Big Games Shop Ltd

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

1. Spiltjeneste
  2. Videospilbutik

Big Games Shop is one of the original stores selling items for all the biggest games on Roblox. With over 5 years of operation we have positioned ourselves as one of the most reliable places to buy from. With our all human staff there is always someone on hand to help

Overtrædelse af retningslinjer

fik intet

Fik ikke mine ting efter 2timer lige nu
pakke nummer [Order #BGS-9258093817] (October 9, 2024)

9. oktober 2024

Får aldrig svar på klage og spørgsmål

De er hurtige til at købet går igennem og man får sine ting.
Desværre når man sender mail med en klage og spørgsmål så får man aldrig noget svar fra dem. Heller ikke selv om man rykker for svar 3 gange
Svar til jeres svar: ja jeg køber stadig til min søn, da vi altid har fået vores ting og han stadig spiller. Der var dog en gang jeg undrede mig over købet og jeg skrev derfor tilbage til jer på samme mail dom jeg fik varen fra.
Den er desværre slettet da der netop intet skete.
Har også en anden gang ringet til jer da købet ikke gik igennem samme dag som det plejede og den oplevelse var heller ikke god.
Beklager i ikke forstår min anmeldelse, men stedet her er for at dele oplevelser med div. og ovenstående er min.

14. juli 2023
Big Games Shop Ltd-logo

Besvarelse fra Big Games Shop Ltd

Hi,

Bit confused. You have been buying items off us for the past 13 months. I see lots of orders the last being 3 days ago however our last email communication was on the 23rd July 2022.

I have checked through our junk email box and also nothing from you

updated
Ok ty for clarifying and will look into this. We always try to respond to emails as it generates sales especially when someone is asking about an item. We will have someone investigate as to why firstly your emails have no come through and also check to see how many other people are sending emails which we are not receiving

Thanks

Manden min har lige købt en spil til…

Manden min har lige købt en spil til 140kr men trækker 1261kr
For de skriver jo ikke noget om det er i euro
Det er fanme ikke iorden

5. februar 2022
Big Games Shop Ltd-logo

Besvarelse fra Big Games Shop Ltd

Every single item in our shop has the price clearly displayed with a £ sign next to it for Great British Pound. You are the only person who has has this issue of not understanding other currencies. Alarm bells should have started ringing when you were buying the rarest; most expensive pet in the game for what you assumed was about £10

Vis anmeldelser på alle sprog. (929 anmeldelser)