Bij Wiets interieurontwerp Anmeldelser

2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Indretningsarkitektkontor
  4. Indretningsarkitekt
  5. Fotoservice

Bij Wiets ontwerpt en realiseert creatieve & vernieuwende interieurs voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ik geloof dat interieur en persoonlijkheid nauw met elkaar verbonden zijn. Door dat goed te combineren komt het beste van beide werelden naar boven en zal het interieurontwerp perfect bij jou passen. Bij Wiets maakt een passend interieurontwerp voor elke ruimte. Van advies tot oplevering en van schets tot realisatie.

God

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super blij met het advies van Wietske!

Wietske heeft ons geholpen met de indeling en meubelkeuze van onze serre. Zij heeft verschillende mogelijkheden besproken en uitgetekend waardoor wij een keuze hebben kunnen maken waar wij zelf niet uit kwamen. Super blij met het resultaat! Wietske luistert super goed naar onze wensen en werkt dit vervolgens tot in de puntjes uit. Zij bespreekt ook waarom ze voor een bepaalde indeling zou kiezen en vraagt goed door. Zelfs kleine aanpassingen zijn totaal geen probleem. Dankjewel voor het advies we zijn er super blij mee!

13. august 2024

Het meedenken en haar creativiteit hebben ons erg geholpen

Wietske voelde heel goed aan wat onze smaak was en wist ons toch compleet te verrassen met kleur, indeling en details passend bij onze smaak.

We vonden het erg fijn dat we uitleg kregen bij de voors en tegens van bepaalde keuzes (o.a. behang, kachel, materialen, keukenopstelling), Wietske zocht het allemaal voor ons uit.

De 3D-tekeningen maakte het plaatje voor ons compleet, waarmee we ons goed konden inbeelden hoe ons paleisje eruit komt te zien. Ook om onze wensen gemakkelijker over te brengen op de aannemer waren deze tekeningen perfect!

Bedankt Wietske!

15. april 2021

Mix van eigen wensen en bywiets

Wietske luistert naar je wensen en gooit daarbij ook haar eigen creativiteit erbij. Hierdoor krijg je een impressie van hoe het zou kunnen zijn en er komen ideeën naar voren waar je zelf niet aan zou denken. Een super ontwerp.

18. marts 2021

Mijn woning laten ontwerpen

Mijn woning laten ontwerpen. door Wietske. Een echte aanrader. Luistert naar de wensen van haar klant en door haar eigen visie en vak kennis hier op toe te passen heb ik een prachtig resultaat gekregen!

Een vriendelijke meid om over de stoep te krijgen en de communicatie is snel en top!

Wietske bedankt!

26. februar 2021

Alleen maar pluspunten:

Alleen maar pluspunten:
- Komt met goede ideeën maar luistert ook naar ideeën en wensen van de klant.
- naast het ontwerp wordt er ook meegedacht bij de uitvoering
- altijd bereikbaar voor snel advies of vragen
- altijd vriendelijk

14. januar 2021