BIJNnl Anmeldelser

4,3

Het werk is super professioneel geleverd door Rudy. Kritische blik, alles goed nagelopen en gecontroleerd. Met een gerust hart de nieuwe woning in.

Na de aanvraag op korte termijn een afspraak ingepland. De bouwkundige was netjes en optijd bij de afspraak. Een aardige vriendelijke man die ervaren en deskundig door het huis ging. Hij nam per verdi... Se mere

1. Bygningsinspektør
  2. også i
  3. Boliginspektør

BIJN.nl biedt diensten aan zoals een keuring (aankoopkeuring, specialistisch bouwkundig onderzoek), taxatie, meerjarenonderhoudsplanning (MJOP en DMJOP), funderingsonderzoek, bouwbegeleiding en energieadvies (EPA-W, EPA-U, Energiebesparing) voor een woning of bedrijfspand.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Achterstevoren werken

Je moet eerst de afspraak bevestigen en de opdracht tekenen voordat er een datum ingepland kan worden. Dat vind ik vreemd want straks kunnen zij pas over drie maanden of later. Telefonisch contact is niet mogelijk.

9. april 2026

Arno heeft ons ontzettend goed geholpen…

Arno heeft ons ontzettend goed geholpen en gaf inhoudelijk sterk advies over de verbouwing die we willen uitvoeren tijdens de bouwtechnische keuring. Hij nam de tijd en controleerde dubbel. Verder hebben we ook fijn contact onderhouden via whatsapp of de telefoon :)

9. juli 2025

Voor een goed advies & rapport

Fijn bedrijf, geen nonsens, snelle reactie op mijn verzoek. De keuring verliep zeer netjes en gestructureerd. Een goed opgemaakt rapport van waaruit je zelf actie kunt ondernemen op de genoemde aanbevelingen. Aanbevelenswaardig.

18. marts 2025

Communicatie was snel

Communicatie was snel, meneer die de bouwkeuring kwam doen was ruim op tijd en heeft een net en uitgebreid rapport gemaakt die ruim voor de verwachte datum geleverd werd. Wij zijn hartstikke positief!

24. marts 2025

Professioneel en heel goed!

Het contact voor het regelen van de bouwtechnische keuring en taxatie verliep snel en soepel. Ontzettend goede klantenservice. Op locatie waren de bouwtechnische keurder en taxateur erg professioneel en fijn. Het rapport heb ik snel ontvangen en is duidelijk. Al met al raad ik dit bedrijf erg aan!

19. marts 2025

Erg onder de indruk van de (klanten)service!

Erg onder de indruk van de klantenservice van BIJN. Vanaf het eerste contact al prettige communicatie met een medewerker (Gert-Jan) via de app. Snelle, vriendelijke reactie en een afspraak voor een keuring was hetzelfde moment nog gemaakt. We hadden nogal haast met onze keuring maar dit was geen enkel probleem. Binnen een paar dagen stond Rudy al in de betreffende woning. Voor het aanleveren van het rapport stond officieel 5 werkdagen maar het was er eerder. Erg fijn en dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen!

5. marts 2025

Een bijzondere ervaring.

Een bijzondere ervaring.
van de offerte-aanvraag tot het ontvangen van het rapport. Duidelijk en snel.
op korte termijn een afspraak kunnen maken.
medewerker, Sjors, was keurig op tijd, netjes en vriendelijk. hij heeft het onderzoek rustig en professioneel gedaan.
via diverse kanalen op de hoogte gehouden van de voortgang.
eerder dan verwacht, vandaag het rapport ontvangen.
ziet er goed verzorgd uit en is duidelijk, overzichtelijk en biedt informatie waar ik iets mee kan om de problemen aan te pakken.
ik ben enorm tevreden, dit bedrijf is echt een aanrader.

13. februar 2025

Fijne bouwkundige man

Fijne bouwkundige man die bij twijfel eerst ging overleggen. Snelle communicatie via de email en duidelijke taal in het rapport. Dit was de tweede keer dat ik deze partij heb ingezet!

16. januar 2025

Top keuring!

Zeer kundig en fijn bedrijf die een bouwtechnische keuring heeft gedaan voor de aankoop van onze nieuwe woning. Uitgebreid en overzichtelijk rapport ontvangen. Ik kan BIJN iedereen aanraden.

10. december 2024

Dikke prima

Snelle service, aardige inspecteur en alle mijn vragen zijn direct beantwoordt, zowel tijdens de inspectie als achteraf.

27. november 2024

Snelle en vlotte service

In het weekend online een aanvraag doen, en dinsdag was de keuring reeds uitgevoerd. Dezelfde week nog het verslag. Snelle en vriendelijke service!

15. november 2024

Fijne ervaring

Rudy heeft op een rustige, fijne en professionele manier de keuring gedaan, waarbij er rekening is gehouden van de wensen van de eigenaar en de kopers van het huis. Tijdens de keuring zijn er al relevante punten gedeeld, waarbij hij hier direct tips over heeft gegeven. Het rapport was na twee werkdagen beschikbaar.

12. november 2024