Super tevreden met mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd netjes en snel geleverd. De Fatburner in aardbei-kiwi 🍓🥝 smaak is echt lekker en makkelijk te dr... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat mij betreft een dikke nul.Ik heb via FB mijn email ingegeven voor gratis 10 ovenrecepten binnen 10 min in je inbox.Niets gekregen en denk ook nooit iets te krijgen.Is pure commercie. Heb ook eens... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn 1e contact met Bgreat liep niet zo goed en na mijn review namen ze contact met mij op en hebben ze het keurig hersteld en geniet ik inmiddels van hun zalige recepten en ben van plan om alle boeke... Se mere
Virksomheden har svaret
Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Op 3 november j.l. het boek "Koolhydraatarm dieet" besteld, maar tot 15 november (na meerdere mails) niets ontvan-gen en geen enkele reactie!
Maar op een kritische review van mij op Trustpilot (d.d. 14 nov ) reageerde Bgreat en heeft het probleem meteen naar tevredenheid opgelost!!

Besvarelse fra Bgreat
In mijn zoektocht naar koolhydraatarme recepten kom ik regelmatig bij Bgreat uit. Deze Toscaanse kip is zeker een van onze favorieten. Lekkere smaak, duidelijke beschrijving van de bereiding en je mist bij dit gerecht niet de rijst/pasta/oid. Aanrader!

Besvarelse fra Bgreat
Ovenrecept van Bgreat: Kip, spinazie en champignons: *Makkelijk te maken. *Gezond (koolhydraatarm) *zonder pakjes en zakjes. *de kinderen vonden het ook lekker!

Besvarelse fra Bgreat
Vanavond flammkuchen gemaakt, was echt super lekker. Inmiddels al meerdere recepten gevonden, die er heel erg lekker uitzien. Ik ben óm! Hartelijk dank!

Besvarelse fra Bgreat
Ik volg nu ongeveer een half jaar de recepten van bgreat en ik ben ong 8 kg afgevallen zonder moeite te hoeven doen
De gerechten zijn erg makkelijk en ontzettend lekker
Ze helpen je ook erg goed als je een vraag hebt
Kortom ik ben zeer tevreden en ik ga niks anders meer eten dan Koolydraatarm
En ik voel me ook veel fitter en heb geen vreetbuien meer

Besvarelse fra Bgreat
Ik ben begonnen met het volgen van 30 dagen koolhydraden arm. Kon het bijna niet geloven maar ik h1d absoluut gene honger. En voelde mij er heel goed bij. Was gemakkelijk te maken. Iedere dag ontbijt lunch en diner recepten. Lijst om boodschappen te doen. En het belangrijkste ik wad 6kg. Verloren. Tot hiertoe het beste boek.

Besvarelse fra Bgreat
Pas voor voor het reageren op berichten onder naam van Optimale gezondheid. Ondanks mijn meerdere afmeldingen voor het ontvangen van een “nieuwsbrief”, blijf ik enorm veel spam ontvangen. Ik heb de spamberichten net geteld: 24 mailtjes ontvangen binnen 1 week. Zucht 😞

Besvarelse fra Bgreat
Na jaren aanmodderen in mijn zoektocht heb ik dan nu Bgreat gevonden, een boek met 4 weken uitgebreide menus plus boodschappenlijstjes. Ideaal!
Op de eerste dag stond spinaziesoep op het menu, het leek me niet zo lekker maar natuurlijk toch gemaakt, en echt, het was lekker!!
Vol vertrouwen bezig aan de resterende 4 weken!

Besvarelse fra Bgreat
Erg duidelijk uitleg met het recept. Hier zelf een twist aangegeven door ipv spekreepjes kipfiletblokjes gebruikt en zelf wat champion en paprika toegevoegd.

Besvarelse fra Bgreat
Al meermaals mail gestuurd waarin ik vraag om toelichting op het programma maar men neemt niet de moeite om een antwoord te sturen. Wel geld incasseren voor aanschaf programma waarbij je mailadres ook nog automatisch wordt toegevoegd aan allerlei reclame spam maar niet het fatsoen om de klant te antwoorden.
September: meermaals contact gehad en uitgebreid antwoord op mijn vragen ontvangen via de mail met excuses en toezenden van gratis recepten en bijgewerkte versie van hun dieetboek.
Ze begrijpen dus wel wat klantenservice inhoudt!

Besvarelse fra Bgreat
Vandaag de heerlijke pannekoeken gemaakt,wat hebben wij genoten ervan😊een echt aanrader voor iedereen !

Besvarelse fra Bgreat
Ruim 4 weken geleden een refund gevraagd. Elke mail wordt door n standaard beantwoord. Ze zijn er nog niet aan toegekomen??!!!!!
Uiterst slecht terwijl ze juist adverteren met "niet goed, geld terug".
Ik wacht t nog 1 week af en daarna schakel ik de consumentenbond in

Besvarelse fra Bgreat
BGreat reageert niet op mijn mails. Ik heb een bestelling geplaatst voor 2 boeken en betaald, maar heb ze nog steeds niet ontvangen. Elly Bolink

Besvarelse fra Bgreat
De smaak was echt heerlijk en goed vullend! Makkelijk te maken ook!
Bgreat is een bedrijf dat kundig is, behulpzaam en klantvriendelijk. Ze denken mee om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Ze reageren snel.
Kortom een bedrijf waar je blij van wordt.

Besvarelse fra Bgreat
De recepten zijn werkelijk heerlijk die ik tot nu toe heb gemaakt en de bereiding is goed te doen, niet te ingewikkeld. Ik neem graag een kijkje op de site zeker als ik inspiratieloos ben om zelf iets anders te bedenken.

Besvarelse fra Bgreat
Ik had “het boek” (dacht ik) voor een oudere mevrouw besteld. Nee dus, niet een fysiek boek maar een site.
Al verschillende keren gevraagd of ik het geld terug kon krijgen. Krijg er geen antwoord op.
NU wel antwoord gekregen…

Besvarelse fra Bgreat
Vandaag de bloemkoolovenschotel met gehakt en blauwe kaas geprobeerd. Heerlijk gerecht met veel smaak. Eerder was de Toscaanse kip ook al heel geslaagd. Koolhydraatarme gerechten komen hier goed van pas ivm diabetes.

Besvarelse fra Bgreat
Heerlijke recepten en van simpel als je het druk heb tot "ingewikkeld" als je meer tijd heb. Echt heel veel keus

Besvarelse fra Bgreat
Ik vind de recepten heerlijk. Het zijn makkelijke recepten die gezond, voedzaam zijn. Zoveel variatie en echt heel erg lekker!

Besvarelse fra Bgreat
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.