BGAFOTOBUTIKK.NO Anmeldelser 4.205

4,3

Lidt ustabil ramme, men det går fint hvis man ikke holder den i siden med 1 hånd. En anden ramme havde en låsemekanisme som var kilet fast. Dette ordnede sig også til slut. God kundeservice dog.

Jeg har ikke oplevet noget som er utilfredsstillende, de gange jeg har bestilt ramme materialer. De fint UV70 glas jeg bestiller, kommer forsvarligt pakket og jeg er dybt imponeret. Glasset kommer... Se mere

1. E-handelsservice

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

4,3

4 t anmeldelser

Lidt ustabil ramme

14. marts 2025

Hei,
Tusen takk for at du deler din opplevelse! Vi beklager at rammene ikke var helt stabile i starten og at du opplevde utfordringer med låsemekanismen – men det er godt å høre at det løste seg til slutt.

Og ekstra hyggelig å høre at du er fornøyd med kundeservicen vår – det setter vi stor pris på! Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med 😊

God kvalitat og rask levering.

God kvalitat og rask levering.

25. december 2024

Besvarelse fra BGAFOTOBUTIKK.NO

Vi blir så glade for å høre dette! Rask levering og fine produkter er akkurat det vi ønsker å levere. 😊

Hei, El Jeries,

Tusen takk for omtalen din!
Herlig å høre at du er fornøyd både med leveringstiden og kvaliteten på varene dine.

Ønsker deg varmt velkommen tilbake i framtiden! 😊

Rask levering

Rask levering og greie priser

17. juni 2024

Hei,

Det er godt å høre at du er fornøyd både med leveringstiden, og prisene på det du har bestilt! 😊

Ønsker deg en flott dag!

Fine rammer

Fine rammer. Rask levering.

7. juni 2024

Hei,

Det er godt å høre at du er fornøyd både med leveringstiden, og det du har bestilt! 😊

Ønsker deg en flott dag!

Bra produkter

Bra produkter, til en fornuftig pris

25. maj 2024

Tusen takk for omtalen din!
Vi er utrolig takknemlige for dine 5 stjerner, og ønsker deg varmt velkommen tilbake ved neste bestilling!

Ønsker deg en fin dag videre!

Altid en fornøjelse at handle med BGAfoto

De fint UV70 glas jeg bestiller, kommer forsvarligt pakket og jeg er dybt imponeret. Glasset kommer indpakket i 2stk 7cm isopor plader(måske 10cm).
Ordre bliver også sendt hurtigt, det er dejligt

11. maj 2024

Hei, Malte

For en fornøyelig omtale!
Den ble vi riktig, riktig glade for.

Vi kommer til å jobbe hardt for at du skal være like fornøyd, også neste gang!

Ha en god dag!

Hurtig leveranse

Hurtig leveranse, god kvalitet.

22. april 2024

Hei, Robin,

Takk for omtalen!
Det er vi så glade for å høre.

Ønsker deg en fin dag!

Hei, Amelia,

Takk for omtalen din!

Om du har kjøpt en standardramme, er det bildemålet som er 40x60, det vil si at det ytre målet på bildet du legger ned i rammen er 40x60 cm.

Om du tror det er noe feil med rammen, ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg videre med dette!

Ønsker deg en fin dag videre!

Rask og gid levering.

24. april 2024

Hei, Inger,

Tusen takk for omtalen din!
Rask levering er noen ganger alfa&omega, så vi er glade for å kunne tilby deg det!

Ønsker deg en fin dag!