbaar dat deze oplichters nog via de website fietsen kunnen verkopen en die dus niet afleveren én betaalde gelden in de zak steken. Criminelen!

Oplichting!
Oplichting!
Fiets besteld op 13 mei, 14 mei bestelling geannuleerd omdat fiets niet op voorraad is. Na een aantal mails uiteindelijk bevestiging van annuleren gekregen. Bike2bike bevestigd dit niet aan Klarna waardoor er een bedrag open blijft staan. Na heel veel keer mailcontact dit uit handen gegeven aan mijn advocaat, aangifte gedaan bij politie, onderzoek loopt bij Klarna. Bike2bike mag de kosten die hierbij komen kijken en die hoe langer het duurt hoe meer het oploopt uit eigen zak betalen.
oplichter, niet bestellen
Zelfde verhaal als bij zovelen: je bestelt een fiets die zogenaamd op voorraad is. Niet leverbaar. Dan een alternatief aangeboden. Ook niet leverbaar. Uiteindelijk zou de order geannuleerd worden en alles netjes aan Klarna worden doorgegeven.
Dat laatste is inmiddels meer dan een maand geleden. En nee, natuurlijk is er nog niets doorgestuurd. Intussen zijn de fietsen die toen “niet leverbaar” waren, gewoon nog steeds te bestellen op de site.
Kortom: dit is geen vergissing of administratief foutje — dit is doelbewuste misleiding. Of gewoon pure oplichting, afhankelijk van hoeveel geduld je nog hebt.
Oplichting krijg mijn geld maar niet terug vanaf 2 mei 2025
Eerst aangegeven dat de fiets niet meer leverbaar zou zijn, ik heb toen meteen aangegeven dat ik mijn geld dan retour wil ontvangen. Daarna nog met alternatieven gekomen dat ik afgewezen heb. Het geld zou binnen 7 werkdagen bij mij op de rekening komen helaas is dit niet gebeurt er werd aangegeven dat het niet helemaal goed is gegaan maar dat het uiterlijk 19 mei 2025 op mijn rekening zou staan.
Helaas is dit niet het geval!
Wat een mooi verjaardagskado voor mijn dochter zou moeten zijn is in ieder geval verpest!!!
Graag ontvang ik alsnog mijn geld retour!!!!
Oplichting
Bij bike2bike op 29 maart 2025 kinderfiets voor 299 euro besteld en met IDEAL betaald.
Bedrijf geeft aan fiets niet op voorraad te hebben en na wekelijks over en weer gemaild. Nog steeds geld niet terug en allerlei smoesjes waarom dit niet zou kunnen/lukken waaronder hun payroll partner waar het steeds mis gaat aldus Bike2bike.
Op site staat fiets nog steeds op voorraad en zie online meerdere meldingen fraude van dit bedrijf.
Inmiddels aangifte gedaan en melding consuwijzer.
Oplichting.
Oplichting.
Gelukkig via creditcard besteld. Die hebben het geld kunnen terug vorderen.
Heeft wel totaal 6 maanden geduurd.

