1. Ridning
  2. Sportsbutik

Ridsportutrustning särskilt framtagen för prestationer på hög nivå för både häst och ryttare. Tillverkat med fokus på komfort och lättvikt för såväl häst som ryttare utan att kompromissa med vare sig säkerhet eller design. Grundat av Peder Fredricson.

4,4

Grym service

Grym service när jag fick problem med västen jag beställt. Svarade snabbt och var hjälpsamma. Såg till så att jag blev nöjd och erbjöd sig självmant att skicka mig en ny väst. Rekommenderas!

11. juli 2025

Besvarelse fra Bhoof

Tack för ditt fina omdöme Joelle! Det glädjer oss att du är nöjd med servicen. Välkommen åter! /Team Bhoof

Bhoof förbygel

Fantastisk produkt! Vilket läder. Mycket bra funktion.

21. februar 2025

Besvarelse fra Bhoof

Hej Jessica! Gud vad kul att du är nöjd med produkten och våran kvalité på lädret. Tack för ditt fina omdöme!

Snabb leverans

Snabb leverans, har inte testat produkten ännu men ser fin ut

20. februar 2025

Besvarelse fra Bhoof

Hej Kristina! Vad roligt att höra, tack för ditt fina omdöme!

Snyggt och skönt träns

Väldigt bra passform, mjukt och fint läder. Är riktigt nöjd!

31. januar 2025

Hej Felicia!

Gud vad roligt att höra att du är nöjd med både passformen och produkten i sig. Tack för ditt fina omdöme!

Mycket bra!

Snabb leverans och exemplariskt bemötande av kundservice och kvalitet på produkten.

13. januar 2025

Besvarelse fra Bhoof

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med både service och produkten. Välkommen åter! 😊

Snabb och bra service

Jag beställde varor och fick snabb leverans och en väldigt bra kvalitet på produkt. Dessvärre var det en felbeställning från min sida. Fick skicka tillbaka och det hanterades väldigt proffsigt. Produkten i hög kvalitet och service utmärkt. Kommer definitivt tillbaka.

10. januar 2025

Besvarelse fra Bhoof

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi strävar alltid efter att göra returprocessen så smidig som möjligt. Ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice!
Storleken jag beställde blev för stor och det var inga som helst problem att byta efter kontakt med kundservice. Väldigt bra bemötande!

3. oktober 2024

Besvarelse fra Bhoof

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig med storleksbytet.

Mycket nöjd!

Bra kvalitet! Mycket sköna och diskreta under skänkeln.

24. september 2024

Besvarelse fra Bhoof

Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten och komforten.