Helemaal top twee mooie broeken van pme gekocht Op aanraden van de verkoopster maatje kleiner gepast ,en zat prima

Niets dan lof voor Big L Jeans in Zoetermeer. Geweldig assortiment, en belangrijker . . . goed personeel dat wéét waar ze het over hebben. Bovendien zeer klantvriendelijk en behulpzaam! Twee br... Se mere

Zijn altijd klantgericht. Geven een duidelijke mening zonder altijd maar de klant gelijk te geven (vind ik prettig dat een verkoper een eigen mening heeft en niet alleen maar mee praat met de klant).... Se mere

Super fijne winkel,ga regelmatig met de "kids"shoppen en kom vaak met meer thuis als dat ik in gedachten had!!buiten dat het aangename prijzen zijn voor goede degelijke merkkleding spaar je ook nog ee... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Butik med modetilbehør
  4. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

In 1984 begon Big L Jeans als parallel importeur van de toen mateloos populaire 501 jeans van Levi’s. Containers vol werden vanuit Amerika verscheept en op de Albert Cuyp markt in Amsterdam verkocht. Voor tientallen (toen nog) guldens goedkoper dan in de reguliere winkels van Levi Strauss. Het hoofdkantoor bevind zich in Dordrecht. Big L Jeans telt nu 7 winkels en 4 outlet winkels. Deze winkels bevinden zich door heel Nederland. Big L jeans heeft naast zijn scherpe acties op de webshop ook een groot assortiment merkkleding voor dames, heren en kindermode in de winkels. Shoppen bij Big L wordt steeds leuker.

4,7

Merkkleding tegen leuke prijzen

Wij komen er graag met het hele gezin. Voor ieder wel wat te halen. We worden altijd goed geholpen. Je moet er alleen niet zijn tijdens de grote opruiming, vorige keer 1 1/2 uur in de rij bij de kassa gestaan. Ook een aantrekkelijk spaarsysteem waarmee je flinke korting op een volgende aankoop kunt krijgen.

29. november 2016

Altijd slagen

Wanneer ik bij BIG L kom voor nieuwe kleding lukt het altijd om leuke/mooie kleding tegen mooie prijzen aan te schaffen.
Top! Mijn complimenten.

27. november 2016

Superkledingwinkel

Grote winkel en leuke mensen die je helpen. Overzichtelijk en als de juiste maat niet aanwezig is besteld BIGL het voor je.

23. november 2016

Medewerkers

Ik was door wen medewerker goed geholpen voor het uitzoeken van de juiste kinderkleding...daarvoorheen was dit ook prima...prima winkel ......leuke aanbiedingen...ik blijf gwn hier komen bij big L... En een kapper tegen over...2 vliegen in een klap😂

22. november 2016

ruim aanbod

Doordat het een zeer ruime winkel is wordt er een ruim assortiment aangeboden.
Hierdoor is er een zeer grote keus van oa merkkleding tegen een betaalbare prijs.

Winkel waar ik shop is overzichtelijk ingedeeld en is er een goede scheiding tussen de verschillende afdelingen zichtbaar.

Je kan op je gemak winkelen en als je iets wilt vragen wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan.
En niet in het minst service staat hoog op de lijst 👍🏻

22. november 2016
Big L Jeans-logo

Besvarelse fra Big L Jeans

Hallo Nico,

Bedankt voor je leuke review.
Je bent de winnaar van 1 onze Big L cadeaubonnen ter waarde van € 25,-!

Wil je een mailtje sturen naar mediabigl@gmail.com, hierin kan je aangeven naar welk adres we de bon op mogen sturen en in welk filiaal je zou willen winkelen.

Groeten,
Het Big L Team