Bigben Pizza Anmeldelser 67

2,3

Jeg kom gående forbi og så et vejskilt udenfor forretningen (med store bogstaver): "Frokosttilbud kl.11-15. 20% på al mad" - indenfor stod det samme i deres foldere. Det er ikke unormalt med frokostti... Se mere

Var hos Bigben pizza i Glostrup og bestilte 2 stk.flæskestegssandwich takeaway skulle jo prøve deres Lækre og Saftige flæskestegssandwich som de sreklamerer så meget for. Sværen var som en elastik... Se mere

2,3

Under middel

Priser

Dårlige service, maden var hel kold. Hvordan
kan man kræve næsten 400kr for 1 alm pizza og en børne pizza.
Bunden af begge pizzaer var fuldstændig hel våd, kan ikke forstå maden var ikke engang til den kvalitet.

Vi har i hvert fald ikke modtaget det mad vi bedte om. maden var hel slasket, og rigtig kold. Spild af de penge jeg har betalt.

I må meget gerne få styr på jeres priser, hold da ferien, vi er i vestegnen ikke ved strandvejen. !

4. januar 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, kold mad og alt for lang leveringstid.
Vi bestilte mad og der stod vi havde levering kl 18:06, 45 min efter vi har bestilt, så fint. Da kl er 18:26 og vi ikke har fået pizza ringer vi til dem. Her får vi besked på at “vi har travlt, vi er der om 10/15 min”. Vi siger “øhh okay” og så siger han igen “vi har travlt” og ligger bare på inden vi når at sige andet.
Maden kom ikke inde for de 10/15 min. Maden kom 18:48. Altså 42 min senere end de i forvejen 45 min vi skulle vente.
Pizzaen har selvfølgelig kold.
Big ben var engang Glostrups bedste pizzaria. Det er det bestemt ikke mere

30. juli 2023

Kedelig og smagsløs

Dårlig service ved udbringning hos Big Ben i Glostrup Det koster 45kr plus 5 kr for posen , hvilket man ikke selv får mulighed for at fravælge. Kedelig pizzasandwich. De glemte også hvidløgsolien , som jeg havde bedt om. Sandwich var helt våd i bunden da den kom efter en time fra da jeg bestilte den. Her behøver jeg ikke bestille mad mere

19. juni 2023

Jeg har købt fra Big Ben siden jeg var…

Jeg har købt fra Big Ben siden jeg var teenager.. Men de sidste 4 gange har det fejlet.. enten har de glemt kødet i min salat eller smidt ting i jeg har fravalgt.. I dag bestiller jeg så en bagt kartoffel med kylling. For det første får jeg den med kebab - øv, men det går nok.. Da jeg så har spist 2 bider, opdager jeg at kartoflen er rådden 🤢 Sidste gang jeg bestiller derfra!

9. maj 2023

Bestilte idag grillstegt bøf af hakket…

Bestilte idag grillstegt bøf af hakket oksekød med kartoffel, bearnaisesovs og salat. Man skal lede længe efter en så tør og kønsløsret. Salaten var slatten af store mængder dressing, og sovsen... Ja den var også af tvivlsom kvalitet. Den 1 stjerne er givet fordi maden kom.

8. maj 2023

Og det blev så sidste gang vi bestilte der

Vi bestilte idag, som vi desværre gør alt for tit. Vi henter på restauranten, får udleveret maden og kører hjem, for så at opdage vi mangler en pizzasandwich. Da vi ringer for at sige det til dem, forstår de ikke hvad der bliver sagt og lyder nærmest som om de ikke tror på os. De nægter at levere, så min mand må ud og kører, alt i mens maden bliver kold og ungerne spiser deres del færdigt. Så meget for en hyggelig familiemæssig. Ingen kompensation, ingen undskyld eller andet der kunne være et plaster på såret. Ringe service - det bliver til min søns store skuffelse - sidste gang vi bestiller hos Big-ben

26. januar 2023

Usædvanlig dårlig oplevelse

Usædvanlig dårlig oplevelse. Personalet er direkte flabet over for kunder, maden der blev serveret var direkte uspiseligt og mega kedeligt i smagen. Igennem betjeningen blev der lavet adskillige fejl.
Ved betaling bliver der anvendt en direkte nedladende tone. Generelt kan stedet på INGEN måde anbefales.

