bike-components Anmeldelser

22.662

4,7

Bestilte mandag, afsendt tirsdag, modtager lørdag. Transport i Tyskland DHL Transport i DK Postnord. Meget rimelige priser, fint pakket. Kan kun anbefales

Købte et sæt dæk sidste år som havde en fejl. Skrev til dem og de lavede straks en reklamation og sendte mig 2 nye.. Bedre service fås ikke😊

1. Butik med cykeltilbehør
  2. Cykelbutik

Om bike-components

About bike-components

bike-components is one of Europe’s best online retailers for bicycles and bike parts. Founded in 1997 and based in the Aachen area close to the German/Dutch border, bc ships worldwide. Around 300 employees are mostly riders themselves and know their supply by heart. Today bc represents 350 brands and has more than 50'000 items in stock. Visit our shop today!

On a mission to ride

Cycling means as much to us as it means to you. That’s why we’re devoted to let you make the most of your rides. You’ll easily find the right parts you need, and get quick help if you don’t. We have all been there, so you’ll get the best advice. Also we’ll give you fair prices and deliver your package right away. Everything to make sure your bike gets what it needs.

We’re closely involved with the local bike scene – and invite everyone to join our Strava Club and our rides to the Eifel, Belgium and the Netherlands.

Ever better

Each review matters. We’ll deal with any feedback you provide in order to find out where we still have room to improve. A big 'thank you' to all who post their reviews – you help us and all your fellow riders.

23 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(22.662)

6.363 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Smidig og enkel returneringsproces

Efter et uheld købte jeg en dyr reservedel til min cykel, men en cykelmekaniker kunne efterfølgende reparere den del som var gået i stykker på min cykel, så jeg returnerede mit køb. Returneringsprocessen var meget smidig og enkel.

9. juni 2026

Jeg har tidligere været glad for at…

Jeg har tidligere været glad for at handle ved bike-components, men har for nu et par måneder siden købt nogle SRAM hrd skifter/bremser. Da jeg skulle til at installere bremsekalibre opdagede jeg at der manglede en komponent på kalibre (samt monteringsbolte). Jeg skrev til bike-components, og fulgte videre op med at selve bremsen virkede mindre funktionelt end hvad der rimeligt kan forventes ( den anden bremse jeg modtog i samme levering virker upåklageligt). Dette er nu flere måneder siden, hvor jeg i den forgangne tid kun har modtaget automatiske opdateringer om at de ikke har overholdt deres egne svartider, og at de antager problemet har løst sig selv. Jeg har fulgt op jeg ved ikke hvor mange gange om at problemet ikke er løst, men de svarer ikke. Selv deres automatiske mails er stoppet. Jeg har nu selv anskaffet den manglende komponent og brugt meget tid og en smule penge på selv at forsøge løse den manglende bremse funktionalitet - indtil videre uden held.
Dette er min første negative anmeldelse på trustpilot, men synes, at det har været så uacceptabelt forløb at jeg ville advare andre. Jeg kommer ikke selv til at handle der mere og vil i stedet bruge andre gode tyske webshops.

Opdatering. Bike-components har efterfølgende anerkendt at sagen var behandlet uhensigtsmæssigt fra deres side og sendt en ny bremse/skifter uden beregning. Er glad for en “god” afslutning på sagen og opgraderer til 2 stjerner.

1. september 2025

Kan ikke anbefale butikken

Kan ikke anbefale butikken, jeg har skrevet 2 mails om ombytning af vare da jeg sendte et par dæk retur til dem først i maj (som de bekræftede at have modtaget 5. Maj), siden har jeg ikke set penge retur eller nogen kommunikation på hvordan jeg evt kan lægge en ny ordre i stedet for de to dæk jeg skulle have i anden variant. Det er nu 5 uger siden

8. juni 2025

Meget dårlig kundeservice

Havde købt et sæt dæk som var forkert størrelse, hvilket jeg reklameret over d. 7. Marts. Da de ikke havde den rigtige størrelse lovede de at sende pengene tilbage d. 11. April. Jeg har ikke modtaget pengene efter 1,5 måned, selvom jeg har sendt 4 mail til dem, og spurgt hvornår pengene ville blive sendt, uden svar.

