4,3

Vi bestilte mad ud af huset hele vejen…

Vi bestilte mad ud af huset hele vejen til Hasmark. Vi modtager maden Sharp til tiden .Wow en fantastisk anrettet forret ,dessertforret .Der er ikke sparet på pynt eller smag.Kalvesteg var mørt og dejlig rosastegt.
Vi giver kokken 6 stjerner. 😘
Jeg skulle hilse alle jer der har været utrolig søde kommunkativ. Alle spørgsmål telefonisk besvares med et stort smil og høflighed. Det bedste sted på Fyn angående gæstefrighed 😀

6. februar 2026

Virkelig lækkert!

Vi bestilte mad ud af huset og havde ikke forventet det store, men blev virkelig positivt overraskede, da maden bare var super lækker!
Man kunne virkelig smage at det var mad, som
man havde brugt tid på at lave. Der skal vi helt sikkert have mad fra igen. Skøn oplevelse!

7. juli 2025

De holder ikke standarden

Første gang vi var her, var alt i top, vi sad tilbagelænet og var enige om, at det var det bedste sted vi havde været... MEN anden gang vi var dér, var en helt anden historie, vi bestilte alle en Tornedo med rødvinssovs og råstegte kartofler (krydrede både-kartofler som vi fik første gang) - Denne gang fik vi istedet for almindelige kartofler, og en meget slap rødvinssovs hvori jeg fandt peberkorn?.. Sagde det så til Ulrik (ejeren som også er tjener og kok), at det ikke var acceptabelt, hvorved jeg fik en næsvis kommentar om "at jeg jo havde fået nye kartofler i stedet for, skønt dette ikke stod på menu-kortet. Ulrik høre så yderligere ikke at jeg sagde at der var peberkorn i min rødvinssovs, så han kom med en pebersovs og insisterede hårdnakket at det var det jeg bad om i stedet for rødvinssovsen? øhh. NEJ!.. og til sidst, "tornedoren" ? = Ingen stegeskorpe og ingen saftighed (som om den bare var bagt) og var ikke så mør som første gang vi var der... I betragtning af at det er en "goumet" restaurant og man derfor også betaler for det, så mener jeg at være i min ret til at klage over dette.. Får ikke det der står på kortet med en til følgende kvalitet, så må det være almindelig kutyme at nævne dette, inden man bestiller. Nu vel, jeg betalte de 1520kr som det kostede, selvom at jeg mente at jeg skulle have haft noget rabat.. kort sagt! det er sidste gang jeg kommer hér!

3. juli 2024

Meget anbefalelsesværdig

Vi bestilte den italienske buffet til en 50 års fødselsdag som mad ud af huset. Vi kan kun give Bielers den allerbedste anbefaling. Det var virkelig lækkert og smagfuldt mad. Flot anrettet og det varme var rygende varmt ved ankomst trods der var ca 30 min kørsel fra Bielers og til os.
Kort sagt: en rigtig god oplevelse fra start til slut. Tak for det 😊

10. november 2023

Top hygge og service

Vi har besøgt Bielers / Otterup Bowlingcenter både som familie og for at holde børnefødselsdag der. Begge gange var en rigtig stor fornøjelse, da stemningen var god og servicen var mere end bare i toppen! Maden til børnefødselsdagen var også rigtig lækker og anbefalelsesværdig. Lydmiljøet er desuden rigtig god af et bowlingcenter at være, når det kommer til hørenedsatte personer med høreapparater.

5. november 2023

Det var et skud i tågen der viste sig…

Det var et skud i tågen der viste sig at være et godt skud. På vej til sommhusweekend i Hasmark skulle vi lige have lidt frokost, og kørte til Otterup hallen hvor der skulle være en café. Inde i den flotte hal fandt vi restauranten i det mest hyggelige lokale. Vi var de eneste gæster - 6 personer. Der blev serveret lækkert friskbagt brød med tzaikki mens vi ventede på vores mad - og fik de lækreste pariserbøffer og salat med varmrøget laks. Smukt anrettet og den sødeste betjening. Kan varmt anbefales.

27. oktober 2023

Kan anbefales :-)

Man skulle tro, at en brunch i et bowlingcenter er lidt tvivlsomt, men de kan bestemt godt tillade sig at kalde det gourmet.

Selvskabslokalet var hyggeligt, flot indrettet (sportshal-atmosfæren var fuldstændigt væk, da vi først trådte ind i selskabslokalet). Lækre læderstole og massive borde, lækker belysning og stemningsfuldt malet lokale. Vinvæggen med champagnesværdet bidrager til stemningen.

Der var lækkert brød, 3 slags ost, laks med asparges mm., blinis, lækker og velsmagende smoothie, græsk yoghurt med friske bær, sirup og hjemmelavet müsli, selv æg, pølser og bacon ad libitum, varm leverpostej med champignon, alm. kødpålæg, hjemmelavrt nutella, og nogle kager til dessert. Osv. Selvfølgelig var der juice, kaffe osv. på bordet.

Da vi var færdige med brunch, var bowlingbanerne (6 stk.) til fri afbenyttelse lige uden for døren. Det virkede hyggeligt, at der ikke var så mange, og vi kunne bare gå derud, når det lige passede os.

15. oktober 2023

Er dette din virksomhed?