Besvarelse fra Bike2bike
Oplichting? Bestelling geannuleerd, maar geld nooit teruggekregen
In maart 2025 heb ik mijn bestelling geannuleerd en tot op heden heb ik geen cent teruggezien. Bike2bike blijft maar loze beloftes doen (“3-5 werkdagen”, “we zoeken het uit”), maar lost niets op. Inmiddels reageren ze nergens meer op.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Koop hier niet.
Verdient niet eens een ster vuile…
Verdient niet eens een ster vuile oplichters!!
Mijn zoon had met zijn gespaard geld fiets besteld nooit gekregen aangifte gedaan nog steeds niks pas op mensen niet in trappen is een grote oplichter al 4 maanden geen geld terug en geen fiets gekregen!!
Een fiets gekocht voor onze dochter bij…
Een fiets gekocht voor onze dochter bij bike2bike. Na een paar dagen een mail gehad dat de fiets niet op voorraad is. Tot op heden kan ik geen contact met ze krijgen. Toen ik net besteld had waren ze snel in hun contact. Nu krijg ik nergens een reactie op. Geen fiets en het geld kwijt. Het is inmiddels 1 mei en 18 april is de fiets besteld.
Manier om toch geld te krijgen
Aan iedereen die via dit bedrijf ( of fietshome of fietsly) is opgelicht door te bestellen, geen fiets te krijgen of zogenaamd niet op voorraad en dan niet terugbetalen. Doe sowieso aangifte en maak melding bij consuwijzer en het fraude punt hiervan. Kleine moeite groot effect! Hoe meer mensen dit doen hoe beter. Met de aangifte kan je via je eigen bank via de PNBF wet alsnog geld terug eisen.
Geen fiets, geld kwijt!
Mooie beloftes, maar tot op heden geen fiets. Reageren heel slecht op berichten en iedere keer met hetzelfde antwoord. “Vanwege drukte blablabla”. Na x aantal weken geen fiets, maar de fiets is wel betaald. Aangifte doen en vermeld deze webshop bij verschillende instanties. Laat eventueel je rechtsbijstandverzekering hun aanpakken of ga zelf even langs om je fiets te halen bij Bike2bike!

Kinderfiets besteld en betaald
Kinderfiets besteld en betaald. Maar was niet op voorraad. Div malen gemaild dat ik het aankoop bedrag wil terug ontvangen. Maar krijg geen reactie.
Voordeel van de twijfel.
Voordeel van de twijfel.. maar ik bestel hier niet meer.
Op 29 maart een Altec Metro (€ 299,-)voor mijn dochter besteld. Helaas daarna de reviews pas gelezen dus werd direct bang aangezien ik eerst maar niks hoorde. Uiteindelijk inderdaad een mail met dat de fiets niet leverbaar was, daar ging mijn geld dacht ik. Maar ik kreeg alternatieven aangeboden, uiteindelijk gekozen voor de MBM Agora (€ 329,-, kreeg na bevestiging direct een betaallink voor € 30,-. Ik had het wel netjes gevonden als dit kwijtgescholden werd, het is immers hun fout dat de website niet klopt). Na veel gemail uiteindelijk op 7 april bericht dat de fiets uiterlijk 11 april geleverd werd. Nadat ik niks meer hoorde en er zelf meerdere malen achteraan ben gegaan kreeg ik bericht dat het uiterlijk 15 april zou worden door enorme drukte en de afstand (eigen schuld, moet je geen bestellingen aannemen van verder weg ;)) Kreeg dan wel 15 euro korting, de overige 15 euro kon ik contant bij levering betalen. Dinsdag 15 april stond de levering gepland tussen 14.00 en 17.00 uur. Helaas kreeg ik voor 14.00 uur bericht dat de levering niet door ging, 1 van de bezorgers zou een ongeluk hebben gehad. Dit is natuurlijk erg voor de betrokken persoon, maar door alle verhalen zag ik vooral mijn geld verdwijnen. De fiets zou nu op 17 april tussen 15.00 en 18.00 uur geleverd worden, ik kreeg gister om 19.00 uur een appje dat de bezorgers onderweg waren en dat de fiets nog geleverd werd en warempel stonden ze inderdaad om 19.40 uur op de stoep met de fiets. Het is een mooie nette fiets. Maar ik bestel hier nooit weer.
Ik geloof de berichten van de mensen die hun geld terug wouden hebben en het niet krijgen ook direct. Dit is dan ook de reden dat ik daar niet voor gekozen heb, liever een fiets die niet helemaal is wat we zoeken dan € 300,- verdwenen.
Ik vind het ook slecht (heb ik ook aangegeven) dat er bij de Altec Metro nog steeds niet staat dat deze helemaal niet leverbaar is. Dit zal waarschijnlijk met meerdere modellen zo zijn. Hierdoor lijkt het alsof dit toch echt het trucje van deze webshop is.
Mijn tip is, als je al besteld hebt en dan pas de reviews ziet, altijd voor een alternatief model kiezen. Dan heb je (hopelijk) in ieder geval nog iets.