Vil på det kraftigste fraråde handel med bike-discount, grundet meget dårlig kundeservice

23. maj 2025

Frustreret og vred

Jeg er så frustreret og vred.
Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min mand til en hel del penge den 30. august. Få dage senere modtog jeg besked fra DHL, at pakken var leveret, mens jeg var på arbejde og ingen hjemme. Jeg kontaktede straks og fik høflig og hurtig hjælp. Jeg fik tilbudt en eftersendelse, som jeg takkede ja til. Dagen efter besked om, varen er udsolgt, og jeg må vente på DHL godkender deres fejl. Herefter er der fuldstændigt stille fra Bike-component, der ikke informerer om tidsramme mm. Jeg skriver utallige mail, der ikke besvares senest i går og i dag. DHL har godkendt den manglende levering den 27. september direkte til mig, og at jeg må vente på Bike-Components refunderer beløbet. Dette er endnu ikke sket, og vi har nu den 4. oktober!
Hvis bare de ville informere mig, ville det give ro i stedet for frustration.

Mvh Tina

4. oktober 2024

Besvarelse fra bike-components

Thanks for your feedback. Sorry for the delivery problems and the slow feedback from the logistics company. We will help you out immediately now.

OK firma

Bestilte mandag, afsendt tirsdag, modtager lørdag.
Transport i Tyskland DHL
Transport i DK Postnord.
Meget rimelige priser, fint pakket.
Kan kun anbefales

25. november 2023

Fejlfri kundeservice

Købte et sæt dæk sidste år som havde en fejl.
Skrev til dem og de lavede straks en reklamation og sendte mig 2 nye..
Bedre service fås ikke😊

29. august 2023

Dårlig håndtering af defekt vare

Har I mange år handlet hos bike-components, men har kun for nylig haft behov for deres kundeservice.
Bestilte nogle Maxxis MTB dæk, hvoraf det ene desværre var skævt fra fabrikken (kendt fejl på Maxxis dæk). Dette kunne først ses, da jeg havde monteret det tubeless.
Jeg kontaktede kundeservice og sendte dem en video af problemet. Her blev jeg mødt af en meget tør kundeservice, som blot meddelte at jeg skulle returnere dækket. Først efter returnering og gennemgang at deres tydeligt defekte produkt, vil de sende et nyt.
I bund og grund er det fint at dækket skal returneres, men det er ret træls at skulle afmontere et dæk, som man netop har monteret tubeless, gøre det rent, sende det tilbage blot for at de kan konstatere det samme, som jeg sendte dem en video af.
Defekten kan desuden kun ses med dækket monteret på fælgen, og jeg tvivler på, at de bruger tid på at montere dækket til 350kr. i deres returafdeling, blot for at konstatere det samme som mig.

Derudover er det meget træls at skulle undvære cyklen i en til to uger, før det nye dæk kommer. Dette brokkede jeg mig over, da jeg alle andre steder med det samme har fået tilsendt et nyt produkt, hvis det har været defekt ved levering. Men hos bike-components fik jeg muligheden for at vente eller få 4 euros (ja, 29 kr. i rabat = en joke) på et nyt dæk. Her var de dog meget stolte over at kunne give mig fri fragt, hvilket jeg da i den grad også forventer, når de leverer defekte produkter!

Heldigvis findes der adskillige gode konkurrenter i Tyskland, og dem benytter jeg nu fremover. Alt i alt en rigtig dårlig håndtering af levering af defekt vare.

2. august 2021

Hello Andreas,

sorry to hear about your experience. I am sure we will find a solution for your problem.

Unfortunately i am not able to find your oder with only the Information " Andreas" and Maxxis tires, it would be great, if you could send me your order number via the internalt trustpilot communication tool.

Thanks in advanve.