29. december 2022

Jeg tog derhen med min kone og to børn

Jeg tog derhen med min kone og to børn, for at smage på deres mad. Og selvfølgelig for at opleve deres betjening. Men tværtimod, som der bliver skrevet her, var medarbejderne slet ikke sure, eller kom med nogle trusler. De var ret venlige og respekt fulde. Det er slet ikke som der står her, med trusler og det hele. Såå.. Jeg tror vist nok at det er nogle "digtede historier"

10. november 2022

Værste sted ever

Værste sted ever! Personlige trusler og dårlig mad!

Efter at have ventet i over 30 min på min pizza finder jeg ud af, at de har glemt min bestilling og da jeg venligt henvender mig til personalet for at afbestille min pizza (da jeg skal nå en bus) bliver jeg svinet til og personligt truet.

Ejeren (Erdem Erdal) begynder at tale om hvad der ville ske med mig, hvis vi var tilbage i hans landsby - det lyder rigtig spændende, men finder aldrig rigtig ud af hvad der ville ske, for er nødt til gå ud af butikken. Han følger efter mig og truer mig langt ude på gaden. Jeg har anmeldt episoden til Vestegnens Politi og de er stadig i gang med sagsbehandlingen.

UNDGÅ DETTE STED !! !

13. september 2022

Nej tak

Ved bestilling af pomfritter, SKAL man vælge en dip til 10 kr… men den blev ikke leveret.
Maden kom 15 minutter senere end bestilt. Pizzaerne var stenhårde, fritterne bløde og durum’en sejlede i dressing og agurkerne deri var brune . Alt maden var kold

23. oktober 2022

Big ben i Glostrup

Jeg har bestilt en del mad hos dem efterhånden, og jeg må sige, at det er super service, mad er god hver gang, har oplevet en enkle gang, deres shawarma var lidt tør, og jeg fik en forkert dip, men ellers har jeg intet at klage over, de er super søde, smilende, når man møder op nede hos dem, de arbejder godt selv når det vælter ind med kunder. De kan klart anbefales herfra

1. oktober 2022

Skulle bestille noget mad hos Big ben i…

Skulle bestille noget mad hos Big ben i Glostrup. Da jeg så har bestilt opdager jeg ca. 30 sek efter, at jeg har bestilt en ting for meget. Så jeg skynder mig og ringe til dem for at få slettet den ene ting, for så fat i en der ikke ved noget, men han spørger chefen. Jeg kan høre hele deres samtale uden de ved det, om at hvis jeg havde betalt kunne de godt slette min ene ting… men hvis jeg ikke havde betalt kunne de ikke???. Hvor jeg så tænker dårlig service og penge fokuseret 🤷🏽‍♀️. Altså de kunne sagtens slette min ting, de gad bare ikke, de var slet ikke til at tale med og chefen lukkede samtalen med mig i tlf med at sige jeg bare kunne varme den ting jeg ikke skulle have til i morgen….

Ærgerligt når maden er okay… kunne forstå hvis jeg ringede 10 min efter og maden var lavet, men vi snakker 30 sek …🙄

27. juli 2022

Efter hvad jeg kan læse mig frem til…

Efter hvad jeg kan læse mig frem til her, har det været dårlig service ved bestilling online. Jeg spiste der for et par dage siden, og jeg synes egentlig at det var meget godt!
God mad og det kom også rimelig hurtigt.
Så efter min mening er et godt sted at spise.

28. maj 2022

Køb IKKE pizza hos Big Ben…

En absolut dårlig oplevelse hos Big Ben i Glostrup. Jeg bestilte en deep pan pizza med en leveringstid på 35 min. Pizzaen kom ikke som klart aftalt. Jeg kontakte Big Ben efter 50 min og blev mødt af en næsvis medarbejder der mente at jeg jo nok kunne forstå at det kunne ta' lidt tid. Meget underlig og ubehagelig og ubehøvlet samtale. Pizzaen kom først efter en time og 10 minutter. Dvs. det tog dobbelt så lang tid som ellers klart aftalt. Pizzaen var kold, slatten og nærmest uden smag.
Vi kan BETSTEMT IKKE anbefale dette ubehøvlede og ukvalificerede pizzaria. Gør dig selv en tjeneste og køb din pizza et andet sted.

23. december 2021

Er dette din virksomhed?