3,4

Middel

Rigtig god oplevelse

Har fået en virkelig god behandling nede ved Bjørn.
Servicen er i top og det er kvaliteten også. Man kan virkelig se at Bjørn ikke går på kompromis med kvaliteten eller med servicen.
Har både fået tjekket en elcykel igennem, købt endnu en elcykel, og har fået den samme gode service hver gang.
Tak Bjørn!

8. april 2021

Jeg skulle have lavet en del på min…

Jeg skulle have lavet en del på min cykel. Det mente Bjørn skulle koste 5800,-. Jeg betalte 250,- for tilbuddet. Bjørn oplyste, at de 250,- kunne jeg få "tilbage" hvis jeg købte en ny cykel hos ham. Jeg indhentede 2 andre tilbud hos High-end cykelhandlere. De kunne lave det samme for under 3000,-. Endte med at betale 2800,- for at få lavet cyklen. (i Bjørns tilbud skulle hele kransættet skiftes, det mente de andre ikke var nødvendigt. De anbefalede begge at man bare skiftede krankboksen). Så jeg "sparede" 3000,-......:-)

11. juli 2019

Bjørn er altid super flink og yder god service til overkommelige priser. Har en Easy Motion Evo Jet El cykel og har lidt udfordringer med at computeren ikke altid vil som jeg og jeg har desværre fået skiftet computeren to gange (uden problemer fra butikkens side). Ser man bort fra det er træls at cykelen ikke bare fungerer upåklageligt, så vil jeg klart anbefale Bjørn.

11. februar 2019

Dårligt Service

Så dårligt service 3 måneder efter skiftning af reservet del vil ikke garantier dem billig kinisisk del

27. februar 2017
BG Cykler-logo

Besvarelse fra BG Cykler

Dette passer simpelt hen ikke.

Kunden har fået kæden udskiftet den 21-09-2016. Og da en kæde skal passes og plejes af kunden, og delen er en sliddel kan dette ikke efter 5.mdr. betragtes som en reklamation, men ganske simpelt dårlig vedligeholdelse af kæden!

Høj kvalitet

Idag tog jeg til Glostrup for at hente min cykel, jeg havde bestilt afmontering af min kæde, sadel, og påsætning af nye. Påsætning af ny, meget højtringende klokke og nyt styrmand til kun 911,50 kr. Og alt var ordnet og kæden var endda meget stram og helt sikker, at cykle med. Og rart m.nemme åbningstider; Ikke til
17.30 men til kl.18.00. Dog foretager han ikke reparationer på lørdage, grundet han har en masse ting, han sælger, og han laver reparationer 40 timer/ugen er vist godt nok mener jeg. Kan klart anbefales.

31. august 2015

Elendig service.

Købte en cykel, der kort efter købet begyndte at knække eger.
Ejeren mente at jeg selv var skyld i at de knak på trods af den kun var få uger gammel.
Endte med at måtte købe en helt ny cykel hos en anden forhandler, da ejeren var for tung at danse med.
Kan IKKE anbefales. Hold jer væk!

3. maj 2015

Det er ikke nemt at returnere sine vare.

Jeg havde købt en cykelkurv.
Denne blev jeg så nødt til at returnere, da det var den forkerte jeg havde købt.
Først og fremmest virkede ejeren nærmest personligt fornærmet da jeg fortalte at jeg ville have min penge tilbage og kom med flere unødvendige kommentarer. Jeg skal sgu ikke have dårlig samvittighed for at ville returnere et fejlkøb.

Værst af alt, kunne jeg ikke få mine penge tilbage på mit dankort, da der jo er et dankort gebyr, som butikken selv skal betale. Seriøst wtf? Aner ikke hvad gebyret er, men kunne forstille mig at det er på 1kr. eller lignende. Så jeg fik mine penge tilbage i kontanter, selvom jeg havde købt kurven med kort. Det er ikke særlig god service.

Værksted og butik fejler sikkert ingenting, men der er simpelthen så mange cykelforretninger i Glostrup, så kan man jo lige så godt vælge en butik som har et service-mindet og imødekommende personale.

Jeg vil ikke benytte mig af, eller anbefale BG-cykler.

21. november 2014