Jeronimo Martins Polska S.A. Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tragedia i dramat. Najnowsza promocja orzechy włoskie 500g! NIE ma nigdzie, mimo że aplikacja pokazuje dostępność maksymalną w kilku sklepach. Oferta nie istnieje! Za to tony paczek wystawione na ALLE... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie kupujcie jajek z Biedronki, są w nich rozwinięte zarodki i mimo zgłoszenia nie uwzględnili reklamacji. Ponieważ nie posiadam opakowania (wytłoczki). Wszystko zdarzyło się w Biedronce w Kielcach ul... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Czuje się oszukiwany. Biedronka stosuje oszustwa przy etykietach cenowych (cena główna za wiele sztuk), oszustwa na karte biedronka z aktywacją kuponu i wprowadzające w błąd grupy etykiet przy owocach... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mam do was prośbę czy możecie zbudować biedronkę w liwie w województwie mazowieckim w liwie sa tylko dwa sklepy na całąl gminę gdzie żyje 7 tysięcy mieszkańców jest dino i sklep u dolka sklep dino jes... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

112 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Truskawka "polska"

Truskawka "polska" była tylko przepakowana w Polsce tak jak i ogórki gruntowe. One nawet nie leżały przy polskich.
Uwielbiam te biedronkowe szarady z cenami na półce-w promocji-w aplikacji. Zgaduj zgadula jaka "wyskoczy" na kasie.

2. maj 2025

Napój aloesowy RIVIVA

Kupiłem wczoraj napój aloesowy. Totalna lipa. Woda o smaku aloesu. Wcześniej dostarczały był prawdziwy napój o wiele lepszych walorach smalowych. Obecny totalna lipa i to produkowany we Wrocławiu. Lepszy jest w Lidlu. Kupuję te napoje 2 lata na zmianę w dwóch sklepach. Biedronkę zdecydowanie odradzam, chyba że poprawią jakość.

26. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam biedronka home kupiłam…

Nie polecam biedronka home kupiłam frytkownice przyszła uszkodzoną zamiast wymienić sprzęt na nowy cały czas przedłużają rozpatrzenie reklamacji wydaje się że jest to sposób biedronki na obracanie pieniędzmi klientów wysyłają elektrosmieci i obracają pieniądzmi klientów reklamacja rozpatrywana 30 dni

11. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Robiłem zakupy przez bidronka online

Robiłem zakupy przez bidronka online. Zaznaczyłem przedział czasowy 8-9. Dostawca probował dosatrczyć zamówienie około godziny 11 i zostało anulowane bo nie było mnie już w domu. Najgorsze zakupy online na rynku. Dodatkowo firma noe zwróci kosztów dostawy i pakowania bo spóźnili się dwie godziny z dostawą.

14. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pseudo promocje w Biedronce to…

Pseudo promocje w Biedronce to paranoja. Co raz rzadziej tam chodzę. Dzisiaj kasjerka kazała mi czytać gazetkę a nie patrzeć na ceny na półce. Cena bananów na cenówce 3,33 ale dalej dopisane tak aby nikt nie zobaczył, że cena przy łącznych zakupach za minimum 140 zł. Do tego nie ma jak chodzić po sklepie, bo wszędzie palety z towarem. Nie wiem jak to możliwe, że nikt nie nie bierze za tą patologie.

12. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Manipulacje cenówkami w Biedronce…

Manipulacje cenówkami w Biedronce przybierają coraz bardziej absurdalne rozmiary. Wielkimi literami podają ceny, a pod spodem drobnym druczkiem warunki które trzeba spełnić aby taką cenę uzyskać. Tylko dziś "oszukali" mnie na 10% wartości zakupów. W skali całego kraju na takich manipulacjach zapewne zarabiają setki milionów dziennie. Czy to jest legalne? Gdzie jest UOKIK?!

12. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Biedronka mataczy w kwestiach cen

Biedronka manipuluje sposobem podawania cen tak aby klient nie wiedział ile płaci. Nie podaje cen za paczkę np. ryby tylko za 100g! A wiec np. jest 4,58zł za mintaja a nie za tackę. Rzadko chodzę do Biedronki ale ta ich nagonka reklamowa sprawiła, że poszłam z ciekawości. I stoję nad tą gablotą i tak przeliczam a że jestem już starsza i wzrok mam słaby to uprzykrza mi to zakupy, wolę chodzić tam gdzie jest jasno napisane ile kosztuje produkt który przede mną leży. Uważam że jest to celowe wprowadzanie w błąd, utrudnianie klientom podawania informacji o cenie. Przecież gdyby byli najtańsi jak się reklamują to chyba nie baliby się podać tej ceny za paczkę lub za kilogram! Taka praktyka jest oburzająca! Wracam do swoich ulubionych marketów, na szczęście w dużym mieście mam wybór.

11. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Do obsługi zdarzeń kilka z tego roku i poprzedniego nie moge podac dokladnej daty.biedr. róg sz. Chełmińska i Bema, Toruń

Do obsługi. Kierowanie na siłę do kasy sam., fochy gdy jakąś pani musiała przyjść do zwykłej kasy, przez niedbalstwo dopisanie do mojego rachunku produktów poprzednika, ostatnio gdy upadł mi produkt /część kiści winogron/ stanowczo mnie zrugano sugerując sprzątanie
/ niby czym i do czego/ wyszedłem i już tam nie wrócę co ich tyle obchodź co ekspedientki z filmu miś czyli nic. Ale mam już 70 l. I przeciwwskazania do denerwowania sie

3. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wciskają zbędne produkty przy zamówieniach online

Zawsze przy zamówieniach online gdy, nie mają jakiś produktów, a może mają, tylko celowo odejmują produkt... Dodają torbę termiczną albo kilka. Nie dość że dane produkty jej nie potrzebują, to na jedną wielką torbę dają dwa trzy produkty. Gdzie nie potrzebna jest taka torba termiczna w ogóle a zamówienie zmieściło by się do jednej siatki !!!

6. april 2025

Złodzieje

Uwaga ,na zakupy przedmiotu niby z gwarancją ,zgłoszenie na reklamację ponad miesiąc temu ,jedna odpowiedź i reszta to ignorowanie klienta zero kontaktu , złodzieje i tyle .

8. marts 2025

Posługiwanie się nieswoją karta

Witam, ktoś posługuje się moja kartą biedronki, kupuję ogromne ilości produktów wszystko w promocji. Zgłaszałam to w biurze obsługi i mailowo, niewiele to kogoś obchodzi. Dzisiaj opisałam to na stronie Facebook biedronki, efekt był taki że zostałam zablokowana i moje komentarze pousuwano. Gratuluję tak chamskiego podejścia do klienta. Nie polecam.

26. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Poraz kolejny Biedronka Nowe Miasteczko…

Poraz kolejny Biedronka Nowe Miasteczko nie zawiodła. Brak zrozumienia dla klientów etykiety wprowadzające w błąd skutkują nieporozumieniami na ktôrym traci klient. Jedna z Kierowniczek to chyba kija nie wyciąga nigdy. Może 2 Pani z całego personelu są naprawdę miłe. Reszta to szkoda gadać. Robiłem zakupy 80/20 czyli w Biedronce 80, 20 w Dino. Po dzisiejszym dniu mam dość serio już nie wytrzymuję z tymi "Bababami". 80 Dino, 20 Biedronka.

26. marts 2025

Mili pracownicy

Będąc ostatnio w Biedronce na ulicy Grottgera w Śremie na kasie zasiadał Pan Andrzej. Bardzo miły i sympatyczny Pan, który kasując mój towar podpowiadał mi o dobraniu produktów i ewentualnych promocjach. Był to niepierwszy taki gest z jego strony co skłania do refleksji by było więcej takich uczynnych, uśmiechniętych i miłych pracowników :) ponadto Pani Magda pracownica tamtejszego dyskontu widząc mnie błąkającą się i szukająca towaru , zaoferowała swoją pomoc... będzie to miejsce do którego będę wracać na zakupy :)

21. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dzis będąc w Biedronce w Gdansku przy…

Dziś będąc w Biedronce w Gdansku przy ulicy Slowackiego 159 poszukiwałem kosmetyku o który poprosiła żona nie mogłem znaleźć zwróciłem się z pomocą do Pana który jest w Biedronce jedynie w soboty i pracujące niedzielę Ten Pan odłożył towar który akurat odkładł i pomógł mi skutecznie znaleźć Bardzo dziękuję Panu zawsze chętnemu udzielania pomocy w sklepie Biedronka. Biedronce życzę zawsze takich pracowników którzy chętnie i z uśmiechem pomagają dokonywać zakupów w Biedronce

22. marts 2025

Super Obsługa

W dniu wczorajszym w Zgierzu, na ul. Okólnej obsługiwała mnie na kasie przemiła blondynka ( pani z Ukrainy ). Nigdy w życiu w Biedronce nie spotkałam się z tak miłą obsługą. Pani była uśmiechnięta, zagaiła rozmową, podawała towar delikatny do ręki. Byłam pozytywnie zaskoczona poziomek obsługi. W ogóle sklep jest czysty, niezagracony paletami, prawidłowo obcenowany. Oby tak dalej, bo póki co sklep jest nowy.

17. marts 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.