Brorholt AutocenterAnmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Det er første og sidste gang jeg køber…

Det er første og sidste gang jeg køber bil her, råder folk til at lade være, arrogant og selvglad forhandler, lover noget han ikke holder. giver næsten en halv mil. for en brugt bil, der er så fejl på bilen for 30t kr. og ender med en lappeløsning, der bliver foretaget hos en værksted der ejes har en bekendt, for så i øvrigt vide at den er ny serviceret, med for meget olie, ej skiftet oliefilter, og nye bremser der er skæve og piver.
ALDRIG IGEN

4. september 2019
Brorholt Autocenter-logo

Besvarelse fra Brorholt Autocenter

Vi har dokumentation samt faktura på det service eftersyn der er lavet på din BMW inden du fik den leveret fra PJ Auto i Vadum som er certificeret Automester værksted. At begynde med klage over service 7 måneder efter du har fået bilen er noget useriøst. Bremer var nye på bilen da du fik den. Igen er der gået over 6 måneder og måske måden bilen bliver kørt på har været årsag til bremser nu piver. og prisen var ikke næste en halv million men 339900.- blot så fakta er på plads. og at jeg fim en range rover i bytte som lovede ikke fejlede noget men skulle laves for 20000.- kan jeg se du ikke føler nødvendigt at nævne så derfor gør jeg det så læsere kan se et mere helt billed.

Endnu en fremragende oplevelse

Det er nu 3. gang jeg køber bil hos ved Brorholt Autocenter. Og min seneste oplevelse har været nøjagtig lige så fremragende som de to foregående. Jeg fandt en lækker bil i Tyskland som jeg ønskede at købe. Og efter en super sparring med Lars omkring processen, fandt vi frem til den helt rigtige løsning. Og før jeg havde set mig om, stod bilen hos Brorholt Autocenter klar til levering. Ganske enkelt sublim sparring, sublim behandling og sublim service. Er man i markedet efter ny (brugt) bil, så ring til Lars. Han leverer varen hver gang....

9. marts 2018

Kundeservice i topklasse!

Stødte tilfældigt på Brorholt Autocenter da jeg skulle finde en BMW i Tyskland. Lars var super behjælpelig hele vejen igennem forløbet, utrolig servicemindet og oplevelsen overgik alle forventninger. Brorholt Autocenter skulle egentligt blot klare det praktiske omkring hjemtagelse, afgift, toldsyn mv. Men jeg endte med at få afleveret en bil som var klargjort og til UG, havde fået udskiftet bremsevæske, og så mente Lars ikke jeg kunne køre BMW uden vintermåtter, så der lå et helt nyt sæt bag i bilen da jeg hentede den. Derudover fik han lavet en aftale med forsikringsselskabet, så jeg fik en kanon billig forsikring incl. Glasforsikring og vejhjælp til en langt bedre pris end min egen forsikring kunne tilbyde.
Det er sgu over alt forventning og i absolut topklasse.

Der er ingen tvivl om hvor jeg starter med at kigge bil, når jeg skifter næste gang.

15. februar 2018

Brorholt autocenter har mine bedste …

Brorholt autocenter har mine bedste anbefaling. Han har ydet en helt igennem suveræn service. Han er en mand som holder sit ord, ærlig og professionel håndtering af hans kunder. og det er ikke sidste gang jeg har handlet bil hos Lars. Og mange tak for hjælpen med at finde alu fælge, bilen står så godt! Tak Lars for en god handel

21. juli 2017

Behageligt sted at handle bil

Brorholt auto har en fornuftig prissætning på deres biler.
Indehaver var meget serviceminded, og var klar til at holde åbent når det passede os.
Købssituationen forløb behageligt, og sælger forsøgte ikke at sælge tillægsydelser som finansiering og forsikring.
Bilen var flot klargjort og lever fuldt ud til vores forventninger.
Brorholt Auto er et sted vi gerne handler bil igen.

30. juni 2017

Nej tak.

Aldrig om folk skal ligge deres penge sådan et sted. Fusk og svindel. Har så travlt med at fortælle hvor sej han er og alle hans rige venner og hvordan han køre ræs i hans salgs biler.

18. juni 2017
Brorholt Autocenter-logo

Besvarelse fra Brorholt Autocenter

sjov som din anmeldelse gik fra 5 stjerne til dette useriøse fis blot fordi du ikke kunne få din vilje. Bliv voksen.

Bjørn

Brorholt autocenter har mine bedste anbefaling, og det er ikke sidste gang jeg har handlet bil hos Lars. Han har ydet en helt igennem suveræn service, og det spænder lige fra tilrådighed udenfor normale åbningstider, ærlig og professionel håndtering af hans kunder, og god hjælp til anskaffelse af vinteraludæk og anhængertræk, til finansiering og hjælp til at sælge den gamle bil til eksport. Lars, Brorholt autocenter holder hans ord og er 100% troværdig. Tak Lars for en god handel!!!

17. oktober 2016

Fantastisk Service

Efter mange søgninger rundt omkring på nettet samt hos diverse bilhuse, fandt jeg endelig bilen jeg ledte efter hos Brorholt Autocenter, fik en god handel og aftale i hus, samt en super hurtig levering, samme dag!
Vil klart anbefale at man kigger forbi her inden man køber andre steder.

12. august 2016