Christian

Opdateret:

Efter en lidt træls oplevelse blev jeg hurtig kontaktet af kundeservice medarbejderen Christian Hoff, og problemet blev løst super hurtigt samt ordren opgraderet med Express forsendelse kvit og frit - stort udvalg og rigtig god kunde support som arbejder hurtigt for at finde en løsning på problemet 💪🏽 Opgraderet til 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, bestemt ikke sidste gang.

26. maj 2021

Hello Kristian,

sorry to hear about your issue with this order.

I will check the status of your order immediately and will get back to you via email, i can asure you that i will do my best to solve this problem as soon as possible.

Christian

Jeg har købt hos dem en gang

Jeg har købt hos dem en gang, men de har gode priser og er hurtige til at sende ens dele til en, dog har de ikke gratis fragt hvis man køber over et beløb, så man må lige betale lidt i fragt. Dette er dog ikke et problem da deres normal priser og tilbud er væsenlig lavere end hvad jeg kan få tingene til i lokale forretninger. Eneste problem er track and trace, som der stopper med at virker når pakken kommer til Danmark.

21. oktober 2019

In danish.

In danish.

Det er super god service, og beskrivelserne er godt formaleret, samt hurtig levering.

Der mangler lige track og trace nr, når der sendes uden for Tyskland, ellers super godt pakket af varen.

10. maj 2019

Utrolig dårlig oplevelse.

Utrolig dårlig oplevelse.
Bestilte varer som jeg modtog ca. 7 dage efter bestilling, desærre var det en forkert vare, jeg sendte retur men firmaet nægter at tage imod pakken.
Nu svarer de ikke på mails og mener det er mit problem.

Ubesvaret mail den 01. November, den 02 November, samt 05 November.

Firmaet kan tilsyneladende svarer her på siden men ikke mine mails, postno. kommer fra deres forretningsbetingelser.

5. november 2018

Hello Rene,
i am sorry that the item was not fitting your bike, but it is not true that you haven´t received an answer at all, we answered each of your mails as quickly as possible.
Sadly you used an incorrect ZIP code for returning the parcel to us, so it arrived in a different City and can´t be delivered finally.

We have no permission to redirect the parcel, because we are not the sender and only the sender is allowed to change anything.

Please just contact the shipping agency to tell them the correct ZIP code 52146 for the pending parcel.

Tim

Jeg har handlet meget hos…

Jeg har handlet meget hos bike-components og har da også altid fået mine varer leveret indenfor rimelig tid, har også stødt på at de holder ordren tilbage hvis de ikke har det hele på lager. Men det der ikke er så godt ved bike-components er at de ikke lader kritiske meninger komme til
i produktanmeldelserne, så når man læser hvad andre købere mener om en cykeldel er det kun de positive og ukritiske der kommer til øre. Ydermere er de uærlige med produkt årstal.
Derfor kun 3 stjerner

5. april 2018

Har købt cykeldele hos bike-components mange gange. For det meste virker det perfekt, de tilbageholder dog ordren til det hele kan sendes på en gang, hvilket kan være lidt irriterende, hvis der er noget der er i restordre. Har en enkelt gang været ude for at der manglede en del af ordren ved modtagelse, dette blev påtalt via mail, hvorefter delen blev eftersendt uden problemer. God dialog over mail i øvrigt

24. september 2014

God oplevelse

Gode priser i forhold til DK på trods af lidt høje fragtomkostninger.

Havde en tillægsordre som blev tilføjet uden ekstra fragtomkostninger, selvom den kom i sin egen pakke. Jeg sendte en mail og fik accept først.

Vær opmærksom på at de først sender, når alle ens varer er på lager.

8. august 2012

god levering

Bestilte nogle varer (sadel m.m.) som var lagervare (går generelt udenom varer som skal skaffes hjem af leverandøren, når jeg bestiller i udlandet) :-)

Varerne dukkede op på leveringsadressen (mit abejde) 3 dage efter ordreafgivelsen.. dette må siges at være ok, når det sendes fra Tyskland.

Så længe det er lagervare, er der ingen problemer..

3. marts 2011