Bike Pit Anmeldelser 35

4,7

Har handlet 3 cykler i Bike Pit Lind. kommer der ofte og får enten gode råd, service, eller bare en snak om MTB eller andre cykel relaterede emner, de er altid friske, imødekommende og er lynhurtige t... Se mere

Den service jeg fik hos Bike-Pit hænger ikke på træerne. Jeg havde udfordringer med at finde beige dæk til min cykel, men faldt heldigvis over Bike-pit. Jeg ringede 20 min før lukketid for at sikre at... Se mere

4,7

Vi fik en super god service ved køb af…

Vi fik en super god service ved køb af 2 gravelcykler. Nicolai var god til at rådgive og desværre - efter egen fejl - fik vi en cykel hjem i forkert størrelse. - Nicolaj byttede den som en selvfølge - bare så god og fantastisk kundeservice. Vi siger mange tak og glæder os til nogle fede cykelture på et par fantastiske gravelcykler.

23. marts 2026

Den der ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ følelse … I like 🙏

Den der følelse man har, når man føler at ens udstyr er i de bedste hænder. Well, den får man ved Bike-pit: Mens min cykel fik service på gaffel, dæmper og dropper så er der så meget overskud hos Viktor, at jeg kunne stille spørgsmål til det udførte arbejde for bedre at forstå, hvad det egentlig er der sker. Og læg dertil, at udover at være super kompetente, så er det også bare rigtig hyggeligt at være i butikken. Totalt go-to place ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. februar 2026

Super sted.

Super sted.
Fik justeret bremser på min mountainbike, super fint arbejde, og super flik personale.
Anbefales +++

12. august 2024

Hjul med dårlige lejer.

I tirsdag dag kom jeg til Bike-Pit med baghjulet til min Gravelcykel, på hvilken lejet var helt færdigt. Jeg går i B-P pga af gode anmeldelser.
Jeg henvender mig og siger "jeg skal ha' hjælp". Jeg fortæller lidt om skaden, men kommer ikke med nogle retningslinjer.
5 dages reparations tid, så er der da osse tid nok!
Hjulet er klar til tiden.
Hvad der ikke var klar det var lejet!
Det var smurt og samlet med de gamle dele, måske var der kommet nye kugler i, men lejet knagede så meget det ku' mæsten høres.
Mit spørgsmål var: "holder det til 100km gravel?" Ja da, lød svaret!
Hjulet som det var samlet kunne jeg ha' gjort på 1/2 time.

Hvorfor ringer man ikke til kunden, hvis ikke man ved, hvad man skal gøre?
Eller at en ordentlig repation bliver dyr, jeg bliver sur, når man sætter en ung mand til at bedømme om kan eller vil betale en dyr repation

Nu kan jeg så køre Fjorden rundt og Hærvejsløbet på en delvis defekt cykel. Tak for det.

24. maj 2024

Kæmpe anbefaling til Bike-pit og teamet

Nicolaj Nicolajsen er en kæmpe Champ...

Jeg smuttede forbi hertil morgen, både med træt ansigt, og en udmattet og træt kasette.

8 Minutter senere er der skiftet Kasette og kæde og haps.
Vi er klar til en uge med 19-21 Grader.

Nicolaj og Bike-Pit holdet. for sevan da, det dur bare altid :)

29. april 2024

Kanon service hele vejen!

Lille ordre på et Maxxis dæk, men kanon hurtig levering inkl. stickers, super fedt.

Senere måtte jeg reklamere pga fejl i dækket, det blev bare håndteret super professionelt og hurtigt. Top service

16. maj 2023

service i topklasse

Har aldrig købt en cykel der, endnu. Haft en del reperationer og tilkøb til cykler. Servicen og dialogen om cyklen er i topklasse. Bliver mødt med de bedste intentioner om at give mig den gode oplevelse af at køre på cykel. Helt klart, et godt bud på hvor min næste nye cykel skal købes fra.

27. marts 2023

Top service

Har længe ledt efter sted, hvor man kunne prøvekøre en bestemt sadel, da prisen er 3000,-.
Flere steder blev man spist af med at kunne købe sadlen, og passede den ikke, kunne man sælge den på dba eller lignende!
I Lind sendte de sadlen samme dag uden forudgående køb, og efter 4 prøvekørsler har jeg nu købt den.
Fedt, at en generation ´78 som jeg, igen - for en sjælden gangs skyld - oplevede dét, vi altid kunne, da vi var unge...låne ting uden risiko.
Tak til Walter og Nicolai for fed service.

19. februar 2023

En oprigtig og troværdig cykelhandler

Walter og Nicolaj står for alt det, som i min optik kendetegner en god cykelhandler. Højt service niveau, ekspertise på produkter og værksted, og vigtigst af alt, en enestående evne til at samle et væld af forskellige mennesker omkring cykling. Hos BikePit mødes man altid med et stor smil, en venlig bemærkning, og ikke mindst en oprigtig interesse for cykling i alt almindelig. For mig er det en cykelhandler, som man gerne vil handle ved.

28. november 2022

Hvis man skal købe Mountainbike .

Hvis man skal købe Mountainbike .
Så skal man henvende sig til bike-pit .
De ved hvad det drejer sig om .
Har du Cyklen til service , og der er noget der skal skiftes udover , så ringer de og aftaler .
Priserne er også gode .
Kan give min varmeste anbefaling herfra .
Jeg er så tilfreds 👍👍👍

4. januar 2022